E24 > Økonomi

Friday, 17 January, 20:15

E24 - 08 Dec 19 kl. 08:18

Rouhani mener statsbudsjettet viser motstand mot sanksjonene

Irans president Hassan Rouhani fastslo i landets nasjonalforsamling at statsbudsjettet er preget av motstand mot de amerikanske sanksjonene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hassan Rouhani

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rouhani, mener, statsbudsjettet, viser, motstandmot , sanksjonene
P4 - 22 Sep 19 kl. 09:39

Rouhani: Styrker skaper usikkerhet

Den iranske presidenten Hassan Rouhani mener tilstedeværelsen av utenlandske styrker skaper usikkerhet i regionen. Han sa i en tale at styrkene kan forårsake problemer. Uttalelsen kommer etter at USA har beordret flere soldater til Saudi Arabia.

NRK - 27 Aug 19 kl. 13:16

Rouhani: USA må ta første steg

Det er ikke aktuelt å møte president Donald Trump før USA har opphevet sanksjonene mot Iran, sier president Hassan Rouhani. Etter G7-toppmøtet sa Emmanuel Macron at forholdene nå er lagt til rette for at Trump og Rouhani kan møtes..

NRK - 08 Jan 20 kl. 13:20

Rouhani hyller Soleimani

Irans president Hassan Rouhani lover å få amerikanske styrker ut av Irak og hyller general Qasem Soleimani. – Hadde det ikke vært for hans krig mot terror, ville europeiske byer vært i større fare, skriver Rouhani på Twitter..

NRK - 22 Sep 19 kl. 11:24

Rouhani reagerer på USA-innblanding

– Fremmede styrker skaper problemer og truer sikkerheten til vårt folk og vår region, sa Irans president Hassan Rouhani i en fjernsynstale søndag. Rouhani reagerer sterkt på at USA nå vil sende flere styrker til land i Midtøsten..

NRK - 15 Sep 19 kl. 18:51

Trump utelukker ikke Rouhani-møte

Et møte mellom USAs president Donald Trump og Irans president Hassan Rouhani er fortsatt ikke utelukket, ifølge Det hvite hus. Et møte mellom Trump og Rouhani har vært foreslått i forbindelse med FNs høynivåuke i New York senere i september..

P4 - 07 Oct 19 kl. 14:31

– Statsbudsjettet gjenspeiler ikke klimaengasjementet

Mener regjeringen fremstår handlingslammet i møte med klimakrisen. – Statsbudsjettet gjenspeiler ikke klimaengasjementet man har sett i Norge det siste året. Det sier Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender.

NRK - 04 Jan 20 kl. 17:19

Lover å hevne drapet på Soleimani

Irans president Hassan Rouhani lover at hele landet skal hevne drapet på general Qasem Soleimani, skriver CNN. Rouhani besøkte lørdag familien til Soleimani. Generalens datter spurte om hvem som skulle hevne hennes far.

P4 - 15 Sep 19 kl. 20:33

Trump fortsatt åpen for å møte Irans president

USAs president Donald Trump vil ikke utelukke et møte med Irans president Hassan Rouhani. Det melder Det hvite hus i kveld. Det skjer til tross for at USA mener det i realiteten er Iran som står bak helgens droneangrep mot saudiarabiske oljeanlegg.

P4 - 26 Sep 19 kl. 20:27

Ber USA legge frem bevis

Irans president Hassan Rouhani ber USA legge fram bevis for påstanden om at Iran sto bak angrepet på et stor oljeanlegg i Saudi-Arabia. Også land som Tyskland, Frankrike og Storbritannia har sagt at Iran sto bak. Men Rouhani mener dette ikke kan bevises.

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 17:10

- Snarlig toppmøte mellom Trump og Rouhani er mulig

Donald Trump og Irans president Hassan Rouhani kan møtes innen noen uker, ifølge Frankrikes president Emmanuel Macron..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Cecilie Astrup Fredriksen har blitt mor

John Fredriksen har blitt bestefar for første gang..

E24 - 3 timer siden

Ionity skrur opp ladeprisene: – Kan koste 20 kroner per mil

Ionitys nye priser vil gjøre det dyrere å hurtiglade strøm enn å kjøre med fossilt drivstoff, ifølge Norsk elbilforening, som mener selskapet priser seg ut av markedet..

E24 - 3 timer siden

Oslo Børs avsluttet uken med ny rekord

For første gang på 16 måneder klarte Hovedindeksen på Oslo Børs å slå rekord fredag..

E24 - 5 timer siden

Vurderer å bryte opp kjede, distribusjon og logistikk i dagligvaren

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen sier forslaget om prisdiskriminering ikke legges i skuffen til tross for at ekspertutvalg mener det vil føre til høyere priser. Han sier videre at en rekke andre tiltak også vurderes, deriblant å bryte opp kjedeleddet, distribusjon og logistikk..

E24 - 7 timer siden

Johan H. Andresen blar opp 70 millioner for herregård

Milliardærfamilien får et hesteeldorado i Rygge i Østfold..

E24 - 7 timer siden

Krafttopp positiv til Einar Aas-comeback: – En reprise blir nok ikke lett

Krafthandler Einar Aas er tilbake som analytiker etter konkursen i 2018, som fulgte mange års formidabel suksess. – En reprise på det blir nok ikke lett, sier Agder Energi-sjef Steffen Syvertsen..

E24 - 7 timer siden

Schlumberger overrasker positivt – aksjen stiger

Oljeservicekjempen leverer bedre enn ventet, men flere av datterselskapene viser tilbakegang sammenlignet med året før..

E24 - 7 timer siden

Johan H. Andresen blar opp 70 millioner kroner for herregård

Milliardærfamilien får et hesteeldorado i Rygge i Østfold..

E24 - 9 timer siden

Kolonial-sjefen krever svar etter ekspertrapport

Ekspertutvalgets rapport om dagligvaremarkedet er et spark til Konkurransetilsynet, mener Karl Munthe-Kaas. Nå krever Kolonial-sjefen at tilsynet avklarer når det er lov å prisdiskriminere og ikke..

E24 - 9 timer siden

Flybe forsvarer redningsplan etter kritikk fra konkurrenter

Det britiske flyselskapet Flybe nekter for at de får spesialbehandling fra den britiske staten etter å ha fått krass kritikk fra konkurrenter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt