VG > Innenriks

Thursday, 22 August, 01:15

VG - 19 Jul 19 kl. 20:58

Rundt 50 personer smittet i militærleir - ingen vet hvorfor

Rundt 50 personer ved Madlaleiren i Stavanger har blitt syke med oppkast, diaré og febersymptomer. Forsvaret vet ingenting om årsaken..
Les mer på VG


Les mer om:
Madlaleiren, Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rundt50 personer , smitteti , militærleiringen , vet, hvorfor
P4 - 09 Jun 19 kl. 22:23

To skadet i ulykke på Skjold militærleir

To soldater er sendt med luftambulanse til sykehus etter en ulykke med håndtering av ammunisjon på Skjold militærleir. Det opplyser Troms politidistrikt. Politiet har foreløpig ikke opplysninger om skadeomfang, og henviser videre til Forsvaret for uttalelser.

P4 - 20 Jun 19 kl. 15:40

Stenger militær spisesal etter hygienesvikt

Spisesalen på Skjold militærleir i Troms ble i dag stengt på grunn av dårlig hygiene og renhold. Hovedvernombudet i Hæren sier sier til VG at hygienesvikten har foregått over tid, og at det var forhøyet smittefare. Nylig ble to flerbrukshaller i militærleiren i Indre Troms stengt som følge av renholdet.

P4 - 22 Jul 19 kl. 12:19

Alle friskmeldt på Madla

Alle er nå friske etter sykdomsutbruddet i Madla militærleir i Stavanger forrige uke. Rundt 50 vernepliktige og befal var syke med oppkast, diaré og feber. Årsaken til sykdomsutbruddet er ennå ikke kjent, skriver VG..

NRK - 11 Jun 19 kl. 05:30

Etterforsker ulykke nær militærleir

Politiet fortsetter tirsdag etterforskningen av søndagens ulykke ved militærbasen på Skjold. To førstegangssoldater fikk lettere og moderate skader da de håndterte ammunisjon utenfor tjeneste. Politiet har sendt en krimtekniker til basen..

VG - 11 Jun 19 kl. 20:53

Renholdere ved militærleir utslitt: - Umenneskelig press

ISS-ansatte ved militærleiren Skjold utenfor Bardufoss mener ISS har ødelagt arbeidsplassen deres ved å gi dem altfor mange arbeidsoppgaver..

P4 - 14 Jun 19 kl. 16:32

Avdød ettåring fra Askøy var smittet

Ettåringen som døde på Askøy forrige uke var smittet av de samme bakteriene som er funnet i drikkevannet i kommunen. Det bekrefter fylkeslege Vestland ti Bergens tidende. De startet tilsynssak etter dødsfallet.

NRK - 09 Jun 19 kl. 22:27

To soldatar til sjukehus

To personar er sendt til sjukehus i forbinding med handtering av ammunisjon på Skjold militærleir, skriv VG. Politiet bekreftar til avisa at dei skadde er bevisste og at pårørande er varsla..

VG - 30 Jul 19 kl. 20:43

Mann dømt til fengsel for sovevoldtekt på militærleir

En mann i 20-årene ble i begynnelsen av juli dømt til tre år og tre måneders fengsel for voldtekt av en kvinnelig medsoldat..

P4 - 08 May 19 kl. 16:05

21 smittet av pneumokokkutbrudd

21 personer har blitt smittet av pneumokokkviruset som brøt ut på skipsverftet Vard Langsten i Vestnes i Møre og Romsdal i april. 1800 verftsarbeidere ble vaksinert mot det potensielt svært alvorlige viruset. Alle som ble smittet skal nå være friske, og smittevernoverlege i kommunen, Jan Fjeldheim, opplyser til Sunnmørsposten at utbruddet trolig er over..

P4 - 10 Jun 19 kl. 07:10

To soldater til sykehus

To soldater ble i gårr kveld skadd i forbindelse med håndtering av ammunisjon på Skjold militærleir i Troms. Den ene fikk moderate skader, den andre lettere, melder avisa Nordlys. De to soldatene ble fløyet til sykehus for videre oppfølging, og de pårørende er blitt varslet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Tror inntrengerne la igjen bilder av seg selv i kopimaskinen

Etter et innbrudd ved skolen fant Andenes skolekorps bilder av et eller flere ansikt i kopimaskinen sin..

VG - 3 timer siden

Studentleder tiltalt for vold og rasisme mot vektere

Studenten skal ha bitt, klort og spyttet på to vektere, i tillegg til å komme med rasistiske utsagn..

VG - 3 timer siden

Stortinget etterlyser fremdrift: Fortsatt ikke forbudt med halvautomatiske våpen

Halvannet år etter at Stortinget vedtok en innstramming på halvautomatiske våpen, har loven fortsatt ikke trådt i kraft. – Provoserende at det tar så lang tid, sier stortingsrepresentant Petter Eide (SV)..

VG - 4 timer siden

Fagforbundet om dommen: – Bidrar ikke til et ryddig arbeidsliv

Omsorgsselskapet vinner fram mot 11 av 24 saksøkere..

VG - 5 timer siden

Solberg om bompengestriden: – Du får ikke dratt så mye ut av meg

Statsminister Erna Solberg var ordknapp om bompengekrisen under den pågående partilederspørringen i NRK..

VG - 7 timer siden

Regjeringen vil innføre fritt skolevalg i alle fylker

Regjeringspartiene ønsker å skrote nærskoleprinsippet og sender torsdag to forslag ut på høring. – Hårreisende, mener SVs Inga Marte Thorkildsen..

VG - 10 timer siden

Mann tiltalt for overgrep mot 46 mindreårige jenter

En mann i 40-årene i Trøndelag er tiltalt for overgrep mot 46 mindreårige jenter. Han er tiltalt for grove voldtekter av ni av jentene..

VG - 12 timer siden

Venstres stortingsgruppe i krisemøte om bompenger

- Jeg antar at det handler om bompenger, sier Venstres stortingsrepresentant Abid Raja til VG på vei inn til et møte i partiets stortingsgruppe..

VG - 16 timer siden

Arbeiderpartiet raser mot Høie: Må svare Stortinget om fødselsomsorg

I mai 2019 ba helseminister Bent Høie (H) helsepolitiker Elise Bjørnebekk-Waagen (Ap) å «jekke seg ned» da hun tok opp følgetjenesten i Stortinget. – Nå har pipa fått en annen lyd, sier hun til VG..

VG - 16 timer siden

PST justerte opp farenivå for moskeer uten å si ifra til dem

I mai justerte PST opp trussel­nivået for angrep fra høyre­ekstreme, uten å varsle moskeer om at «samlingssteder for muslimer» sto først blant mulige terrormål..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt