E24 > Økonomi

Lørdag, 08 August, 11:18

E24 - 08 des. 19 kl. 08:18

Rouhani mener statsbudsjettet viser motstand mot sanksjonene

Irans president Hassan Rouhani fastslo i landets nasjonalforsamling at statsbudsjettet er preget av motstand mot de amerikanske sanksjonene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hassan Rouhani

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rouhani, mener, statsbudsjettet, viser, motstandmot , sanksjonene
P4 - 22 sep. 19 kl. 09:39

Rouhani: Styrker skaper usikkerhet

Den iranske presidenten Hassan Rouhani mener tilstedeværelsen av utenlandske styrker skaper usikkerhet i regionen. Han sa i en tale at styrkene kan forårsake problemer. Uttalelsen kommer etter at USA har beordret flere soldater til Saudi Arabia.

NRK - 08 jan. 20 kl. 13:20

Rouhani hyller Soleimani

Irans president Hassan Rouhani lover å få amerikanske styrker ut av Irak og hyller general Qasem Soleimani. – Hadde det ikke vært for hans krig mot terror, ville europeiske byer vært i større fare, skriver Rouhani på Twitter..

NRK - 27 aug. 19 kl. 13:16

Rouhani: USA må ta første steg

Det er ikke aktuelt å møte president Donald Trump før USA har opphevet sanksjonene mot Iran, sier president Hassan Rouhani. Etter G7-toppmøtet sa Emmanuel Macron at forholdene nå er lagt til rette for at Trump og Rouhani kan møtes..

NRK - 22 sep. 19 kl. 11:24

Rouhani reagerer på USA-innblanding

– Fremmede styrker skaper problemer og truer sikkerheten til vårt folk og vår region, sa Irans president Hassan Rouhani i en fjernsynstale søndag. Rouhani reagerer sterkt på at USA nå vil sende flere styrker til land i Midtøsten..

NRK - 15 sep. 19 kl. 18:51

Trump utelukker ikke Rouhani-møte

Et møte mellom USAs president Donald Trump og Irans president Hassan Rouhani er fortsatt ikke utelukket, ifølge Det hvite hus. Et møte mellom Trump og Rouhani har vært foreslått i forbindelse med FNs høynivåuke i New York senere i september..

P4 - 07 okt. 19 kl. 14:31

– Statsbudsjettet gjenspeiler ikke klimaengasjementet

Mener regjeringen fremstår handlingslammet i møte med klimakrisen. – Statsbudsjettet gjenspeiler ikke klimaengasjementet man har sett i Norge det siste året. Det sier Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender.

NRK - 04 jan. 20 kl. 17:19

Lover å hevne drapet på Soleimani

Irans president Hassan Rouhani lover at hele landet skal hevne drapet på general Qasem Soleimani, skriver CNN. Rouhani besøkte lørdag familien til Soleimani. Generalens datter spurte om hvem som skulle hevne hennes far.

P4 - 15 sep. 19 kl. 20:33

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 18 juli 20 kl. 13:05

- 25 millioner iranere smittet

Irans president, Hassan Rouhani, sier han tror så mange som 25 millioner iranere har blitt smittet med koronaviruset. Det er ekstremt mye høyere enn det offisielle smittetallet som er på rundt 270.000.

P4 - 26 sep. 19 kl. 20:27

Ber USA legge frem bevis

Irans president Hassan Rouhani ber USA legge fram bevis for påstanden om at Iran sto bak angrepet på et stor oljeanlegg i Saudi-Arabia. Også land som Tyskland, Frankrike og Storbritannia har sagt at Iran sto bak. Men Rouhani mener dette ikke kan bevises.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Tilbakegang for Swix-eier: – Fluorsaken tok mye kapasitet

Brav vokste marginalt på topplinjen, men gikk tilbake i Norge. Administrerende direktør Espen Engelstad sier utviklingen i Skandinavia var skuffende..

E24 - 2 timer siden

USA: Forhandlinger om koronakrisepakke kollapset

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har brutt sammen. Avstanden mellom partene var for stor..

E24 - 3 timer siden

Frykter Hurtigruten-saken skal skremme turister fra å dra til Svalbard

Hurtigruten-saken kan gjøre det enda vanskeligere for turistnæringen på Svalbard. Men tysk reisebyrå tror ikke omdømmet til Svalbard står i fare..

E24 - 13 timer siden

Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid

Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall..

E24 - 14 timer siden

Rekordår for møbelbransjen i fjor

Mens de store møbelkjedene fikk rekordresultater i fjor, sakket Skeidar og Møbelringen akterut i fjor på tross av sterk vekst i møbelmarkedet. Hittil i år peker pilene til værs..

E24 - 15 timer siden

Stine Grøndal Sesseng gledet seg til å jobbe på kontoret. Så kom kontrabeskjeden.

Pr-byrået Try Råd er blant selskapene som nå oppfordrer sine medarbeidere til å jobbe hjemmefra. – Det var ekstremt krevende med hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage i mars, sier Stine Grøndahl Sesseng, seniorrådgiver i selskapet..

E24 - 16 timer siden

Konkurransetilsynet følger med på munnbindprisene – vil ikke sette pristak

Prisene på munnbind har skutt i være den siste tiden. Det har fått Konkurransetilsynet til å følge med, men konkurransedirektøren advarer mot å regulere prisene..

E24 - 21 timer siden

Innfører nasjonalt forbud mot alkoholservering

En nasjonal skjenkestopp etter midnatt er blant flere grep regjeringen innfører for å holde smittespredningen under kontroll..

E24 - 18 timer siden

Bareier reagerer på skjenkestopp: – Flere millioner kroner kommer til å gå tapt

Myndighetene innfører nasjonalt forbud mot servering av alkohol etter midnatt. Det får store konsekvenser for utelivsbransjen, og Virke er skuffet..

E24 - 20 timer siden

Åpner for å si opp alle svenske ansatte i Sunclass Airlines

Etter brudd i forhandlingene mellom flyselskapet og de ansatte i Stordalen-eide Sunclass Airlines, kan det nå gå mot oppsigelse av alle de ansatte i Sverige..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt