P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:19

P4 - 06 Nov 19 kl. 20:49

Russer forvaring

En 20 år gammel russisk statsborger er i Oslo tingrett dømt til tvungent psykisk helsevern etter at han knivstakk en kvinne i en butikk i Oslo i januar, melder NTB.
Kvinnen fikk livstruende skader og lå i koma i flere dager..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russer, forvaring
NRK - 29 Aug 19 kl. 10:52

Dømt til forvaring

En mann i 40-årene er i Frostating lagmannsrett dømt forvaring i tre år for å ha sniktittet på unge kvinner. Høyesterett oppheva tidligere i år dommen mot mannen som også tidligere er dømt til forvaring for blant annet voldtekt..

P4 - 25 Nov 19 kl. 12:31

Ber om forvaring for Varhaug-drapet

Aktor ber om tolv års forvaring for den 19 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i Rogaland i juli i fjor. Statsadvokat Nina Grande sa i sin prosedyre i Gulating lagmannsrett i dag at 19-åringen har en så usedvanlig lav terskel for å begå alvorlig voldskriminalitet at han må dømmes til forvaring. Han ble i tingretten dømt til elleve års forvaring, men anket på straffeutmålingen.

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 05:40

Russer tiltalt for to drapsforsøk i Oslo

En 20 år gammel russer er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i psykotisk tilstand på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar..

P4 - 19 Feb 20 kl. 10:05

Dømt til forvaring for overgrep

To menn er dømt til forvaring i henholdsvis 19 år og 16 år for å ha bestilt svært grove overgrep mot barn i utlandet i den svært omfattende Dark Room -saken. Det går frem i en dom fra Gulating lagmannsrett. Mannen som fikk 19 års forvaring er en tidligere politiker i Arbeiderpartiet.

P4 - 29 Aug 19 kl. 19:05

Voldtektsdømt dømt til ny forvaring

En tidligere voldtektsdømt 40-åring fra Trondheim er i Frostating lagmannsrett dømt til forvaring etter at han ble tatt for å smugkikke og spionere på unge kvinner. Mannen er tidligere dømt til forvaring for flere voldtekter gjennom mange år, og ble prøveløslatt for to år siden. Hans forsvarer sier til VG at de vil anke dommen til Høyesterett..

P4 - 05 May 20 kl. 10:31

Vil ha forvaring i Vinstra-saken

Aktor vil i dag legge ned påstand om forvaring for 18-åringen som er tiltalt for knivdrapet på en 16 år gammel jente på Vinstra i 2018. Det varslet statsadvokaten da han startet sin prosedyre i ankesaken i Eidsivating lagmannsrett i dag, melder avisen Gudbrandsdølen Dagningen. I Nord-Gudbrandsdal tingrett i fjor sommer ble dommen forvaring i 13 år, som den da 17 år gamle gutten anket..

P4 - 04 Oct 19 kl. 16:38

Dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er dømt til forvaring med en tidsramme på fem år og minstetid på tre år for svært grov vold mot en mann i 20-årene i Bergen i fjor sommer. Ifølge dommen ble den fornærmede påført knivstikk og slag med en bjelke, og torturlignende mishandling. Mannen ble også i 2004 dømt til forvaring for to drapsforsøk i Åsane i Bergen..

NRK - 20 May 20 kl. 10:23

Ber om 21 års forvaring

Aktor Johan Øverberg ber om at Philip Manshaus (22) dømmes til 21 års forvaring for overlagt drap og terrorhandling..

NRK - 11 Dec 19 kl. 14:54

Dømt til 12 års forvaring

19-åringen som tok livet av Sunniva Ødegård (13) på Varhaug er i Gulating lagmannsrett dømt til tolv års forvaring med en minstetid på åtte år, melder Aftenbladet..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

41-åring dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Voldshendelsen skjedde i en leilighet i Bergen i juli i fjor. Den skadde havnet på sykehus med blant annet brudd i begge underarmene, i kraniet og i ansiktet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Alvorlig skadd etter ulykke

En motorsyklist er livstruende skadd skadet etter en kollisjon med en bil og en MC på Reshjemsvegen mellom Notodden og Bø. Det skriver Telemarksavisa. Bakgrunnen for ulykken er uklar..

P4 - 1 time siden

Biden ut mot rasisme

Joe Biden, som ligger an til å bli demokratenes presidentkandidat, mener USA nå må ta et oppgjør med systematisk rasisme i landet. Det brutale pågripelsen som førte til at afroamerikaneren George Floyd døde i Minneapolis, har utløst voldsomme demonstrasjoner mot politivold og rasisme i USA. Fire politimenn har fått sparken, og en av dem er siktet for forsettlig drap..

P4 - 30 minutter siden

Oftere ute enn før

Folk i Oslo har brukt naturen tre ganger mer i koronakrisen enn til vanlig. Det viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning ved hjelp av mobile sporingsdata i treningsappen Strava. Undersøkelsen viser økning i løping, fotturer og sykling.

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i rekkehus

Det brenner nå kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Det er fare for at det kan spre seg og store brannmannskaper jobber nå med å få kontroll på brannen. Beboere blir nå evakuert og politiet tror de har kontroll på alle som har vært i boligene.

P4 - 1 time siden

Flere vil endre reisevanene

Flere nordmenn sier de vil endre reisevanene sine permanet etter koronakrisen. I en undersøkelse Norstat har utført for Vy svarer 15 prosent at de vil forandre reisemåte for godt. Samtidig svarer én av fem som pleide å reise kollektivt til og fra jobb, at de ikke gjør det lenger, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Kullkraftverket i Longyearbyen på Svalbard slapp ut rekordmye karbondioksid i fjor. Kraftverket slapp ut 77.000 tonn Co2, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot kosttilskudd

Mattilsynet advarer nå mot at kosttilskuddet Muscletech fra USA kan føre til leversvikt og dødsfall. Flere norske forbrukere har bestilt produktet fra utenlandske nettsider, opplyser tilsynet..

P4 - 2 timer siden

Tror pandemien gir klimaeffekt

To av tre nordmenn tror koronapandemien vil redusere de globale klimautfordringene på kort sikt. Det viser en undersøkelse fra Opinion, melder NTB. Men over halvparten av de spurte mener viruset ikke vil ha en langvarig effekt på klimaet.

P4 - 3 timer siden

Digitalbruk har skutt i været

Flere nordmenn bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien brøt ut. 92 prosent av de spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester nå mot 78 prosent før utbruddet. Samtidig svarer rundt 80 prosent av førstegangsbrukerne at de vil opprettholde sine digitale vaner etter at samfunnet åpner igjen..

P4 - 3 timer siden

Frp vil ha ølsalg på bensinstasjoner

Frp fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og i kiosker. Partiet vil ha flere lettelser på norske alkohollover, skriver Vårt Land. Helsetalskvinne Åshild Bruun-Gundersen mener kommunene selv vil være i stand til å finne ut hvor det kan selges øl..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt