NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:15

NRK - 03 Apr 20 kl. 19:50

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rundt, 500, utskreveti , Danmark
NRK - 02 Apr 20 kl. 11:25

Pasient med korona utskrevet

En person er utskrevet fra Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter å ha vært innlagt med koronaviruset, Covid-19. Nå er det igjen ni personer innlagt med viruset, og totalt fire er utskrevet..

NRK - 15 Jan 20 kl. 13:24

Kongen er utskrevet fra sykehus

Hans Majestet Kongen ble i dag utskrevet fra Rikshospitalet. Han er fremdeles sykemeldt, melder Slottet på sine nettsider..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:27

Kongen utskrevet fra Rikshospitalet

Kong Harald er utskrevet fra Rikshospitalet, men er fortsatt sykmeldt, ifølge Slottet..

NRK - 02 Apr 20 kl. 11:25

Pasient med korona uskrevet

En person er utskrevet fra Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter å ha vært innlagt med koronaviruset, Covid-19. Nå er det igjen ni personer innlagt med viruset, og totalt fire er utskrevet..

P4 - 12 Dec 19 kl. 09:23

Løslater trolig 12 i Danmark

12 av de 20 personene som ble pågrepet i den store politiaksjonen mot terrorplanlegging i Danmark i går blir trolig løslatt. For bare åtte skal begjæres varetektsfengslet i dag, melder Politiken. Fengslingsmøtene i København skal holdes bak lukkede dører, og først da vil siktelsene bli gjort kjent.

Aftenposten - 24 Dec 19 kl. 10:28

Prins Philip utskrevet fra sykehuset

Dronning Elizabeths ektemann prins Philip (98) er utskrevet fra King Edward VII-sykehuset i London og får tilbringe julen sammen med familien..

P4 - 09 Apr 20 kl. 09:48

Nesten 100 utskrevet fra AHUS

Ahus har skrevet ut 95 koronapasienter. Elleve av de utskrevne har vært til intensivbehandling og 84 har vært på medisinske sengeposter, opplyser sykehuset til NTB. Gjennomsnittlig tid på intensiven for dem som er utskrevet, er 12 dager.

NRK - 27 Apr 20 kl. 12:10

Over 150.000 koronatestet i Danmark

Antall dansker som er blitt testet for koronasmitte, har rundet 150.000. Mandag er ytterligere 123 personer bekreftet smittet.

NRK - 11 Dec 19 kl. 17:05

Rundt 20 arresterte

Politiet i Danmark har pågrepet rundt 20 personer som de mistenker for å ha planlagt terror. Personene er pågrepet over hele landet. Flere av dem hadde skaffet seg eksplosiver og forsøkt å skaffe seg skytevåpen og blir siktet etter terrorparagrafen..

NRK - 23 Mar 20 kl. 15:16

Forlenger korona-tiltak i Danmark

Store deler av Danmark vil fortsatt være nedstengt frem til 13. april. Det sa statsminister Mette Fredriksen på en pressekonferanse i ettermiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nordmenns digitalbruk har gått opp

Flere nordmenn sier at de bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien startet. 92 prosent av de 1.200 spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester i dag, mot 78 prosent før koronautbruddet, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

19-åring drept i demonstrasjon

Én 19 år gammel mann er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 30 minutter siden

Seks millioner smittet i verden

Litt over 6.030.000 mennesker har fått påvist smitte av koronaviruset i verden til nå, viser tall fra Worldometer.

NRK - 30 minutter siden

Flere tidligere klager på betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 45 minutter siden

Ber hæren være klar til å gripe inn

Pentagon ber amerikansk militærpoliti være klar for å stasjonere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 45 minutter siden

Militærpoliti til Minneapolis

Pentagon beordrer amerikansk militærpoliti til å stasjonere flere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 45 minutter siden

Vil ha faste hjemmekontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre ordningen med hjemmekontor for å få ned rushtrafikken i hovedstaden, melder NTB. Oslo Høyre ønsker og fleksibel kjernetid. De får støtte fra MDGs klima -og samferdselsbyrå Arild Hermstad, som kaller forslaget en god idé..

NRK - 45 minutter siden

Én drept i Detroit-demonstrasjon

Én person er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem offeret er, eller hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 1 time siden

Viktig at stemming skjer samme sted

Valgoppslutningen ved kirkevalget 2019 var i snitt fem prosentpoeng høyere der valglokalene var samme sted som kommune- og fylkestingsvalget. 81 prosent av kirkevalgstemmerne mener det er viktig at stemmingen skjer samme sted, viser tall fra KIFO..

NRK - 1 time siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt