VG > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:15

VG - 16 May 18 kl. 09:12

Rungende nei til fylkessammenslåing i Finnmark: Ap, Sp og SV ber regjeringen snu

Hele ni av ti finnmarkinger som oppsøkte et stemmelokale under folkeavstemningen, sa nei til den vedtatte fylkessammenslåingen med Troms..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Troms, Finnmark, SV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rungende, nei, til, fylkessammenslåingi , FinnmarkAp Sp og , SV ber regjeringen snu
VG - 16 May 18 kl. 09:12

Rungende nei til fylkessammenslåing i Finnmark

Ni av ti finnmarkinger som oppsøkte et stemmelokale under folkeavstemningen, sa nei til den vedtatte fylkessammenslåingen med Troms..

VG - 16 May 18 kl. 09:12

Rungende nei til fylkessammenslåing i Finnmark: Ap og Sp ber regjeringspartiene snu

Hele ni av ti finnmarkinger som oppsøkte et stemmelokale under folkeavstemningen, sa nei til den vedtatte fylkessammenslåingen med Troms..

VG - 16 May 18 kl. 09:12

Rungende nei til fylkessammenslåing i Finnmark: Ap, Sp og SV ber regjeringen og KrF snu

Hele ni av ti finnmarkingene som avga sin stemme under folkeavstemningen, sa nei til den vedtatte fylkessammenslåingen med Troms..

P4 - 16 May 18 kl. 09:06

Stort flertall mot sammenslåing

87 prosent av finnmarkingene sa nei til fylkessammenslåing med Troms i folkeavstemmingen 14. mai. Valgdeltakelsen var på 58 prosent.

Hegnar.no - 27 Aug 18 kl. 14:30

Sp-topper vil ha omkamp om fylkessammenslåing i vest

Flere sentrale Sp-politikere varsler at de vil ha omkamp om fylkessammenslåingen på Vestlandet..

Hegnar.no - 04 Nov 18 kl. 07:37

Et regjeringsskifte kunne reversert fylkessammenslåingen i nord

Et annet utfall ved KrFs landsmøte ville trolig reversert fylkessammenslåingen mellom Finnmark og Troms. Nå kan saken være avgjort for godt. .

NRK - 24 Oct 18 kl. 08:49

Vil stoppe fylkessammenslåinger

Partiet Rødt vil legge fram et forslag om at alle tvangssammenslåinger av fylker skal stoppes. Det er stortingsrepresentant og partileder Bjørnar Moxnes som legger fram forslaget i dag. Det gjelder alle fylkessammenslåinger, blant annet Viken..

P4 - 10 Apr 18 kl. 11:35

- Stortinget visste om motstand

- Stortinget visste at det var motstand mot sammenslåing av Troms og Finnmark når fylkessammenslåingen ble vedtatt. Det sier kommunalminister Monica Mæland som i formiddag måtte møte i Stortinget. Der måtte hun svare på om hun vil ta hensyn til utfallet av den planlagte folkeavstemningen om fylkessammenslåing i Finnmark..

NRK - 24 Oct 18 kl. 09:23

Vil stoppe fylkessammenslåinger

Partiet Rødt vil legge fram et forslag om at alle tvangssammenslåinger av fylker skal stoppes. Det er stortingsrepresentant og partileder Bjørnar Moxnes som legger fram forslaget i dag. Forslaget gjelder alle fylkessammenslåinger..

Hegnar.no - 18 Oct 18 kl. 06:13

Sp åpner for å oppheve flere fylkessammenslåinger

Senterpartiet mener avtalen mellom regjeringen og KrF om forslag til oppgavefordeling til de nye regionene er så svakt at ingen fylker trenger å slås sammen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Har ikke gitt opp å finne Julen (2) i live

Det har gått en uke siden to år gamle Julen falt ned i en 100 meter dyp brønn i Spania. Redningsmannskapet kjemper en kamp mot klokken for å få gutten ut..

VG - 3 timer siden

32 år til neste gang: Mandag morgen blir det «supermåneformørkelse»

Om du ønsker en spektakulær start på uken kan det være lurt å stå opp tidlig mandag. I morgentimene vil en blodrød superfullmåne bli totalt formørket..

VG - 4 timer siden

Kilder til VG: Sexolog debuterer som statsråd for KrF

Eks-byråd og sexolog Dag Inge Ulstein (38) ligger an til å bli utviklingsminster for Kristelig Folkeparti i Erna Solbergs utvidede flertallsregjering, ifølge VGs kilder..

VG - 8 timer siden

Viral-video: USA-ungdom i Trump-caps hånet urfolk

En video som viser amerikanske skoleungdommer med Donald Trump-capser som omringer og spotter urfolk i Washington D.C. har gått viralt i helgen - bare dager etter at presidenten nok en gang har provosert den amerikanske urbefolkningen..

VG - 9 timer siden

Knivofferets bror: – Trodde hun skulle dø

Den 25-årige kvinnen som ble knivstukket i en Kiwi-butikk i Oslo, er ute av respirator og snakker. Angrepet etterforskes som terror..

VG - 11 timer siden

SD-politiker delte hatbilde – må gå

Sverigedemokraternas Erik Wennerström må forlate partiet etter å ha delt hatbilde med teksten: «Christer Pettersson, var är du när Sverige behöver dig?».

VG - Igår: 20:15

Selbekk om KrF-Ropstad: – Allerede fått mørkemannsstempel

Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk tror Kjell Ingolf Ropstad (KrF) kommer til å slite med å bli godt likt av det norske folk, og mener han allerede er blitt stemplet som mørkemann..

VG - 12 timer siden

Ville jobbe på fiskebåt – endte opp i terapimiljø

MOSTERHAMN (VG) Odd Asle Borlaug (43) søkte jobb som skipper på en vestlandsk fiskebåt. Under jobbintervjuet kom plutselig terapeuten Espen Andresen inn..

VG - 14 timer siden

Én omkommet etter brann i Sogndal

Én person er bekreftet omkommet og 18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..

VG - 14 timer siden

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt