P4 > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:16

P4 - 28 Aug 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag.
Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien.
VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..
Les mer på P4


Les mer om:
Giske, VG, Pressens Faglige Utvalg, TV2, PFU, Sofie

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Roser, Sofie, etter, VG-fellelse
Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 17:00

Trond Giske roser Sofie etter VG-fellelse i PFU

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 17:41

Trond Giske roser Sofie etter VG-fellelse i PFU

Ap-politiker Trond Giske sier det står respekt av at Sofie klaget VG inn til PFU i den såkalte dansevideo-saken, og at det har betydd mye for ham og familien..

Dagbladet - 27 Sep 19 kl. 20:35

Roser VG - takker Sofie

Trond Giske tror han ville gitt seg i politikken om ikke Sofie sto fram i Bar Vulkan-saken..

P4 - 04 Nov 19 kl. 11:42

VG og Sofie har inngått forlik

VG og 27 år gamle Sofie har inngått forlik i den såkalte Bar Vulkan-saken. VGs stabssjef Øyvind Næss sier til Journalisten at de har kommet til avgjørelsen i samråd med Sofie, og at saken sånn sett er ute av verden. Sofie krevde oppreisning fra VG etter dekningen av den mye omtalte dansevideoen med Trond Giske..

NRK - 04 Nov 19 kl. 11:40

VG inngår forlik med Sofie Bakkemyr

VG og Sofie Bakkemyr har inngått forlik i den såkalte Bar Vulkan-saken, ifølge Dagbladet. VGs stabssjef Øyvind Næss forteller at «VG nå har kommet til enighet med Sofie, og at saken sånn sett er ute av verden»..

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 13:35

Sofie krever oppreisning fra VG etter Bar Vulkan-saken

Sofie (27) krever oppreisning fra VG etter Bar Vulkan-saken, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 06 Aug 19 kl. 09:48

Stoltenberg roser terrorrespons

Nato-sjef Jens Stoltenberg roser New Zealands respons på terrorangrepet som tok livet av 49 mennesker ved to moskeer i byen Christchurch i mars, skriver NTB. Rett etter angrepet ble våpenlovene i landet innstrammet..

P4 - 28 Sep 19 kl. 13:39

Sofie krever oppreisning fra VG

27 år gamle Sofie krever nå oppreisning fra VG etter Bar Vulkan-saken. Det melder Dagens Næringsliv. Advokaten hennes bekrefter overfor avisen at det er sendt et formelt krav til VG, men det er ikke tallfestet.

NRK - 29 Oct 19 kl. 22:43

Cubas president roser Putin

Cubas president Miguel Díaz-Canel er på besøk i Moskva og roser president Vladimir Putin og Russlands holdning overfor det han omtaler som amerikansk aggresjon. Trump har innført en rekke sanksjoner mot Cuba, etter at Obama bedret forholdet..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 12:15

Stjerneskuddet Thea Sofie Loch Næss: – Min egen historie gjør at dette var en spesiell rolle å spille

– Jeg fikk en helt annen innsikt i mitt eget liv, sier skuespiller Thea Sofie Loch Næss. Denne høsten spiller hun i den kritikerroste TV 2-serien Hjerteslag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 1 time siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 2 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 2 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 2 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 3 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Drapssiktet jobbet i helsetjenesten

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene med kniv i Drammen sentrum i oktober jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det bekrefter kommunalsjefen for tjenesten overfor Drammens Tidende i kveld. Mannen er tidligere straffedømt flere ganger.

P4 - 3 timer siden

Fortalte om ukjent telefonsamtale

Donald Trump skal dagen etter den mye omtalte telefonsamtalen med Ukrainas president igjen spurt om granskningene av hans politiske rival Joe Biden. Det fortalte USAs fungerende ambassadør i Ukraina, William Taylor, i den pågående riksretthøringen i kveld. Taylor sier en medarbeider i Utenriksdepartementet overhørte en samtale mellom EUs ambassadør til Ukraina og Trump der dette ble tatt opp.

P4 - 3 timer siden

Venter 330 millioner elbiler i 2040

I 2040 vil det rulle 330 millioner elbiler i verden. Det viser nye anslag fra Det internasjonale energibyrået, IAE, som dermed kraftig oppjusterer sine prognoser. I 2016 mente byrået at det ville være under halvparten så mange elektriske kjøretøy i 2040.

P4 - 4 timer siden

Pågrepet for befatning med eksplosiver

Det er funnet eksplosiver i et bolighus i Sola i Rogaland. En mann i 20-årene er pågrepet og siktet i saken, opplyser politiet i en pressemelding. Boligen er sperret av og politiet har opprettet vakthold.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt