NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:22

NRK - 28 Aug 19 kl. 14:35

Russland og Iran møtes neste uke

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov skal møte sin iranske motpart Mohammad Javad Zarif i Moskva den 2. september for å diskutere situasjonen i Persiabukta, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sergej Lavrov, Mohammad Javad Zarif, Moskva, Persiabukta, RIA, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russlandog , Iran, møtes, neste, uke
NRK - 20 Jun 19 kl. 21:33

Krisesamtaler om Iran neste uke

Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Kina, Russland og Iran skal neste uke samles til krisemøte i Wien om atomavtalen med Iran. Målet er å redde avtalen etter at USA trakk seg fra den. Den stadig økende spenningen mellom USA og Iran blir også tema..

P4 - 05 Jul 19 kl. 18:47

Krisemøte om Iran neste uke

USA og det internasjonale atomenergibyrået møtes til et krisemøte om Iran onsdag i neste uke. Det melder AFP. USA ba tidligere i dag om et møte med byrået etter at Iran brøt grensa med hvor mye anriket uran de kunne ha..

NRK - 08 May 19 kl. 12:30

Russland gir Iran støtte

Kremls talsmann Dmitrij Peskov fordømmer det Russland mener er urimelig press og «dårlig gjennomtenkte og vilkårlige avgjørelser» mot Iran etter at landet trakk seg fra deler av atomavtalen. Han sier at Russland fortsatt ønsker å overholde avtalen..

NRK - 24 Jun 19 kl. 12:00

– Sanksjoner mot Iran er ulovlige

Russland mener USAs nye sanksjoner mot Iran er ulovlige. De nye sanksjonene mot Iran trer i kraft i mandag etter at en amerikansk militær drone ble skutt ned av Iran på torsdag..

NRK - 16 Sep 19 kl. 09:34

Møtes for å diskutere Syria

Tyrkia, Russland og Iran møtes mandag til toppmøte for å diskutere Syria. Det meste vil etter alt å dømme handle om Idlib-provinsen, der krigen fortsatt raser. Både Russland og Iran støtter Assad-regimet militært..

P4 - 05 Jul 19 kl. 20:32

Iransk leder truer USA

Ayatollah Mohammad-Ali Movahedi Kermani truet i dag USA med et hav av blod, hvis de angriper Iran. Truslene kom under fredagsbønnen i Teheran, selv om president Donald Trump har sagt at Iran må være veldig forsiktig. Onsdag neste uke møter amerikanerne det internasjonale atomenergibyrået for å snakke om Iran.

P4 - 28 Jul 19 kl. 10:26

Møter med Iran

I dag skal Iran ha møter med landene som fortsatt støtter atomavtalen med dem. Håpet er å kunne berge avtalen, melder nyhetsbyrået AFP. USA har trukket seg fra atomavtalen og innført strenge reaksjoner mot Iran - og mot land og bedrifter som bryter sanksjonene.

P4 - 16 Sep 19 kl. 11:23

Toppmøte om Syria

I dag møtes Tyrkia, Russland og Iran til et toppmøte for å diskutere situasjonen i Syria. Møtet vil trolig handle om Idlib-provinsen som fortsatt kontrolleres av opprørere. De siste fire månedene har over 1000 mennesker blitt drept i provinsen.

P4 - 16 Sep 19 kl. 18:13

Russland urolig over oljeangrep

Myndighetene i Russland sier de er dypt urolig over helgens angrep mot viktige oljeanlegg i Saudi-Arabia. Samtidig advarer utenriksdepartementet i Moskva andre land mot å legge skylda på Iran for angrepet. USA anklager Iran for å stå bak, og truer med å gjengjeldelse, til tross for at Houthi-opprørerne i Jemen har tatt på seg skylden.

P4 - 26 Jun 19 kl. 15:09

Iran bryter punkt i atomavtalen

Iran bryter snart ett av punktene i atomavtalen. De har trappet opp anrikningen av uran og vil i morgen overstige grensen som er satt i avtalen. Iran gjør dette fordi EU, Russland og Kina ikke har klart å hjelpe dem å møte sanksjonspresset fra USA etter at president Donald Trump trakk seg fra atomavtalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 15 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 45 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 45 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 45 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt