Dagbladet > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:36

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 21:19

Russer dømt etter drapsforsøk

En russisk statsborger (20) som var tiltalt for drapsforsøk på to personer i en butikk i Oslo i januar, er i Oslo tingrett dømt til tvungent psykisk helsevern..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russer, dømt, etter, drapsforsøk
NRK - 01 Oct 19 kl. 00:41

Tiltalt for drapsforsøk

En 20 år gammel russer er tiltalt for to drapsforsøk, etter å ha knivstukket en dame i ryggen, på Kiwi i Møllergata i Oslo. Statsadvokaten ønsker at mannen dømmes til tvungets psykisk helsevern, ifølge VG..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 05:40

Russer tiltalt for to drapsforsøk i Oslo

En 20 år gammel russer er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i psykotisk tilstand på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar..

VG - 01 Oct 19 kl. 00:10

Tiltalt for to drapsforsøk i psykotisk tilstand på Kiwi

En 20 år gamle russer er tiltalt for to drapsforsøk på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar..

P4 - 01 Oct 19 kl. 05:27

Russer tiltalt for to drapsforsøk i Oslo

En 20 år gammel russer er nå tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer på Kiwi i Møllergata i Oslo i januar. Ifølge tiltalen vil det bli nedlagt påstand om dom på tvunget psykisk helsevern, da drapet , ifølge tiltalen ble utført i psykotisk tilstand, skriver VG . En 26 år gammel kvinne ble påført livstruende skader etter å ha blitt stukket i ryggen av russeren.

NRK - 05 Nov 19 kl. 13:07

To pågrepet etter drapsforsøk

Svensk politi har pågrepet to personer for drapsforsøk på en kjendisadvokat på Kungsholmen i Stockholm i september. Den ene av dem er mistenkt for drapsforsøk, den andre for medvirkning til drapsforsøk. Advokaten ble truffet av flere skudd..

Dagbladet - 15 Oct 19 kl. 09:50

Russer nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi

Tiltalt for to drapsforsøk på Kiwi i januar..

P4 - 01 Apr 20 kl. 23:07

Fem pågrepet for drapsforsøk

Fem menn ble i går pågrepet for drapsforsøk i Oslo. Det opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid på Twitter i kveld. Fire er siktet i for drapsforsøk på Torshov 20.

NRK - I førrgår: 15:01

Dømt for drapsforsøk

En mann i 30-årene fra Romsdal er dømt til tvunget psykisk helsevern for drapsforsøk etter å ha dyttet ei kvinne foran et tog i Sverige i fjor. Det skriver Romsdals Budstikke. Ifølge avisa har mannen erkjent drapsforsøket, men nekter straffskyld..

NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

P4 - I førrgår: 15:11

Mann dømt for drapsforsøk

En mann i 30-årene fra Romsdal er dømt til tvunget psykisk helsevern for drapsforsøk etter å ha dyttet en kvinne foran et tog i Sverige i fjor. I følge Romsdal Budstikke har mannen erkjent drapsforsøket, men nektet straffskyld..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt