VG > Innenriks

Sunday, 08 December, 02:01

VG - 19 Jul 19 kl. 20:58

Rundt 50 personer smittet i militærleir - ingen vet hvorfor

Rundt 50 personer ved Madlaleiren i Stavanger har blitt syke med oppkast, diaré og febersymptomer. Forsvaret vet ingenting om årsaken..
Les mer på VG


Les mer om:
Madlaleiren, Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rundt50 personer , smitteti , militærleiringen , vet, hvorfor
P4 - 09 Jun 19 kl. 22:23

To skadet i ulykke på Skjold militærleir

To soldater er sendt med luftambulanse til sykehus etter en ulykke med håndtering av ammunisjon på Skjold militærleir. Det opplyser Troms politidistrikt. Politiet har foreløpig ikke opplysninger om skadeomfang, og henviser videre til Forsvaret for uttalelser.

P4 - 20 Jun 19 kl. 15:40

Stenger militær spisesal etter hygienesvikt

Spisesalen på Skjold militærleir i Troms ble i dag stengt på grunn av dårlig hygiene og renhold. Hovedvernombudet i Hæren sier sier til VG at hygienesvikten har foregått over tid, og at det var forhøyet smittefare. Nylig ble to flerbrukshaller i militærleiren i Indre Troms stengt som følge av renholdet.

P4 - 22 Jul 19 kl. 12:19

Alle friskmeldt på Madla

Alle er nå friske etter sykdomsutbruddet i Madla militærleir i Stavanger forrige uke. Rundt 50 vernepliktige og befal var syke med oppkast, diaré og feber. Årsaken til sykdomsutbruddet er ennå ikke kjent, skriver VG..

NRK - 28 Oct 19 kl. 03:25

Skabb og fotsopp i militærleir

Soldater og befal i Indre Troms har blitt pålagt på vaske «kroppsnært militært tøy» selv. Dårlig vask har ført til sykdommer som fotsopp og brennkopper, i tillegg til utbrudd av skabb. Det sier tillitsvalgt i Hæren, Pål Nygaard, til Nordlys..

NRK - 11 Jun 19 kl. 05:30

Etterforsker ulykke nær militærleir

Politiet fortsetter tirsdag etterforskningen av søndagens ulykke ved militærbasen på Skjold. To førstegangssoldater fikk lettere og moderate skader da de håndterte ammunisjon utenfor tjeneste. Politiet har sendt en krimtekniker til basen..

VG - I førrgår: 13:34

Militærbase med norske soldater angrepet: – Reagerte akkurat som de skulle

Tirsdag måtte 70 norske soldater gå i dekning på grunn av et rakettangrep mot en militærleir i Irak. – Holdt en bemerkelsesverdig stor ro, sier nestkommanderende..

VG - 11 Jun 19 kl. 20:53

Renholdere ved militærleir utslitt: - Umenneskelig press

ISS-ansatte ved militærleiren Skjold utenfor Bardufoss mener ISS har ødelagt arbeidsplassen deres ved å gi dem altfor mange arbeidsoppgaver..

P4 - 14 Jun 19 kl. 16:32

Avdød ettåring fra Askøy var smittet

Ettåringen som døde på Askøy forrige uke var smittet av de samme bakteriene som er funnet i drikkevannet i kommunen. Det bekrefter fylkeslege Vestland ti Bergens tidende. De startet tilsynssak etter dødsfallet.

NRK - 09 Jun 19 kl. 22:27

To soldatar til sjukehus

To personar er sendt til sjukehus i forbinding med handtering av ammunisjon på Skjold militærleir, skriv VG. Politiet bekreftar til avisa at dei skadde er bevisste og at pårørande er varsla..

VG - 30 Jul 19 kl. 20:43

Mann dømt til fengsel for sovevoldtekt på militærleir

En mann i 20-årene ble i begynnelsen av juli dømt til tre år og tre måneders fengsel for voldtekt av en kvinnelig medsoldat..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Polfarerne om bord på «Lance»: – Vanskeligste turen jeg har gjort

NORDISHAVET/OSLO (VG) Etter krevende dager i isødet har polfarerne Børge Ousland og Mike Horn nådd skipet «Lance»..

VG - 4 timer siden

Masseslagsmål i forkant av fotballkamp i Kristiansand

Flere personer barket sammen på åpen gate i Kristiansand i forkant av kvalifiseringskampen mellom Start og Lillestrøm lørdag ettermiddag..

VG - 10 timer siden

Faren i samtale med bistandsadvokat: – Jeg har mitt hjerte i Tromsø

Mens faren våker over yngstedatteren på Rikshospitalet i Oslo, planlegger tromsøværinger et fakkeltog for minnes de døde og tenke på de etterlatte..

VG - 12 timer siden

Mike Horn falt i en råk i går: - Jeg fryktet det verste

NORDISHAVET/OSLO (VG) Etter krevende dager i isødet nærmer polfarerne Børge Ousland og Mike Horn skipet «Lance», men gårsdagens etappe ble høydramatisk..

VG - 13 timer siden

Teipet beina på hund, puttet den i plastpose – og kastet den i bekk

Brannvesenet og politiet har reddet en hund fra en bekk i Asker. – Vi mener noen har forsøkt å ta livet av den. Dette ser vi alvorlig på, sier politiet..

VG - Igår: 22:23

Klimafeide i regjeringen

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) sier at de store utbyggingenes tid er over på norsk sokkel. Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp) vil gasse på: - Vi trenger nye funn og investeringer, sier han..

VG - Igår: 14:53

Soldat fra Saudi-Arabias luftforsvar mistenkt for marinebase-skyting

Tre personer ble drept i skyting på en marinebase i Florida fredag. Den antatte gjerningspersonen er en mann fra det saudiarabiske luftforsvaret, som fikk opplæring ved basen..

VG - Igår: 17:22

Det iskalde dramaet

VG - Igår: 14:53

Tre drept og flere såret i skyting på marinebase i USA

Minst tre personer er drept i en skyteepisode på en marinebase i Florida, opplyser den amerikanske marinen. Den mistenkte skytteren er også bekreftet død..

VG - Igår: 15:32

BI-studenter raser etter eksamen: – Fikk samme oppgave som i fjor

Flere BI-studenter reagerer kraftig og sier oppgaven de fikk på eksamen i faget «Bedriften»i år nesten var identisk som fjorårets..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt