VG > Utenriks

Monday, 17 December, 03:38

VG - 13 Mar 18 kl. 12:05

Russland krever tilgang til prøver av nervegiften i Skripal-saken

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov krever at landet får tilgang til nervegiften som skal ha rammet den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sergej Lavrov, Sergej Skripal, Skripal

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, krever, tilgang, til, prøverav , nervegifteni , Skripal-saken
NRK - 13 Mar 18 kl. 11:37

Russland krever bevis

Russlands utenriksminister, Sergej Lavrov krever at den britiske regjeringen må gi landet tilgang til prøver av nervegiften eks-spionen Skripal og datteren ble utsatt for i Salisbury i England..

P4 - 16 Mar 18 kl. 21:09

- Bare Russland har tilgang til nervegift

Det er bare Russland som har tilgang på nervegiften som ble brukt mot en tidligere russisk spion og hans datter i England i begynnelsen av mars. Det sier en russisk kjemiker som jobbet med utviklingen av det kjemiske våpenet i det tidligere Sovjetunionen. Kjemikere sier til nyhetsbyrået Ap at om det er korrekt at det er giften Novitsjok som er brukt, så er det Russland som står bak.

P4 - 16 Apr 18 kl. 14:16

Inspektører får ikke undersøke kjemisk angrep

Inspektørene som skal granske om det ble brukt kjemiske våpen mot befolkningen i Douma i Syria får ikke tilgang til området. Det kom fram på krisemøtet om Syria som pågår hos Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen nå. Storbritannia hevder Russland og Syria ikke har gitt inspektørene tilgang, noe Russland benekter..

Hegnar.no - 22 Aug 18 kl. 06:25

- Russland har mistet atomrakett i Barentshavet

Russland forbereder søk etter en atomdrevet rakett som er forsvunnet til havs, ifølge kilder med tilgang til en amerikansk etterretningsrapport..

Aftenposten - 22 Aug 18 kl. 06:01

CNBC: Russland har mistet atomrakett i Barentshavet

Russland forbereder søk etter en atomdrevet rakett som er forsvunnet til havs, ifølge kilder med tilgang til en amerikansk etterretningsrapport..

NRK - 26 Nov 18 kl. 00:45

Nato Ber Russland opne Kertsjsundet

Nato ber Russland sikre uhindra tilgang til ukrainske hamnar i Azovhavet i samsvar med internasjonal lov. Det seier Natos talsperson Oana Lungescu i ein uttale søndag kveld etter at Russland har sperra Kertsj-sundet som leier inn til Azovhavet..

NRK - 11 Apr 18 kl. 04:53

Polen krever flyvrak utlevert

Polen krever at Russland overleverer vraket etter presidentflyet som styrtet i Russland i 2010. Daværende president Lech Kaczynski og 95 andre døde i ulykken. Polens president Duda sier at flyvraket trolig er det viktigste bevismaterialet i saken..

NRK - 21 Feb 18 kl. 16:21

– Krever tilgang til Øst-Ghouta

Den internasjonale Røde Kors-komiteen krever å få slippe inn i opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria, der over 300 sivile er drept siden mandag. Mange av de drepte og sårede er barn. De rundt 400.

NRK - 12 Mar 18 kl. 18:33

Krever svar om russisk nervegift

Storbritannia krever at Russland forklarer hvordan den russisk-produserte nervegiften kunne ende opp i Salisbury, og krever at alle opplysninger om nervegiftprogrammet blir lagt fram for Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen..

NRK - 08 Apr 18 kl. 20:10

Russland ber om Sikkerhetsråds-møte

Russland krever at Sikkerhetsrådet kaller inn til et møte for å diskutere «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet», skriver Reuters. Det er ikke klart hva Russland mener med uttrykket..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Dette må du vite om Brexit nå

Kranglingen i Storbritannia om hvordan landet skal forlate EU kan forvirre de fleste. Må britene ha en avtale med EU? Eller skal de kanskje bli værende i unionen, likevel?

VG - 8 timer siden

Fant 4.400 år gammel grav i Egypt - slik så det ut på innsiden

Arkeologer har funnet en yppersteprests siste hvilested i Saqqara vest for Kairo. Graven har vært urørt i 4.400 år..

VG - 10 timer siden

Minst 40 skadd i eksplosjon i restaurant i Sapporo

En kraftig eksplosjon har rammet en restaurant i Sapporo. Japansk politi melder at over 40 personer er skadd..

VG - 23 timer siden

Putin vil kontrollere rapmusikk: Til kamp mot «sex, dop og protester»

President Vladimir Putin mener rap er basert på «sex, dop og protester» og vil kontrollere bruken av rapmusikk blant russere..

VG - Igår: 01:50

Blandede reaksjoner etter klimaenighet: Fra «gledelig» til «vanvittig provoserende»

Norske miljøorganisasjoner er glade for at det ble enighet på klimatoppmøtet i Polen lørdag kveld, men er skuffet over at løfter om klimakutt ikke ble inngått..

VG - Igår: 10:46

85 arrestert i nye Paris-demonstrasjoner

Opprørspoliti bruker tåregass mot demonstranter i Paris idag. I følge den franske avisen Le Monde skal 85 personer demonstranter ha blitt arrestert av politiet i forkant av de varslede demonstrasjonene..

VG - Igår: 10:46

21 arrestert i nye Paris-demonstrasjoner

Frankrike ruster seg for ny uro og 8000 politifolk er satt i beredskap i Paris etter at det er varslet nye demonstrasjoner i dag..

VG - I førrgår: 18:09

Klimaforhandlingene på overtid i Polen

KATOWICE (VG) Avstanden mellom partene var for stor da klimamøtet i Polen skulle avsluttes. Verdens miljø- og klimaministre har forhandlet hele natten, men har fortsatt ikke kommet til enighet lørdag formiddag..

VG - Igår: 10:30

Mann falt ned fra juletre – døde

En mann er bekreftet død etter at han falt ned fra et juletre i den skotske byen Kirkcaldy. Politiet har startet etterforskning for å få klarhet i hva som har skjedd..

VG - I førrgår: 18:09

Klimaforhandlinger på overtid i Polen

KATOWICE (VG) Avstanden mellom partene var for stor da klimamøtet i Polen skulle avsluttes..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt