NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:45

NRK - 28 Aug 19 kl. 14:35

Russland og Iran møtes neste uke

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov skal møte sin iranske motpart Mohammad Javad Zarif i Moskva den 2. september for å diskutere situasjonen i Persiabukta, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sergej Lavrov, Mohammad Javad Zarif, Moskva, Persiabukta, RIA, Iran

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russlandog , Iran, møtes, neste, uke
NRK - 20 Jun 19 kl. 21:33

Krisesamtaler om Iran neste uke

Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Kina, Russland og Iran skal neste uke samles til krisemøte i Wien om atomavtalen med Iran. Målet er å redde avtalen etter at USA trakk seg fra den. Den stadig økende spenningen mellom USA og Iran blir også tema..

P4 - 05 Jul 19 kl. 18:47

Krisemøte om Iran neste uke

USA og det internasjonale atomenergibyrået møtes til et krisemøte om Iran onsdag i neste uke. Det melder AFP. USA ba tidligere i dag om et møte med byrået etter at Iran brøt grensa med hvor mye anriket uran de kunne ha..

NRK - 08 May 19 kl. 12:30

Russland gir Iran støtte

Kremls talsmann Dmitrij Peskov fordømmer det Russland mener er urimelig press og «dårlig gjennomtenkte og vilkårlige avgjørelser» mot Iran etter at landet trakk seg fra deler av atomavtalen. Han sier at Russland fortsatt ønsker å overholde avtalen..

NRK - 27 Dec 19 kl. 08:59

Iran øver med Kina og Russland

Irans marine innledet i dag sin første fellesøvelse medn med Russland og Kina i Oman-bukta, ikke langt fra grensa til Pakistan. Iran har søkt mer militært samarbeid med Russland og Kina etter hvert som USA har trappet opp sine sanksjoner mot landet..

NRK - 24 Jun 19 kl. 12:00

– Sanksjoner mot Iran er ulovlige

Russland mener USAs nye sanksjoner mot Iran er ulovlige. De nye sanksjonene mot Iran trer i kraft i mandag etter at en amerikansk militær drone ble skutt ned av Iran på torsdag..

NRK - 16 Sep 19 kl. 09:34

Møtes for å diskutere Syria

Tyrkia, Russland og Iran møtes mandag til toppmøte for å diskutere Syria. Det meste vil etter alt å dømme handle om Idlib-provinsen, der krigen fortsatt raser. Både Russland og Iran støtter Assad-regimet militært..

P4 - 05 Jul 19 kl. 20:32

Iransk leder truer USA

Ayatollah Mohammad-Ali Movahedi Kermani truet i dag USA med et hav av blod, hvis de angriper Iran. Truslene kom under fredagsbønnen i Teheran, selv om president Donald Trump har sagt at Iran må være veldig forsiktig. Onsdag neste uke møter amerikanerne det internasjonale atomenergibyrået for å snakke om Iran.

NRK - 26 Feb 20 kl. 08:13

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

P4 - 04 Feb 20 kl. 13:19

Advarer om Russland, Iran og Kina

PST advarer om spionasje mot Stortinget, regjeringen, Forsvaret og kritisk infrastruktur. PST-sjef Hans Sverre Sjøvold la nå i ettermiddag frem den deres nyeste trusselvurdering. Og reporter, Ellen Fredriksen, du har fulgt fremleggelsen.

NRK - 12 Jan 20 kl. 19:16

Ber Iran bevare atomavtalen

Storbritannia, Frankrike og Tyskland ber Iran i ei utsegn om å halde forpliktingane i atomavtalen frå 2015. Også Kina, USA og Russland var med på avtalen. Iran har nyleg kunngjort at dei ville trappe opp anrikinga av uran, som er brot på avtalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sammenstøt utenfor Downing Street

Britisk politi har støtt sammen med demonstranter utenfor statsministerboligen i Downing Street i London. Det får Reuters opplyst av øyenvitner..

NRK - 15 minutter siden

Lar de ansatte jobbe der de vil

De siste månedene har ni av ti ansatte i Telenor jobbet hjemmefra. Konsernsjef Sigve Brekke er så fornøyd at han har informert alle om at de nå kan velge selv hvor de vil sitte og jobbe. Telenor har rundt 20.

NRK - 15 minutter siden

Floyds familie til stedet han døde

NRK - 15 minutter siden

Omkom i motorsykkelulykke

Føreren av en motorsykkel er bekreftet død etter en ulykke i Drangedal i Telemark. Politiet sier til Varden at personen ble erklært død på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Fylkesutval ut mot regjeringa

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal ber regjeringa stanse utbygginga av vindkraftanlegget på Haramsøya fram til varsla sak frå Motvind Noreg har vore avklart i rettsapparatet. Fleire peika på at konsesjonen som vart gitt i 2008/2009 ikkje bør gjelde no..

NRK - 45 minutter siden

Dagsnytt 18 direkte!

NRK - 1 time siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 1 time siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt