NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:28

NRK - 10 Oct 19 kl. 19:33

Russland bygger infrastruktur

Den største utbygging av infrastruktur i Arktis noensinne skal bidra til å utvinne naturressursene i området. Ifølge Barents Observer handler det om isbrytere, forsyningsfartøy, havner og satellitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arktis, Barents Observer

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, bygger, infrastruktur
Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 09:14

USA og Russland bygger nye våpen etter å ha torpedert nedrustningsavtale

Både Russland og USA ventes å utvikle nye typer våpen nå som nedrustningsavtalen INF havner på historiens skraphaug..

P4 - 04 Feb 20 kl. 13:19

Advarer om Russland, Iran og Kina

PST advarer om spionasje mot Stortinget, regjeringen, Forsvaret og kritisk infrastruktur. PST-sjef Hans Sverre Sjøvold la nå i ettermiddag frem den deres nyeste trusselvurdering. Og reporter, Ellen Fredriksen, du har fulgt fremleggelsen.

P4 - 29 Jul 19 kl. 05:54

- Må tilpasse oss mer ekstremvær

- Klimaendringene går nå så fort at vi må begynne å tilpasse oss mer ekstremvær allerede. Det sier klimafforsker ved senter forklimaforskning, Marianne Tronstad Lund. Lund sier til VG at vi må ta flere forholdsregler som å tenke på hvor og hvordan vi bygger nye boliger og infrastruktur og at reisemønsteret vårt kan bli en.

Aftenposten - 10 Feb 20 kl. 18:21

E-sjefen: Russland er gode på ubåter, svakere på jagerfly

Flere flyplasser i Arktis. Langtrekkende radarer. Ubåt med historisk langt tokt.

NRK - 15 Feb 20 kl. 10:57

USA vil støtte energiprosjekter

USA vil støtte energiprosjekter i Europa med 1 milliard dollar for å minske avhengigheten av russisk gass. Det sa utenriksminister Mike Pompeo på sikkerhetskonferansen i München i dag. USA har vært kritisk til gassrørledningene som Russland bygger..

NRK - 15 Feb 20 kl. 10:57

USA vil støtte til energiprosjekter

USA vil støtte energiprosjekter i Europa med 1 milliard dollar for å minske avhengigheten av russisk gass. Det sa utenriksminister Mike Pompeo på sikkerhetskonferansen i München i dag. USA har vært kritisk til gassrørledningene som Russland bygger..

Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 13:30

Han ser boblene bygger seg opp i tech

Rob Arnott, Research Affiliates, ser bobler bygger seg opp innen tech. Mange er priset til å reflektere heftige forventninger, som ikke kan innfris eller forsvare dagens multipler. .

NRK - 21 Dec 19 kl. 03:09

USA med sanksjoner mot Nord Stream

USAs president Donald Trump har signert nye amerikanske sanksjoner mot russiske selskaper som bygger en undersjøisk gassledning under Østersjøen, til Tyskland. USA frykter at ledningen vil gi Russland et pressmiddel overfor europeiske land..

P4 - 31 Jan 20 kl. 13:45

To med coronavirus i Russland

To personer er smittet av coronaviruset i Russland. De to kinesiske statsborgerne har kommet til Russland fra Mongolia melder Reuters. De holdes nå isolert.

P4 - 26 Nov 19 kl. 16:54

IOC støtter Russland-utestengelse

Den internasjonale olympiske komité stiller seg nå bak WADAs forslag om at Russland utestenges fra idretten i fire år for brudd på antidopingreglementet. Verdens antidopingbyrå mener Russland har jukset med dopingprøvene. IOC går i dag hardt ut mot Russland for det de mener er en åpenbar manipulering av dopingdata.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 30 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 45 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt