NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:39

NRK - 28 Feb 20 kl. 07:21

Russland: – Var blant terrorister

Det russiske forsvarsdepartementet sier fredag at tyrkiske soldater som ble drept i Idlib i Syria torsdag, ikke skulle ha vært i området. Russland mener at de tyrkiske troppene befant seg «blant terrorister» og sier Tyrkia ikke informerte om dette..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idlib, Syria, Tyrkia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: RusslandVar , blant, terrorister
P4 - 25 Nov 19 kl. 20:45

Vil utestenge Russland fra all idrett

Russland bør utestenges fra all idrett under WADAs reglement i fire år. Det er konklusjonen til en komite i verdens antidopingbyrå som ble opprettet etter mistenke om at Russland jukset med dopingprøvene, melder New York Times. Russland vil da blant annet miste fotball-VM, friidretts-VM og VM på ski.

NRK - 21 Dec 19 kl. 14:38

AFP: 33 terrorister drept

Frankrikes president Emmanuel Macron sier at 33 terrorister er drept av franske styrker, ifølge nyhetsbyrået AFP..

P4 - 04 Feb 20 kl. 17:46

Russland vil diskutere Svalbard

Russland mener Norge begrenser russisk aktivitet på Svalbard, og har bedt om et møte. Det melder nettavisen Hignorthnews. Russland reagerer blant annet på at det er innført begresninger på den russiske helikoptertrafikken, og det de kaller urimelige utvidelser av natuervernsoner.

P4 - 01 Dec 19 kl. 12:26

Johnson vil holde terrorister i fengsel

Storbritannias statsminsiter Boris Johnson lover at terrorister skal holdes i fengsel. Den 28 år gamle mannen som drepte to personer med kniv i London fredag var tidligere terrordømt, og men var løslatt etter å ha sonet halve dommen. Rundt 70 personer som har blitt dømt for terror i Storbritannia har blitt løslatt.

VG - 01 Nov 19 kl. 02:21

Personlighetstesten som kan avsløre terrorister

Ved å bruke den populære psykologiske testen «Big 5» har terrorforsker Milan Obaidi avdekket hvilke personlighetstrekk som er karakteristiske for terrorister. Verktøyet er ønsket av etterretningstjenester verden over..

NRK - 22 Feb 20 kl. 13:57

Ryanair-sjef med dristige utsagn

I et intervju med Sunday Times sier Ryanair-sjef Michael O'Leary at terrorister «som regel er menn av muslimsk overbevisning». Han sa videre at familier med barn ikke burde undersøkes på flyplasser fordi sjansen for at de er terrorister er nær null..

P4 - 24 Dec 19 kl. 20:28

Ber Russland om våpenhvile

Tyrkia vil ha med Russland på en våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria. Den siste tiden har det vært en opptrapping i bombeangrepene i provinsen, og en talsmann for tyrkiske myndigheter sier de ønsker en slutt på dette, melder NTB. Idlib har den siste tiden blir rammet av stadig hyppigere luftangrep fra syriske regimestyrker, med støtte fra Russland.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 12:16

Frankrike vil ha norske soldater til å kjempe mot afrikanske terrorister

Frankrike er lei av å betale for kampen mot afrikanske terrorister. Nå vil Emmanuel Macron ha med seg soldater fra Norge..

Aftenposten - 01 Dec 19 kl. 07:07

Johnson lover å holde terrorister bak lås og slå

Hele 70 dømte terrorister er løslatt fra fengsel i Storbritannia. Statsminister Boris Johnson lover å stoppe prøveløslatelse om han beholder makta etter valget..

NRK - 23 Feb 20 kl. 01:08

USA sier Russland sprer fake news

USA mener tusenvis av kontoer på sosiale medier tilknyttet Russland sprer desinformasjon om at USA stpr bak covid-19-viruset. Blant påstandene er at viruset er økonomisk krigføring mot Kina, og at det er et biologisk våpen utviklet av CIA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Spansk hotell tar inn flyktninger

En hotelleier utenfor Madrid har åpnet det stengte anlegget igjen, og gitt husrom til over 60 flyktninger. Hotellet var stengt på grunn av de strenge smittetiltakene, melder Reuters. De ansatte er permittert, men jobber gratis for å hjelpe gjestene..

NRK - 45 minutter siden

Brannskadde koalaer har kommet seg

I Australia har mange brannskadde koalabjørner kommet seg nok til at de er satt ut i sitt naturlige miljø. De voldsomme skogbrannene i landet for noen måneder siden kostet trolig 25.000 koalaer livet, og arten er dermed truet, melder Sveriges Radio..

NRK - 45 minutter siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person ble hardt skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold, og er fraktet til sykehus i luftambulanse. To personbiler kolliderte nord for Eidsberg stasjon..

NRK - 1 time siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 1 time siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 1 time siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 1 time siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 1 time siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 1 time siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 1 time siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt