P4 > Nyheter

Sunday, 17 November, 20:28

P4 - 13 Oct 19 kl. 22:56

Rotte stengte restaurant i Tromsø

En pizza--restaurant i Tromsø sentrum ble stengt etter at en rotte kom løpende inn på restauranten i kveld.
Ifølge iTromsø ble alle gjestene evakuert ut, hylende og redde.
Rotta er fortsatt ikke funnet og restauranten holder stengt inntil videre..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø, Itromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rotte, stengte, restauranti , Tromsø
NRK - 13 Oct 19 kl. 22:20

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

VG - 25 Sep 19 kl. 12:27

Brann i russisk tråler i Tromsø: Båten har kantret

Den russiske tråleren, som i snart et døgn har brent i Breivika havn i Tromsø, har kantret. I morgentimene har røyk og stengte veier skapt store utfordringer for Universitetssykehuset som har satt stab og sitter i krisemøte..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:53

- Liten risiko for helseskader

- Det er liten risiko for at folk i Tromsø har pådratt seg helseskader av røyken fra trålerbrannen. Det sier eksperter ved Universitetssykehuset Nord-Norge til avisa Nordlys. En russisk tråler som lå til kai ved havna i Tromsø begynte å brenne i går kveld og brannen førte i dag til stengte veier.

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 08:00

Snøkaos stengte fjellovergang

Snøvær stengte fjellovergangen på Sognefjellet tirsdag morgen..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 08:20

To personer skutt ved restaurant i Stockholm natt til lørdag

Kl. 02.34 ble svensk politi varslet om skyting utenfor en restaurant i Märsta, nord for Stockholm sentrum..

NRK - 06 Aug 19 kl. 19:18

Bil trillet inn i restaurant

En parkert bil i Nesbakken i Arendal begynte plutselig å trille baklengs ned mot Langbryggen tirsdag ettermiddag og krasjet inn i Blom Restaurant, skriver Agderposten. Ingen ble skadet i hendelsen, men restauranten har store skader på vindu og vegg..

NRK - 26 Jul 19 kl. 03:28

Bombegruppen rykker ut i Gøteborg

Svensk politi har bedt om hjelp fra bombegruppen etter et smell i en restaurant i Gøteborg. Ifølge Aftonbladet sier politiet at noen kastet noe inn i en tom restaurant som eksploderte. Ingen har blitt skadd..

NRK - 30 Jun 19 kl. 07:38

Skadd kvinne funnet i Tromsø

Politiet i Tromsø fant i morgens en skadet kvinne like overfor Tromsø sentrum. Kvinnen hadde blod i ansiktet og er brakt til Tromsø universitetssykehus. Politiet etterlyser nå vitner som har vært i området..

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 13:34

Massiv brann stengte Østfoldbanen

En voldsom brann i et forretningsbygg i Fredrikstad sentrum førte til omfattende skader, stengte veier og full stopp i togtrafikken..

VG - 25 Sep 19 kl. 12:27

Russisk tråler har kantret - opphever sikkerhetssone

Den russiske tråleren, som i snart et døgn har brent i Breivika havn i Tromsø, har kantret. I morgentimene har røyk og stengte veier skapt store utfordringer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 3 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 2 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 2 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 4 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 4 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 4 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 5 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 5 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.

P4 - 6 timer siden

- NAV bør politietterforskes

Politiet bør etterforske om enkeltansatte i NAV har straffeansvar i trygdeskandalen. Det mener advokat Arild Humlen. Han sier til TV2 at det er straffbart å inngi falske eller uriktige anmeldelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt