VG > Utenriks

Tuesday, 20 March, 22:27

VG - 13 Mar 18 kl. 12:05

Russland krever tilgang til prøver av nervegiften i Skripal-saken

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov krever at landet får tilgang til nervegiften som skal ha rammet den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sergej Lavrov, Sergej Skripal, Skripal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, krever, tilgang, til, prøverav , nervegifteni , Skripal-saken
NRK - 13 Mar 18 kl. 11:37

Russland krever bevis

Russlands utenriksminister, Sergej Lavrov krever at den britiske regjeringen må gi landet tilgang til prøver av nervegiften eks-spionen Skripal og datteren ble utsatt for i Salisbury i England..

P4 - 16 Mar 18 kl. 21:09

- Bare Russland har tilgang til nervegift

Det er bare Russland som har tilgang på nervegiften som ble brukt mot en tidligere russisk spion og hans datter i England i begynnelsen av mars. Det sier en russisk kjemiker som jobbet med utviklingen av det kjemiske våpenet i det tidligere Sovjetunionen. Kjemikere sier til nyhetsbyrået Ap at om det er korrekt at det er giften Novitsjok som er brukt, så er det Russland som står bak.

NRK - 21 Feb 18 kl. 16:21

– Krever tilgang til Øst-Ghouta

Den internasjonale Røde Kors-komiteen krever å få slippe inn i opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria, der over 300 sivile er drept siden mandag. Mange av de drepte og sårede er barn. De rundt 400.

NRK - 12 Mar 18 kl. 18:33

Krever svar om russisk nervegift

Storbritannia krever at Russland forklarer hvordan den russisk-produserte nervegiften kunne ende opp i Salisbury, og krever at alle opplysninger om nervegiftprogrammet blir lagt fram for Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen..

P4 - 12 Mar 18 kl. 18:17

- Russland trolig bak forgiftning

Den britiske statsministeren Theresa May sier det er svært sannsynlig at det var Russland som sto bak forgiftningen av eksagenten Sergej Skripal og datteren. I en tale til Parlamentet i kveld fortalte May at nervegiften som ble brukt i angrepet i Salisbury i februar er produsert i Russland. Nå krever hun svar fra den russiske ambassadøren og sier at Storbritannia vil komme med nye tiltak mot Russland på onsdag..

NRK - 12 Mar 18 kl. 18:13

May: Nervegiften utviklet i Russland

Den britiske statsministeren Theresa May sier nervegiften som ble brukt mot en russisk eks-spion i Salisbury, er utviklet i Russland. Nå krever hun svar fra Russland..

NRK - 16 Mar 18 kl. 19:22

– Gifta kjem frå Russland

Den russiske kjemikaren Vil Mirzajanov, som først avslørte at nervegifta Novitsjok eksisterar, seier at ingen andre land har tilgang til den. Difor meiner han at Russland står bak giftangrepet. Kjemikaren har sjølv jobba med utviklinga av gifta..

VG - 01 Feb 18 kl. 18:30

Russland krever at Legkov og Vylegzjanin får starte i OL

Russland har sendt ei liste med 15 navn på utøvere som de krever må få delta i vinter-OL. Langrennstoppene Aleksander Legkov og Maksim Vylegzjanin er blant disse..

P4 - Igår: 05:57

- For mange har tregt bredbånd

I deler av landet mangler folk og bedrifter en god bredbåndstilknytning. Tall fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet viser at 80 prosent av oss har tilgang på høykvalitetsbredbånd. Men ser man på hvor i landet tilgangen er fordelt er det store områder i landet der halvparten av innbyggerne ikke en gang har tilgang på bredbånd med lav kvalitet, skriver Nationen.

Dagbladet - 14 Mar 18 kl. 22:37

Russland krever bevis fra britene 

Russland anklager Storbritannia for å skape en hysterisk stemning etter giftangrepet i Salisbury og ber britene legge fram bevis. .

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

To skadet og en død etter ny skoleskyting i USA

WASHINGTON, D.C. (VG) Tirsdag morgen var det nok en skoleskyting i USA.

VG - 8 timer siden

Amerikanske medier: Skoleskyting på videregående skole i USA

Flere skal ha blitt skadd i en skyteepisode på en videregående skole i Maryland i USA, melder amerikanske medier..

VG - 10 timer siden

Ingen flere hanner igjen av utrydningstruet neshorn

Nordlige hvite neshorn er på rask vei mot utryddelse. Det siste hann-neshornet av denne typen har dødd..

VG - 11 timer siden

Ny eksplosjon i Texas i USA

En eksplosjon har gått av i FedEx-depot nær San Antonio i Texas..

VG - 11 timer siden

To år siden flyktningavtalen: Dette er resultatet

ISTANBUL (VG) EU/Tyrkia-avtalen stanset den voldsomme flyktningstrømmen, men har hjulpet et fåtall vekk fra de greske øyene..

VG - 13 timer siden

Nicolas Sarkozy varetektsfengslet

Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy er tatt inn til avhør og varetektsfengslet av fransk politi..

VG - 14 timer siden

12-åring hetset på russisk TV – brukte ordet «feminisme»

PARIS (VG) Anastasia ble hengt ut på russisk TV da hun utfordret tradisjonelle kvinneroller. Nå slår ungjenta tilbake med en kampanje som krever mer respekt for kvinner og barn..

VG - 19 timer siden

«Sex og singelliv»-stjerne vil bli guvernør

Hun er best kjent for sin rolle som «Miranda» i den populære TV-serien «Sex og singelliv». Nå vil skuespiller Cynthia Nixon (51) inn i politikken..

VG - 22 timer siden

USA advarer Tyrkia etter erobringen av Afrin

USA uttrykker dyp bekymring over at NATO-allierte Tyrkias inntog i den syriske byen Afrin har ført til masseflukt av sivile..

VG - 22 timer siden

Elaine (49) ble den selvkjørende Uber-bilens offer

Det var den kvinnelige syklisten Elaine Herzberg (49) som mistet livet etter å ha blitt påkjært av en av taxiselskapet Ubers førerløse biler i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt