P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 06:43

P4 - 28 Apr 19 kl. 22:02

Rosenborg på ny smell

Rosenborg-trener Eirik Horneland innrømmer at han nå er under sterkt press.
Det sier han til Eurosport etter 3-0-tapet borte mot Molde i kveld.
Trønderne ligger helt sist i Eliteserien etter fem runder.
Det er langt fra godt nok, sier Horneland, som legger til at han ikke er redd for jobben sin.
Molde topper Eliteserien etter kveldens seier..
Les mer på P4


Les mer om:
Eirik Horneland, Eurosport, Molde, Eliteserien, Horneland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rosenborgpå ny , smell
Aftenposten - 16 May 19 kl. 19:55

RBK-krisen fortsetter: Gikk på smell mot Hornelands gamleklubb

Rosenborg stanget mot Haugesunds forsvar i 90 minutter. Samtidig scoret effektive Haugesund to mål på dødball. Dermed står Rosenborg med kun med én seier på åtte kamper..

VG - 14 Feb 20 kl. 18:51

Rosenborg knust av Kristiansund

(Kristiansund - Rosenborg 3–1) Flamur Kastrati scoret hat trick mot Rosenborg i treningskampen fredag, hvor Kristiansund knuste Rosenborg..

P4 - 27 Jun 19 kl. 20:39

Politiaksjon etter mulig smell på Nesøya

Politiet rykket i dag ut på en aksjon etter mulig smell på Nesøya i Asker. Flere personer meldte om det de betegnet som et smell, og politiet valgte derfor å bevæpne seg. Aksjonen er avsluttet uten funn..

VG - 16 May 19 kl. 19:54

Pipekonsert da Rosenborg tapte igjen: – Ikke i nærheten

LERKENDAL (VG) (Rosenborg-Haugesund 0–2) Norsk fotballs festdag utviklet seg til å bli et nytt mareritt for Rosenborg-trener Eirik Horneland..

P4 - 04 Jul 19 kl. 22:53

Rosenborg slo Ranheim

Rosenborg er fortsatt best i Tronheim. I kveld slo de Ranheim 3-2 i byderbyet. Det var Alexander Søderlund som avgjorde slaget om Trondheim, da han scoret det tredje målet til Rosenborg tre minutter før slutt..

P4 - 07 Nov 19 kl. 19:29

Nok et tap for Rosenborg

Nedturen i Europa fortsetter for Rosenborg. I kveld tapte trønderne 2-0 hjemme mot Sporting fra Portugal i Europaligaen. Dermed står Rosenborg med fire tap av fire mulige i turneringen i høst.

VG - 16 Jun 19 kl. 21:51

Storseier til Rosenborg på Eggens festaften: - Det ble litt mye nytt på én gang

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg – Vålerenga 3-0) Et effektivt Rosenborg, både defensivt og offensivt, viste at de fortsatt er å regne med i toppen av norsk fotball denne sesongen, tross en grusom sesonginnledning..

VG - 13 Aug 19 kl. 22:28

Bergenser (42) skal hjelpe Rosenborg til Champions League

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-NK Maribor 3–1, 6–2 sammenlagt) En 42 år gammel bergenser hjalp Rosenborg til seier over Maribor. Samtidig som Rosenborg slo ut Maribor, fulgte Rosenborgs hemmelige hjelper oppgjøret mellom Ferencvaros og Dinamo Zagreb..

VG - 05 Mar 20 kl. 18:55

Alt snudd på hodet for Rosenborg

MALVIK (VG) (Rosenborg-Bodø/Glimt 3–1) På de seks første treningskampene i 2019 scoret Rosenborg syv mål og skapte svært lite. På de seks første treningskampene i 2020 har Rosenborg scoret hele 20 mål – og skapt en hel drøss med sjanser..

VG - 31 Oct 19 kl. 12:48

Thorstvedt vil realisere skrekkscenario for RBK

STAVANGER (VG) Hvis finaleklare Viking vinner cupen, kan Rosenborg miste kvalikplassen til Europa neste sesong. I tillegg til en sportslig smell, vil det kunne bety 50–60 millioner i tapte inntekter for trønderne..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 6 timer siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 7 timer siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 7 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 8 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 9 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 9 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 9 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 10 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 10 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt