NRK > Nyheter

Saturday, 29 February, 11:17

NRK - 19 Apr 19 kl. 05:25

Russebråk flere steder i landet

En russ i Oslo ble i 3-tiden utsatt for vold på Esso Alnabru, der ti russebusser var samlet. Politiet i Innlandet fikk 18 klager om bråk på en drøy time. Støy var det også i Sandnes i Rogaland, der 20-25 russebusser var samlet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Esso Alnabru, Innlandet, Sandnes, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russebråk, flere, stederi , landet
Dagbladet - 19 Apr 19 kl. 04:37

Russebråk flere steder i landet

Påskefreden har kanskje senket seg, men det var på ingen måte stille og rolig enkelte steder i landet natt til langfredag..

Aftenposten - 24 Dec 18 kl. 21:33

Glatte veier, stengte fjelloverganger og uvær flere steder i landet

Kraftig vind, rasfare og såpeglatte veier skaper problemer flere steder i landet 1. juledag. – Kjør meget forsiktig, oppfordrer politiet..

Dagbladet - 05 Sep 19 kl. 11:24

Dødelig hunde­sykdom oppdaget flere steder i landet

Gikk ut med advarsler om dødelig og smittsom hundesykdom i Oslo-området. Nå er sykdommen oppdaget flere steder i landet..

VG - 02 Aug 19 kl. 22:28

Advarer mot å spise blåskjell flere steder i landet

Mattilsynet har utstedt rødt blåskjellvarsel for flere steder i landet. Det betyr at det frarådes å spise blåskjell plukket i de aktuelle områdene..

P4 - 25 Jul 19 kl. 08:51

Årets første tropenatt

For første gang denne sommeren ble det registrert tropenatt i Norge. Tropenatt, er når temperaturen aldri faller under 20 grader i løpet av natta og det skjedde tre steder i natt; Lysebotn i Rogaland, Svelgen i Sogn og Fjordane og i Stavanger sentrum. Flere steder i landet måtte gi tapt på målstreken.

Hegnar.no - 30 Dec 18 kl. 08:22

Snøskredfaren øker flere steder i landet

Det er ventet betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og i Jotunheimen de neste dagene..

P4 - 01 Dec 19 kl. 11:32

Mye bråk mange steder

Det har vært uvanlig mye bråk på grunn av fyll flere steder i landet i natt. Det er beskjeden fra flere politidistrikter. I Lillestrøm, Jessheim og flere steder både i Østfold og på sør-vestlandet er det meldt om slåsskamper og masseslagsmål, og om vold mot dørvakter og mange har blitt vortvist.

VG - 06 Feb 20 kl. 12:47

Rekordmye nedbør, rasfare og stengte veier flere steder i landet

Snø og rasfare stenger veier over hele landet. I Trøndelag ble det nedbørsrekord, og det er betydelig eller stor snøskredfare flere steder i både nord og sør..

VG - 15 Feb 20 kl. 18:46

Kraftig vind flere steder i landet: Kan få vær-rekord

Kraftig vind har natt til søndag ført til falne trær, stengte fjelloverganger og jordras flere steder i landet. Søndag må Nord-Norge belage seg på kraftige vindkast..

VG - 09 Feb 20 kl. 05:15

Uværet herjer flere steder

Sterk vind fører flere steder i landet til stengte fjelloverganger, innstilte ferger og tak som blåser av..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

295 nye smittede i Iran

I Iran er ytterligere 295 personer smittet av koronavirus i løpet av de siste 24 timene, melder statlig tv..

NRK - 30 minutter siden

Hellas har stanset 4000 migranter

Greske myndigheter sier de er fast bestemte på å beskytte sine grenser mot migranter som forsøker å komme inn til landet via Tyrkia. Greske myndigheter sier da har stanset 4000 migranter som har forsøkt å krysse over..

NRK - 1 time siden

18000 har krysset over til Europa

Ifølge Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan har over 18000 migranter krysset over til Europa fra Tyrkia siden landet åpnet grensene...

NRK - 1 time siden

Påvist koronasmitte på Ullevål

En av de fire som er testet på Ullevål sykehus, har fått påvist koronasmitte, opplyser sykehuset.

NRK - 1 time siden

Skyter tåregass mot migranter

Politiet i Hellas avfyrer tåregass mot migranter som forsøker å ta seg over til landet via Tyrkia. Flere hundre flyktninger har de siste dagene ankommet byene nær grensen til Hellas og Bulgaria etter at Tyrkia åpnet grensene til Europa..

NRK - 1 time siden

Ny statsminister i Malaysia

Muhyiddin Yassin er utnevnt til ny statsminister i Malaysia..

NRK - 1 time siden

48 Syriske soldater drept

Tyrkiske luft –og bakkeangrep har drept 48 syriske soldater iløpet av de siste 24 timene, melder melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 1 time siden

USA melder om flere virustilfeller

Vest i USA er koronaviruset påvist hos fire personer som er blitt smittet på ukjent vis. Det siste tilfellet er en gutt i delstaten Washington, ifølge amerikanske helsemyndigheter. Han er plassert i hjemmekarantene..

NRK - 1 time siden

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..

NRK - 2 timer siden

Island vurderer å endre navneloven

Island vurderer å endre navneloven slik at det ikke lenger skal være forbudt å ta slektsnavn. Justisministeren foreslår å skrote skrote kravet om at fornavn må bøyes i kasus, og at navn må følge islandsk rettskrivning, melder Språktidningen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt