P4 > Nyheter

Sunday, 20 January, 21:55

P4 - 13 Jun 18 kl. 14:56

Russland øver på krig

Norge ble ikke informert før den russiske marinen startet sin største øvelse på ti år.
Det opplyser Forsvaret til Barents Observer.
Den russiske Nordflåten har nå 36 krigsskip og støttefartøy på vei ut i Barentshavet, og i tillegg er rundt 20 fly på vingene, og det er plassert ut mer enn 150 ulike raketter langs kysten av Kolahalvøya..
Les mer på P4


Les mer om:
Forsvaret, Barents Observer, Nordflåten, Barentshavet, Kolahalvøya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russland, øver, krig
NRK - 05 Apr 18 kl. 02:26

– Nato vil unngå ny kald krig

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen ikke ønsker en ny kald krig og vil jobbe mot et mer konstruktivt forhold til Russland. Uttalelsen kom som følge av spørsmål om hvorvidt NATO vil innføre sanksjoner mot Russland..

Hegnar.no - 05 Apr 18 kl. 06:11

Stoltenberg: NATO vil unngå ny kald krig

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen ikke ønsker en ny kald krig og vil jobbe for et mer konstruktivt forhold til Russland. .

Aftenposten - 05 Apr 18 kl. 05:57

Stoltenberg: NATO vil unngå ny kald krig

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen ikke ønsker en ny kald krig og vil jobbe for et mer konstruktivt forhold til Russland. .

P4 - 11 Apr 18 kl. 17:49

Russland tar avstand fra Trump-uttalelse

Angrepet i den syriske byen Douma må ikke resultere i krig mellom USA og Russland. Det uttaler russiske myndigheter i ettermiddag. USAs president Donald Trump advarte i dag om å intervenere militært som svar på det påståtte kjemiske angrepet i Douma.

P4 - 05 Apr 18 kl. 07:44

Åpner for nye Russland-sanksjoner

NATO-landene utelukker ikke nye straffetiltak mot Russland. Det sier den canadiske statsministeren Justin Trudeau, etter samtaler med NATO-sjef Jens Stoltenberg i går kveld. Til VG sier Trudeau at han deltar i diskusjoner med andre NATO-allierte om effektiviteten i dagens sanksjoner og straffetiltak mot Russland.

NRK - 12 Apr 18 kl. 19:56

Russland: Viktigst å unngå konflikt

– Det viktigste er å unngå amerikanske angrep i Syria som kan føre til en farlig konflikt og mulig krig mellom USA og Russland. Det sa den russiske FN-ambassadøren Vassily Nebenzia i forbindelse med et lukket møte i FNs sikkerhetsråd i kveld..

Aftenposten - 25 Nov 18 kl. 19:56

Russland blokkerer Kertsjstredet med tankbåt: Angrep ukrainske skip utenfor Krim

Russland skjøt og tok kontroll over tre ukrainske skip i Svartehavet søndag. Spenningen på Krim nærmet seg krig etter at russerne stengte skipstrafikken gjennom Kertsjstredet..

Dagbladet - 25 Oct 18 kl. 21:49

Frykter stormaktene stormer mot en ny kald krig: - Forferdelig banalt

Trump vil trekke USA fra nedrustningsavtalen INF med Russland. Skummelt, mener norsk forsker..

VG - 13 Apr 18 kl. 08:45

Russland utenriksminister om Syria-angrepet: - Tyder på iscenesatt hendelse

Russland advarer USA mot å sende raketter mot Syria som svar på et mulig kjemisk angrep i landet og sier det kan antenne krig mellom de to stormaktene..

VG - 13 Apr 18 kl. 08:45

Russland utenriksminister om Syria-krisen: - Tyder på iscenesatt hendelse

Russland advarer USA mot å sende raketter mot Syria som svar på et mulig kjemisk angrep i landet og sier det kan antenne krig mellom de to stormaktene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt