Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 08 December, 17:37

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:04

Rushtidsultimatum fra Frp-kandidat

Fylkesordførerkandidat Margrete Dysjaland i Rogaland stiller et ultimatum overfor de andre partiene om å fjerne rushtidsavgiften dersom hun blir ordfører..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Margrete Dysjaland, Rogaland, Frp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rushtidsultimatumfra , Frp-kandidat
NRK - 15 Jul 19 kl. 07:35

Pro-kinesisk kandidat på Taiwan

Opposisjonen på Taiwan har utpekt en populær, Kina-vennlig ordfører til sin kandidat ved presidentvalget neste år. Han Kuo-Yu skal dermed stille opp mot Taiwans nåværende president Tsai Ing-wen ved valget i januar. (NTB).

NRK - 28 Oct 19 kl. 19:55

Moskéangriper var NF-kandidat

Den 84 år gamle mannen som angrep en moské og skjøt to andre menn i Bayonne i Frankrike mandag, er kjent som høyreekstremist, melder AFP. Han var i 2015 kandidat for Le Pens høyreparti Nasjonal Front i lokalvalget..

NRK - 23 Oct 19 kl. 21:37

Raja som kandidat til lederverv

Abid Raja stiller seg som kandidat til lederverv i Venstre, men han ønsker med dette ikke å ta opp kampen med Trine Skei Grande. Det sier han til VG..

VG - 15 Oct 19 kl. 11:24

En helt absurd kandidat

Om noen dager vil FNs medlemsland velge nye medlemmer til FNs Menneskerettighetsråd (UNHRC). Tro det eller ei: Nicolas Maduros venezuelanske regime er kandidat..

NRK - 24 Oct 19 kl. 21:52

Tim Ryan trekker seg som kandidat

Tim Ryan gir opp og trekker seg som kandidat til å bli demokratenes president i Amerika, og satser heller på å gjenvalgt som kongressrepresentant for sin valgkrets i Ohio..

NRK - 10 Jun 19 kl. 12:41

Elleve toryer vil overta etter May

Elleve toryer har meldt seg som kandidat til å bli ny leder i Det konservative partiet i Storbritannia etter Theresa May, og dermed også ny statsminister. Fristen for å melde seg kandidat går ut klokken 18, norsk tid..

Hegnar.no - 21 Mar 19 kl. 09:26

Vestager kandidat til flere toppjobber i EU

EUs konkurransekommissær Margrethe Vestager sier hun er kandidat til flere toppjobber i EU – blant dem jobben som leder for EU-kommisjonen..

NRK - 03 Sep 19 kl. 14:16

Norges Oscar-kandidat klar

Hans Petter Molands film «Ut og stjæle hester» er Norges Oscar-kandidat til kategorien beste ikke-engelskspråklige film, opplyser Norsk filminstitutt. Like før jul blir det kjent hvilke ti filmer som kommer med på den såkalte kortlista..

P4 - 03 Sep 19 kl. 13:52

Norges Oscar-kandidat

Hans Petter Molands "Ut og stjæle hester" er Norges kandidat til Oscar. Det betyr at filmen skal representere Norge i konkurransen om å bli beste utenlandske film. Om "Ut og stjæle hester" blir nominert til filmprisen offentliggjøres 13.

P4 - 03 Sep 19 kl. 13:52

Norges Oscar-kandidat klar

Hans Petter Molands "Ut og stjæle hester" er Norges kandidat til Oscar. Det betyr at filmen skal representere Norge i konkurransen om å bli beste utenlandske film. Om "Ut og stjæle hester" blir nominert til filmprisen offentliggjøres 13.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt