VG > Utenriks

Friday, 29 May, 21:28

VG - 07 Sep 19 kl. 10:30

Russiske medier: Fangeutveksling med Ukraina er i gang

Den ventede fangeutvekslingen mellom Russland og Ukraina har startet, melder russisk statlig fjernsyn, som viser bilder av busser forlate et fengsel i Moskva..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland, Ukraina, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russiske, medier, Fangeutvekslingmed , Ukrainaer i , gang
NRK - 16 Apr 20 kl. 08:50

Fangeutveksling i Ukraina

Ukrainske regjeringsstyrker og pro-russiske separatister i Ukraina begynte i dag en fangeutveksling, melder Reuters. Det er den første utvekslingen i år. Konflikten i Ukraina brøt ut i 2014, og mer enn 13.

NRK - 23 Aug 19 kl. 11:36

Russland-Ukraina: Fangeutveksling

Det russiske menneskrettighetsombudet Tatjana Moskalkova er i Kyiv for å drøfte fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Ukrainas president Volodymyr Zelenskij håper 33 ukrainere i russiske fengsler kan utvekslet med 33 russere i ukrainske fengel..

P4 - 29 Dec 19 kl. 10:56

Fangeutveksling i gang

En planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina er nå i gang. 55 ukrainere og 87 russiske opprørere skal utveksles øst i Ukraina. Avtalen ble forhandlet fram tidligere denne måneden..

P4 - 07 Sep 19 kl. 19:11

Fangeutveksling mellom Russland og Ukraina

En lenge planlagt fangeutveksling mellom Russland og Ukraina skjedde i dag, 35 løslatte fanger fra hver side landet landet i henholdsvis Moskva og Kiev. 24 ukrainske sjøfolk som ble pågrepet av russiske myndigheter i fjor, skal ha vært en del av fangeutvekslingen. Blant fangene som ble løslatt i Ukraina, var luftforsvarsspesialisten som hjalp de russisk-støttede separatistene i Øst-Ukraina da et malaysisk fly med 298 mennesker om bord, ble skutt ned..

NRK - 29 Dec 19 kl. 10:51

Fangeutveksling i gang

Ukrainske myndigheter og russiskvennlige separatister i den krigsherjede østlige delen av Ukraina har innledet en varslet fangeutveksling. 55 ukrainere og 87 opprørere skal utveksles. Avtalen ble forhandlet frem i desember, skriver NTB..

NRK - 31 Dec 19 kl. 11:16

Jobbar mot ny fangeutveksling

Russlands president, Vladimir Putin, og Ukrainas president, Volodymyr Zelenskyj, har blitt einige om å begynne arbeidet med ein ny fangeutveksling, ifølge det russiske nyheitsbyrået Tass, melder Reuters..

NRK - 07 Sep 19 kl. 09:35

Fangeutveksling kan være i gang

En varslet fangeutveksling mellom Russland og Ukraina kan være i gang. To busser med mørke vinduer og politieskorte forlot lørdag morgen et fengsel i Moskva, forteller et vitne til Reuters. Det er ikke kjent hvor mange fange som skal utveksles..

NRK - 29 Dec 19 kl. 15:09

Fangeveksling utført i Ukraina

I Ukraina har styresmaktene utført ein fangeutveksling med russiskvennlege separatistar, ifølge president Zelenskyj i Ukraina, melder Reuters. 55 ukrainarar og 87 opprørarar skal ha blitt utveksla..

NRK - 10 May 20 kl. 12:21

Iran ber USA om fangeutveksling

Iran er klar for en betingelsesløs fangeutveksling med USA som følge av frykt for at noen av fangene kan dø under koronautbruddet, melder iranske medier. Iran har amerikanere som er fengslet i Iran, og USA har iranere som er fengslet der..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:48

Ukrainsk filmregissør snart fri?

Den ukrainske filmregissøren Oleg Sentsov er fraktet til Moskva, og kan bli satt fri i en fangeutveksling mellom Russland og Ukraina. Sentsov har sittet fengslet siden 2014 for sin motstand mot den russiske annekteringen av Krimhalvøyen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Arrestert og siktet for uaktsomt drap på George Floyd

Den oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert, siktet for uaktsomt drap. Floyds familie reagerer og vil ha overlagt drap som siktelse..

VG - 30 minutter siden

Trump: USA bryter med WHO

USA bryter forholdet med WHO, sier president Trump på en pressekonferanse fredag..

VG - 6 timer siden

Midtøsten-ekspert: Frykter ny intifada og angrep på Israel

Palestinernes president Mahmoud Abbas brøt i forrige uke alle avtaler med Israel. Det øker det faren for en ny voldsbølge, og i verste fall en ny krig mellom israelere og palestinere..

VG - 8 timer siden

Her blir CNN-journalisten arrestert på direktesendt TV

CNNs korrespondent Omar Jimenez ble arrestert mens han dekket demonstrasjonene mot politivold i millionbyen Minneapolis..

VG - 10 timer siden

Ny video viser opptakten til Floyd-dødsfallet

En ny overvåkningsvideo fra Minneapolis viser nå hva som skjedde før George Floyd lå på bakken med kneet til en politimann presset mot nakken. Dødsfallet etter pågripelsen har satt sinnene i kok i USA..

VG - 11 timer siden

Twitter slår ned på ny Trump-melding

Etter flere dager med konflikt, fjernet Twitter en av president Donald Trumps Twitter-meldinger fredag morgen norsk tid..

VG - 11 timer siden

Twitter slår ned på Trump-tvitring

Etter flere dager med konflikt, fjernet Twitter en av president Donald Trumps Twitter-meldinger fredag morgen norsk tid..

VG - 20 timer siden

Borgermesteren slår tilbake mot Trump-slakt: – Vi er sterke som faen

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake mot presidenten..

VG - 20 timer siden

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet - borgermester slår tilbake

Borgermesteren i Minneapolis fikk beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump, etter at opptøyene har tatt en dramatisk vending de siste dagene. Nå slår borgermester Jacob Frey tilbake..

VG - 20 timer siden

Trump slakter borgermesteren etter Floyd-dødsfallet

Samtidig som etterforskningen av dødsfallet til George Floyd pågår for fullt, er det nå erklært unntakstilstand og Minnesota-guvernøren setter inn nasjonalgarden. Nå får borgermesteren i Minneapolis beskjed om å skjerpe seg av president Donald Trump..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt