P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 14:45

P4 - 06 Nov 19 kl. 20:49

Russer forvaring

En 20 år gammel russisk statsborger er i Oslo tingrett dømt til tvungent psykisk helsevern etter at han knivstakk en kvinne i en butikk i Oslo i januar, melder NTB.
Kvinnen fikk livstruende skader og lå i koma i flere dager..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russer, forvaring
NRK - 29 Aug 19 kl. 10:52

Dømt til forvaring

En mann i 40-årene er i Frostating lagmannsrett dømt forvaring i tre år for å ha sniktittet på unge kvinner. Høyesterett oppheva tidligere i år dommen mot mannen som også tidligere er dømt til forvaring for blant annet voldtekt..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 05:40

Russer tiltalt for to drapsforsøk i Oslo

En 20 år gammel russer er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i psykotisk tilstand på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar..

P4 - 29 Aug 19 kl. 19:05

Voldtektsdømt dømt til ny forvaring

En tidligere voldtektsdømt 40-åring fra Trondheim er i Frostating lagmannsrett dømt til forvaring etter at han ble tatt for å smugkikke og spionere på unge kvinner. Mannen er tidligere dømt til forvaring for flere voldtekter gjennom mange år, og ble prøveløslatt for to år siden. Hans forsvarer sier til VG at de vil anke dommen til Høyesterett..

P4 - 04 Oct 19 kl. 16:38

Dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er dømt til forvaring med en tidsramme på fem år og minstetid på tre år for svært grov vold mot en mann i 20-årene i Bergen i fjor sommer. Ifølge dommen ble den fornærmede påført knivstikk og slag med en bjelke, og torturlignende mishandling. Mannen ble også i 2004 dømt til forvaring for to drapsforsøk i Åsane i Bergen..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

41-åring dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Voldshendelsen skjedde i en leilighet i Bergen i juli i fjor. Den skadde havnet på sykehus med blant annet brudd i begge underarmene, i kraniet og i ansiktet.

VG - 12 Nov 19 kl. 14:16

Trønder dømt til 15 års forvaring for overgrep mot barn

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot titalls mindreårige jenter..

VG - 12 Nov 19 kl. 14:16

Trønder dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 14:20

Dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene fra Trøndelag er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..

NRK - 19 Jul 19 kl. 12:00

13 års forvaring for Vinstra-drap

En 17-år gammel gutt fra Vinstra er dømt til 13 års forvaring med minstetid på åtte år for drapet på 16 år gamle Laura Iris Haugen 31. oktober i fjor..

Klartale - 19 Jul 19 kl. 13:15

17-åring dømt til forvaring for drap

En 17 år gammel gutt er dømt til forvaring. Han drepte en 16 år gammel jente på Vinstra..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Eksplosjon på skole i Sverige

En person er kjørt til sykehus etter en eksplosjon på en skole i Helsingborg i Sverige rundt klokken ett i dag. Personen skal ikke være alvorlig skadet, melder SVT. Politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke at det ikke er flere gjenstander som kan eksplodere.

P4 - 15 minutter siden

Jehovas vitner beholder statsstøtten

Jehovas vitne får beholde statsstøtten selv om medlemmene i trossamfunnet ikke får stemme ved valg. Fylkesmannen i Oslo og Viken har konkludert med at det ikke er et juridisk holdbart grunnlag for å trekke statsstøtten tilbake, melder Dagbladet. Da det ble kjent i høst at medlemmer blir ekskludert om de stemmer, ba barne- og familieministeren Fylkesmannen vurdere statstøtten..

P4 - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet: - Alvorlig at ledere ikke blir mer bevisste

- Nå må ledere ta ansvar og sette seksuell trakassering på dagsorden. Det er den klare oppfordringen fra direktør Trude Vollheim i Arbeidstilsynet. En ny undersøkelse Kantar har gjort for NHO viser at 8 av 10 spurte mener ledelsen har for lite fokus på seksuell trakassering opp mot julebordsesongen..

P4 - 30 minutter siden

- Et svik fra de folkevalgte

Det er de folkevalgte på Stortinget som har sviktet når togtilbudet er så dårlig som i dag. Det sier leder i Pendlerforeningen, Willy Frantzen. I en fersk undersøkelse fra Vy faller kundenes tilfredshet som en stein på samtlige av landets togstrekninger..

P4 - 1 time siden

Fikk tilbud om helsehjelp drapsdagen

Politiet ble varslet om den 27 år gamle mannen som er siktet for knivdrap i Florø i Sogn og Fjordane natten før drapet skjedde. Han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, og eieren ringte politiet. Politiet skal så ha varslet den lokale legevakten, melder Bergens Tidende.

P4 - 1 time siden

Utsetter åpningen av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt. I følge NTB blir det nå ikke åpnet før våren 2021. Etter planen skulle det åpnet for publikum til neste år.

P4 - 1 time siden

Jordskredfare på Østlandet

Det er jordskredfare for deler av Østlandet nå, Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå. Det ventes mye nedbør, opp mot 40 millimeter i døgnet fram til tirsdag. Samtidig skal temperaturene stige så det blir regn og snøsmelting.

P4 - 1 time siden

Ungdomsskole evakuert

387 elever ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold ble evakuert i ettermiddag etter at flere fikk pustebesvær. Opp mot 200 elever skal ha fortalt om ubehagelig lukt og svie i øynene og de sjekkes av helsepersonell og lege. Politiet undersøker om det kan være pepperspray eller CS-gass som er utløst..

P4 - 2 timer siden

Kunnskapsministeren: - Største endring på 13 år

Mer praktisk arbeid, digital dømmekraft, læring om 22. juli og kildekritikk. Det er bare noen av temaene i de nye læreplanene, som kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserte i formiddag.

P4 - 2 timer siden

Elever ble bedt om å heie på Vedum

Elevene ved Brønnøysund videregående skole ble bedt om å heie på Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum da han kom på besøk. Rektor sendt ut en sms til elevene der det sto at det er kjempeviktig at han klappes inn og at ingen buer siden Vedum er en av skolens støttespillere. Dette har fått blant annet Rød Ungdom til å reagere.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt