NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:01

NRK - 10 Oct 19 kl. 19:33

Russland bygger infrastruktur

Den største utbygging av infrastruktur i Arktis noensinne skal bidra til å utvinne naturressursene i området. Ifølge Barents Observer handler det om isbrytere, forsyningsfartøy, havner og satellitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arktis, Barents Observer

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, bygger, infrastruktur
Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 09:14

USA og Russland bygger nye våpen etter å ha torpedert nedrustningsavtale

Både Russland og USA ventes å utvikle nye typer våpen nå som nedrustningsavtalen INF havner på historiens skraphaug..

P4 - 29 Jul 19 kl. 05:54

- Må tilpasse oss mer ekstremvær

- Klimaendringene går nå så fort at vi må begynne å tilpasse oss mer ekstremvær allerede. Det sier klimafforsker ved senter forklimaforskning, Marianne Tronstad Lund. Lund sier til VG at vi må ta flere forholdsregler som å tenke på hvor og hvordan vi bygger nye boliger og infrastruktur og at reisemønsteret vårt kan bli en.

Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 13:30

Han ser boblene bygger seg opp i tech

Rob Arnott, Research Affiliates, ser bobler bygger seg opp innen tech. Mange er priset til å reflektere heftige forventninger, som ikke kan innfris eller forsvare dagens multipler. .

Hegnar.no - 22 Aug 19 kl. 13:04

Nordic Mining inn i varmen

Infrastruktur inn i reguleringsplan..

P4 - 05 Jul 19 kl. 13:49

- Russland ikke nærmere nedrustningsavtale

Det er ingen fremgang i arbeidet med å få Russland tilbake i INF-avtalen. Det sier Natos generalsekretær Jens Stoltenberg etter et møte med russiske myndigheter. Onsdag trakk Russland seg formelt fra nedrustningsavtalen med USA fra 1987.

P4 - 02 Aug 19 kl. 12:37

- Russland har ansvaret

Det er Russland som må bære det fulle ansvaret for at atomavtalen mellom USA og Russland nå skrotes. Det sa NATO-toppsjef Jens Stoltenberg for kort tid siden. Den såkalte INF-avtalen som ble inngått i 1987 har gjort det forbudt for begge land å bruke landbaserte mellomdistanseraketter.

NRK - 21 Aug 19 kl. 17:05

Tyskland avviser Russland i G8

Den tyske regjeringen stiller seg kritisk til at Russland skal bli tatt inn i varmen igjen i G8, slik USAs president Donald Trump har antydet. Tyskerne påpeker at Russland ble ekskludert fra G8 etter å ha annektert den ukrainske Krim-halvøya..

NRK - 20 Aug 19 kl. 20:56

Trump vil støtte Russland

Donald Trump seier han vil støtte om Russland vil returnere til G8, sa han i eit møte i det kvite huset tysdag. G7-landa skal møtast i Frankrike om få dagar, skriv AFP. – Det er meir passande at Russland er med, sa Trump..

NRK - 02 Oct 19 kl. 12:23

Russland godkjenner ukrainsk avtale

Russland seier dei støttar avtalen mellom den ukrainske regjeringa og dei russiskstøtta separatistane aust i Ukraina. No ønsker dei ein dato der Russland, Ukraina, Frankrike og Tyskland kan møtast for å diskutere forholda i Ukraina..

P4 - 23 Sep 19 kl. 17:04

Russland innblandet i ny dopingsak

Russland trekkes igjen inn i en ny dopingsak. Verdens antidopingbyrå hevder de har mottatt uregelmessigheter i datamateriale som de har fått fra Moskva-laboratoriet. Byrået har nå startet en formell prosess mot Russland, som har fått tre uker på seg til å forklare dataene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt