Aftenposten > Utenriks

Monday, 25 May, 16:17

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 16:47

Rundt 20.000 demonstrerte i Russland

– Vi må fortsette å kreve respekt for våre rettigheter, sa opposisjonspolitiker Ljubov Sobol da rundt 20.000 demonsterte i Moskva søndag..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ljubov Sobol, Moskva, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rundt, 20.000, demonstrertei , Russland
P4 - 29 Sep 19 kl. 17:18

Store demonstrasjoner i Russland

Rundt 20 000 personer demonstrerte i dag i gateane i Moskva. De krever at en rekke støttespillere av opposisjonen som er blitt fengslet de siste månedene, blir sluppet fri. Rundt 2.

NRK - 18 Apr 20 kl. 22:05

Demonstrerte mot koronatiltak

Hundrevis av mennesker demonstrerte i flere byer i USA lørdag i protest mot koronarestriksjoner som pålegger folk å holde seg hjemme. I Concord i New Hampshire protesterte rundt 400 mennesker mot karantene i en delstat med få påviste smittetilfeller..

Aftenposten - 20 Apr 20 kl. 05:52

Bolsonaro demonstrerte mot koronarestriksjoner

Brasils president Jair Bolsonaro sluttet seg til rundt 600 personer som søndag demonstrerte mot ordren om å holde seg hjemme for å hindre smittespredning..

NRK - 20 Apr 20 kl. 01:34

Bolsonaro demonstrerte mot tiltak

Brasils president Jair Bolsonaro sluttet seg til rundt 600 personer som søndag demonstrerte mot ordren om å holde seg hjemme for å hindre smittespredning. Demonstrasjonen fant sted utenfor forsvarets hovedkvarter i hovedstaden Brasilia søndag..

P4 - 02 Dec 19 kl. 10:31

Demonstrerte før rettssak

Rundt 40 personer demonstrerte utenfor Trondheim tinghus i dag for å støtte reindriftssamer som har gått til sak mot staten. Reineierne mener vedtaket om å bygge 80 vindmøller på Fosen strider med folkerettens urbefolkningsvern. De tapte saken i Inntrøndelag tingrettog nå skal Frostating lagmannsrett behandle saken..

P4 - 13 Sep 19 kl. 21:47

Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg demonstrerte utenfor Det hvite hus i dag. Demonstrasjonen er den første av en rekke demonstrasjoner som skal finne sted i løpet av de neste to ukene. Thunberg holdt selv en appell under demonstrasjonen til de rundt 1500 fremmøtte.

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 20:05

Over 22.000 demonstrerte i Moskva med krav om frie lokalvalg

Flere ledende opposisjonspolitikere deltok i demonstrasjonen, blant dem Aleksej Navalnyj. Politiet hevder at det kun var 12.000 som demonstrerte..

NRK - 22 Dec 19 kl. 17:36

Demonstrerte til støtte for uigurer

Flere hundre demonstrerte i Hongkong, til støtte for den muslimske uigur-minoriteten i Kina. Demonstrantene holdt blant annet opp blå og hvite flagg som symboliserer selvstendighetskampen til Xinjang-provinsen nordvest i Kina..

NRK - 02 Jan 20 kl. 17:58

Demonstrerte utenfor Y-blokka

Mange demonstrerte torsdag ettermiddag i et siste forsøk på å forhindre rivingen av Y-blokken i regjeringskvartalet. Nå setter de sin siste lit til statsministeren om å endre vedtaket i tolvte time, skriver Aftenposten..

P4 - 21 Feb 20 kl. 13:36

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 5 timer siden

BT-spesial: Rettssaken mot Netanyahu helt i det blå

Korrupsjonssaken mot Israels statsminister Benjamin Netanyahu, er satt på vent og blir tidligst gjenopptatt om flere måneder..

Aftenposten - 4 timer siden

Bioteknologiloven: Høyre-politiker anklager KrF for dobbeltmoral

KrFs oppfordring til Frp-politikere om å følge egen samvittighet når de skal stemme over bioteknologiloven, har satt sinnene i kok i Venstre og Høyre. Flere truer med å stemme mot egen regjering..

Aftenposten - 1 time siden

Slik blir TIL-spillernes nye hverdag

Mandag startet TIL opp fullkontakttrening. Det skjer ikke uten strenge restriksjoner..

Aftenposten - 1 time siden

Klagestorm etter NRKs id-sending

Totalt 306.000 seere fikk med seg NRKs direktesending «Festen etter fasten – Id mubarak» søndag. Etter programmet har Kringkastingsrådet fått 93 henvendelser..

Aftenposten - 2 timer siden

Forren kan være ferdig i Molde

Vegard Forrens tid i Molde Fotballklubb kan være over, halvannet år før kontrakten går ut..

Aftenposten - 3 timer siden

King har byttet agent til Solbakken– kobles til toppklubber

Fotballstjernen Joshua King har byttet agent til Jim Solbakken..

Aftenposten - 3 timer siden

KrF og Venstre vil prøve å overkjøre Høyre i Stortinget

KrF og Venstre gir opp å bli enige med Høyre om å hente barn fra Moria-leiren i Hellas. Nå vil de legge fram et forslag på Stortinget de håper vil få opposisjonens støtte..

Aftenposten - 3 timer siden

Doddos Brann-barometer: Fortsatt ikke på medaljesporet

Ny podkast: Doddo er optimist, men tror ennå ikke på medalje til Brann i år..

Aftenposten - 3 timer siden

RBK kan møte Bodø/Glimt til helga

Rosenborg jobber med å spikre treningskamper før seriestarten 16. juni. Om de får lov, kan RBK spille sin første treningskamp allerede kommende helg..

Aftenposten - 3 timer siden

Rapport fra ekspertgruppe: Flere barnevernstjenester har betalt for å sende barn til foreldrenes hjemland

Ekspertgruppe er kritisk til at barnevernet har støttet foreldres valg om å sende kriminelle barn ut av landet. I flere tilfeller har barnevernet betalt flybillettene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt