NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:12

NRK - 19 Apr 19 kl. 05:25

Russebråk flere steder i landet

En russ i Oslo ble i 3-tiden utsatt for vold på Esso Alnabru, der ti russebusser var samlet. Politiet i Innlandet fikk 18 klager om bråk på en drøy time. Støy var det også i Sandnes i Rogaland, der 20-25 russebusser var samlet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Esso Alnabru, Innlandet, Sandnes, Rogaland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russebråk, flere, stederi , landet
Dagbladet - 19 Apr 19 kl. 04:37

Russebråk flere steder i landet

Påskefreden har kanskje senket seg, men det var på ingen måte stille og rolig enkelte steder i landet natt til langfredag..

Aftenposten - 24 Dec 18 kl. 21:33

Glatte veier, stengte fjelloverganger og uvær flere steder i landet

Kraftig vind, rasfare og såpeglatte veier skaper problemer flere steder i landet 1. juledag. – Kjør meget forsiktig, oppfordrer politiet..

Dagbladet - 05 Sep 19 kl. 11:24

Dødelig hunde­sykdom oppdaget flere steder i landet

Gikk ut med advarsler om dødelig og smittsom hundesykdom i Oslo-området. Nå er sykdommen oppdaget flere steder i landet..

VG - 02 Aug 19 kl. 22:28

Advarer mot å spise blåskjell flere steder i landet

Mattilsynet har utstedt rødt blåskjellvarsel for flere steder i landet. Det betyr at det frarådes å spise blåskjell plukket i de aktuelle områdene..

P4 - 25 Jul 19 kl. 08:51

Årets første tropenatt

For første gang denne sommeren ble det registrert tropenatt i Norge. Tropenatt, er når temperaturen aldri faller under 20 grader i løpet av natta og det skjedde tre steder i natt; Lysebotn i Rogaland, Svelgen i Sogn og Fjordane og i Stavanger sentrum. Flere steder i landet måtte gi tapt på målstreken.

Hegnar.no - 30 Dec 18 kl. 08:22

Snøskredfaren øker flere steder i landet

Det er ventet betydelig snøskredfare flere steder i Nord-Norge, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Hordaland og i Jotunheimen de neste dagene..

Dagbladet - 31 Dec 18 kl. 17:17

Flere steder avlyser fyrverkeriet - slik blir rakettværet der du bor

Fyrverkeriopplevelsen landet rundt spenner fra miserabel til OK. Men enkelte steder må vente ett år på grunn av dårlig vær..

NRK - 03 Jul 19 kl. 21:31

Kulderekord og snø flere steder

Det er på nytt varslet kulde og snø flere steder i landet etter kulderekorder de siste dagene. Meteorologisk institutt mandag farevarsel på gult nivå fordi det kunne komme mye snø i Nordfjord og Møre og Romsdal. Varselet gjelder til torsdag morgen..

NRK - 03 Jul 19 kl. 21:31

Kulderekord flere steder

Det er på nytt varslet kulde og snø flere steder i landet etter kulderekorder de siste dagene. Meteorologisk institutt mandag farevarsel på gult nivå fordi det kunne komme mye snø i Nordfjord og Møre og Romsdal. Varselet gjelder til torsdag morgen..

P4 - 28 Jun 19 kl. 11:06

Over 30 grader i helgen

Det kan bli svært varmt flere steder i Sør-Norge i morgen. Deler av hetebølgen som herjer i Europa treffer sørlige deler av landet, og enkelte steder kan det bli opp mot 35 grader. Det blir varmest litt inn i landet, fra kysten av Sørlandet og opp mot sørlige deler av Østlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 1 time siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 1 time siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 1 time siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 1 time siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 1 time siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 2 timer siden

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt