NRK > Nyheter

Monday, 16 May, 23:50

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladimir Putin, Aleksandr Lukasjenko, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russerne, diskuterer, migrant-krise
NRK - 26 feb 22 kl. 09:38

Storbritannia: Russland har ikke tatt Melitopol

Storbritannias forsvarsminister James Heappey sier lørdag at britiske myndigheter ikke tror at russerne har tatt byen Melitopol sørøst i Ukraina, slik russerne hevdet tidligere lørdag. – Vi har ikke sett noe som underbygger at Melitopol, som russerne hevder å ha tatt, ikke lenger er i ukrainske hender, sier Heappey i et radiointervju med BBC..

Klartale - 07 apr 22 kl. 12:05

Yuriys kamp for Ukraina

– Jeg er på et sted i Kyiv. Venter på våpen.Slik lød en kort melding fra en vanlig mann i Ukraina til Klar Tale.

Klartale - 11 apr 22 kl. 14:59

Gjør seg klare for et siste slag: – Det blir døden for noen av oss

Slaget blir det siste og avgjørende. Det skriver ukrainske styrker på Facebook. De går snart tomme for ammunisjon.

VG - 18 apr 22 kl. 20:23

Slik ble russerne drevet ut av Sumy: – Geriljakrig

Etter at russerne rullet inn i den ukrainske grenseregionen Sumy, gikk sivile til motangrep med molotovcocktailer og jaktvåpen. – For det meste var russerne veldig redde, sier guvernøren til VG..

VG - 27 sep 21 kl. 15:44

Agenten: Sagosen diskuterer ny kontrakt med Kiel

Sander Sagosen har kontrakt med THW Kiel frem til 2023. Det er ingen selvfølge at han vender hjem til Kolstad om to år. Sagosens agent opplyser at han allerede diskuterer forlengelse med sin tyske klubb..

Aftenposten - 06 apr 22 kl. 15:40

Norge diskuterer utveksling av hydrogen med Tyskland

Regjeringen er i gang med å kartlegge norskekysten og diskuterer utbygging av hydrogenrør til Tyskland..

E24 - 06 apr 22 kl. 15:40

Norge diskuterer utveksling av hydrogen med Tyskland

Regjeringen er i gang med å kartlegge norskekysten og diskuterer utbygging av hydrogenrør til Tyskland. – Nå må vi våkne opp, sier næringsminister Jan Christian Vestre i kjølvannet av FNs klimarapport..

NRK - 07 maj 22 kl. 09:32

FN: Afrika står overfor krise uten sidestykke

Afrika står overfor en krise uten sidestykke som følge av Russlands invasjon av Ukraina, ifølge FN. Stadig høyere priser på mat og drivstoff gjør millioner av husholdninger svært sårbare. Sør-Afrika, Zimbabwe og Sierra Leone er spesielt utsatt.

NRK - 01 sep 21 kl. 20:47

Norge med ny Qatar-markering

Det norske landsalget markerte nok en gang mot menneskerettighetsbrudd i Qatar før VM-kvalifiseringskampen mot Nederland onsdag kveld. Landslaget droppet t-skjorter som de har brukt de siste kampene, men hadde isteden med et stort banner som de viste frem da de offisielle lagbildene skulle tas rett før kampstart. På banneret stod det «Fair play for migrant workers- Human rghts on and off the pitch.

NRK - 05 sep 21 kl. 22:23

Stanset migrant-karavane i Mexico

Politiet i Mexico brøt søndag opp et følge på om lag 400 migranter fra hovedsakelig Mellom-Amerika som var på vei mot grensen til USA. Dette var det fjerde gruppen med migranter som er stanset på en uke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

273 evakuert fra Azovstal

Ifølge Reuters rapporterer ukrainske myndigheter nå at i alt 273 ukrainske soldater er evakuert fra det beleirede stålverket i Mariupol. 53 alvorlig sårede soldater er fraktet til sykehus i Novoazovsk og 220 soldater er fraktet ut til et annet sted, opplyser viseforsvarsminister Anna Malyar. Hun sier at alle soldatene skal få komme hjem gjennom fangeutveksling.

NRK - 15 minutter siden

Konflikt etter jordbruksoppgjøret

Da staten og bøndene kom til enighet om 10,9 milliard i jordbruksoppgjøret, skal det ha blitt gjort uten godkjenning fra styret i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Det hevder Ola Fiskvik, organisatorisk nestleder i småbrukarlaget. Han sier avtalen ikke var godkjent av styret, noe han mener er et brudd på vedtektene.

NRK - 30 minutter siden

Marin: Tyrkias motvilje er urovekkende

Finlands statsminister Sanna Marin sier det er urovekkende at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan nå er negativ til Sveriges og Finlands søknader om opptak i Nato. – Det er klart at budskapet er urovekkende. Spørsmålet er hva som er annerledes nå.

NRK - 45 minutter siden

Huitfeldt: Sverige og Finland vil styrke Nato

Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt sier til NRK at finsk og svensk Nato-medlemskap vil bidra til et kollektivt forsvar og styrke den nordatlantiske sikkerheten. Hun vil ikke spekulere i hva Erdogans nei vil bety for medlemssøknadene. – Jeg opplever at samtalene som har vært i Nato til nå, senest under utenriksministermøtet i helgen, har gitt uttrykk for at Sverige og Finland – som er nære partnere av Nato – har alle kvalifikasjoner til å bli medlemmer.

NRK - 1 time siden

Knyttet seg ikke til handlingene

Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i mars, knyttet seg ikke til drapshandlingene under det første avhøret med politiet, skriver fvn.no. Politiadvokat Bernt Olav Bryge sier avhøret ikke er ferdigstilt, og at siktede ikke ble spurt om han erkjenner straffskyld.

NRK - 1 time siden

Årsaken til brannen på «Veidar» er avdekket

Årsaken til brannen på fiskebåten «Veidar» er nå avdekket av politiet. Etterforskningsleder Øystein Hansen ved Vest-Lofoten politistasjon forteller til Lofotposten: – Brannen startet i fabrikken om bord, og det skyldes en elektrisk feil. Det er ingen i rederiet som er å laste for dette.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Engerdal

Tre personar får behandling på ulykkesstaden etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. – Naudetatene er komme fram til staden. Dei tre personene som er involvert i ulykka har komme seg ut av bilen, dei er skadde, og får behandling.

NRK - 1 time siden

Kjellaug Nakkim er død

Kjellaug Nakkim døde mandag, 81 år gammel. Nakkim ble valgt inn på Stortinget for Høyre fra Østfold som vararepresentant i 1985. Hun var fire perioder på Stortinget for Østfold fra 1989 til 2001.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg har snakket med Tyrkia

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg skriver på Twitter mandag kveld at han har vært i kontakt med Tyrkias utenriksminister. – Vi snakket om avgjørelsen til våre nærmeste allierte, Finland og Sverige, om å søke medlemskap i Nato. Tyrkia er en verdsatt alliert, og enhver sikkerhetsbekymring må tas opp.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Soldater fraktes ut av stålverket i Mariupol

Nyhetsbyrået Reuters melder at rundt 12 busser nå frakter ukrainske soldater ut av stålverket Azovstal i Mariupol..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt