VG > Økonomi

Mandag, 10 August, 19:43

VG - 29 juni 20 kl. 18:01

Russisk skuddpremie skal ha ført til drap på flere amerikanske soldater

Trump fortsetter å avvise opplysningene. – Dette er muligens en ny, fabrikkert Russland-bløff, kanskje laget av New York Times, som vil få republikanerne til å se dårlige ut, skriver han på Twitter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland, New York Times, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, skuddpremie, skalha , ført, til, drap, flere, amerikanske soldater
P4 - 28 juni 20 kl. 14:20

Trump: - Ingen angrep

Donald Trump sier han ikke har fått informasjon om noen angrep som følge av at Russland skal ha tilbudt Taliban skuddpremie på amerikanske soldater i Afghanistan. Ifølge New York Times har amerikansk etterretning konkludert med at Russland har tilbudt en slik skuddpremie. Og de skriver at Trump-administrasjonen ikke har bestemt seg for hva de skal gjøre med det.

VG - 28 juni 20 kl. 23:30

Trump benekter at han var informert om skuddpremie på amerikanske soldater

Donald Trump benekter at han ble informert om at Russland har tilbudt skuddpremie på amerikanske soldater i Afghanistan..

VG - 29 juni 20 kl. 18:01

Russisk skuddpremie: Kongressen krever svar

Trump fortsetter å avvise opplysningene. – Dette er muligens en ny, fabrikkert Russland-bløff, kanskje laget av New York Times, som vil få republikanerne til å se dårlige ut, skriver han på Twitter..

NRK - 28 mai 20 kl. 14:23

Kaller inn russisk ambassadør

Russlands ambassadør i Berlin er innkalt for tysk UD for å motta en formell protest over et russisk hackerangrep mot Forbundsdagen i 2015. Dokumenter fra statsminister Angela Merkels kontor i nasjonalforsamlingen skal ha blitt stjålet under angrepet..

NRK - 28 juni 20 kl. 14:35

Benekter kjennskap til skuddpremie

Ifølge New York Times har amerikansk etterretning konkludert med at Russland i all hemmelighet har tilbudt skuddpremier på amerikanske soldater til Taliban-militser i Afghanistan.Ifølge avisen har ikke Trump bestemt seg for hva han vil gjøre med det..

P4 - 06 aug. 20 kl. 18:49

Russisk feltsykehus på plass i Beirut

Russland har nå satt opp et feltsykehus i Beirut i Libanon etter den enorme eksplosjonen tirsdag. Sykehuset skal driftes av russisk helsepersonell, og de har også sendt mannskap som skal delta i søk- og redningsoppdrag, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax. 137 personer er døde og 500 skadet etter eksplosjonen.

P4 - 13 mai 20 kl. 20:22

Merkel: - Utsatt for russisk hacking

Tysklands forbundskansler Angela Merkel hevder å ha bevis for at hun har vært mål for russisk hacking. Forrige uke meldte tyske medier at Russlands militære etterretningstjeneste skal ha fått tilgang til flere eposter fra Merkels kontor i et hackerangrep i 2015. Og ifølge nyhetsbyrået AFP bekrefter Merkel at hun har vært mål for et slikt angrep..

P4 - 30 juni 20 kl. 07:22

Det hvite hus ble informert om skuddpremie

Det hvite hus visste allerede i fjor om rapportene som fortalte at Russland tilbød belønning til Taliban for å drepe amerikanske soldater. Det er ett år tidligere enn det som tidligere er opplyst, sier offisielle kilder med kunnskap om saken til nyhetsbyrået AP. Donald Trump nekter for å ha visst om informasjonen om skuddpremier..

P4 - 20 juli 20 kl. 22:56

Slipper rapport om russisk innblanding

Tirsdag slipper det britiske parlamentet en lenge ventet rapport om russisk innblanding i britisk politikk. Det oppgir parlamentets etterretnings- og sikkerhetskomité, i følge The Guardian. Den 50 sider lange rapporten ble utarbeidet i fjor, men ble holdt tilbake på grunn av det britiske valget i desember.

P4 - 09 mars 20 kl. 07:22

Anmeldt for hets mot ulvejeger

Fire personer er anmeldt for netthets mot en ulvejaktleder. Jegeren har på nett blitt sammenlignet med nazisten Vidkun Quisling, det er skrevet melding om at han burde bli "jakta og slakta" og at det burde være skuddpremie på ham. Politiet opplyser til Nationen at de etterforsker meldingene fordi de håper dette vil virke forebyggende så folk på begge sider av ulvesaken kan besinne seg..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Den klassedelte pandemien

I kampen mot coronaviruset er vi like sterke som de svakeste i samfunnet. Skal vi bekjempe viruset, må vi bekjempe sosial urett..

VG - 1 time siden

Manchester Uniteds ellever verdsettes til fire og en halv milliard mer enn FC Københavns

Ståle Solbakken og hans FC København er enorme underdogs i Europa League-kvartfinalen mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Kontrastene mellom mandagens kamphaner kunne knapt vært større..

VG - 2 timer siden

Er dette enden på Sancho-sagaen? Dortmund-sjefen: – Han blir!

Jadon Sancho (20) har jevnlig blitt nevnt som en spiller Ole Gunnar Solskjær ønsker seg i Manchester United, men nå heller Dortmunds sportsdirektør kaldt vann i årene til de som holder med de røde djevlene..

VG - 2 timer siden

Ber NIF droppe breddefotball fra ønskeliste til regjeringen

Norges idrettsforbund har fått ett døgn på å sende en liste over prioriterte idretter når regjeringen skal åpne for kontakttrening i fremtiden. Basketpresident Jan Hendrik Parmann mener store idretter som fotball ikke bør stå på den listen..

VG - 2 timer siden

Idrettens umulige skvis

Fotball har tatt nær all oppmerksomhet i diskusjoner om corona og gjenåpning. Nå tar situasjonen en vending som er utfordrende for idrettspresidenten..

VG - 3 timer siden

61 skole- og barnehagebarn i karantene

I går testet to ansatte på SFO ved Vevelstadsåsen skole og Vestråt barnehage i Nordre Follo kommune positivt på coronaviruset. Nå er 61 barn satt i karantene..

VG - 4 timer siden

Hardt presset Bohinen: – Vi står bak treneren

ÅLESUND (VG) Presset øker på Lars Bohinen og tabelljumbo Aalesunds FK. Spillerne er likevel klar på én ting: Bohinen er mannen som kan snu skuten..

VG - 5 timer siden

Rekord-løp i feil sko: – Jeg er blitt disket

Norges OL-håp Sondre Nordstad Moen (29) er innforstått med at han vil bli disket og ikke vil få godkjent den europeiske rekorden han satte på Kristiansand stadion sist fredag..

VG - 5 timer siden

Orry Larsen skrevet ut av sykehus etter skrekkbildene

Aalesund-spiller Peter Orry Larsen (31) har pådratt seg hjernerystelse etter skrekkbildene mot Viking søndag..

VG - 6 timer siden

Bodø/Glimt-sjef etter EL-trekning: – Jeg vet ikke en dritt om det laget

Kauno Zalgiris fra Litauen blir motstander for Bodø/Glimt i første kvalikrunde til Europa League. Kjetil Knutsen kjenner ikke til laget, men Bodø/Glimt-treneren mener gultrøyene må tørre å si at de skal vinne matchen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt