VG > Økonomi

Sunday, 05 April, 17:29

VG - 27 Feb 20 kl. 11:38

Ropstad om de fallende fødselstallene: – Bekymringsfullt

Det er lurt og rett å satse på barn og familier. Fallende fødselstall kan gi grunnlag for bekymring. Derfor er det riktig å legge til rette for en bedre hverdag for familiene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ropstadom de , fallende, fødselstallene, Bekymringsfullt
P4 - 15 Nov 19 kl. 09:42

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 07 Nov 19 kl. 12:52

– Bekymringsfullt at stadig flere barn lever i fattigdom

Medgir at regjeringen ikke har gjort nok. – Det er svært bekymringsfullt at stadig flere barn i Norge lever i fattigdom. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad.

P4 - 20 Jan 20 kl. 16:28

Ropstad om Frp-avgang

Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier de har hatt et godt samarbeid med Frp og partileder Siv Jensen og oppnådd mye bra sammen. Det sa han på en pressekonferanse i ettermiddag. Ropstad takket Jensen for regjeringssamarbeidet.

NRK - 15 Jan 20 kl. 19:55

Ropstad reagerer på Frp-utspel

KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevdar at dei andre regjeringspartia ikkje tar vare på sikkerheita til norske borgarar. Samtidig seier Ropstad at han respekterer at Frp er ueinige i saka om å hente heim IS-kvinna og borna hennar..

P4 - 13 Nov 19 kl. 14:46

Kritikk mot Ropstad

Barne- og familieminister, Kjell Ingolf Ropstad fra KrF har fått mye kritikk etter at han i dag beskyldte miljøbevegelsen for å true de kristne verdiene. TIl NRK i dag sa Ropstad at miljøbevegelsen likestiller mennesker med dyr, og at den avviser at mennesker har en egen verdi. Venstres Ketil Kjenseth sier nå til VG at han ikke forstår hvilke planet Ropstad befynner seg på, når han har plassert høyreekstreme, homofile og nå også miljø som en trussel mot kristne verdier..

NRK - 25 Jan 20 kl. 16:43

Ropstad utfordrer Støre om iskanten

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad utfordrer Ap-leder Støre til å gå inn for en tydelig grense for iskanten. Det sa Ropstad i sin tale til KrFs landskonferanse på Gardermoen lørdag. – Talende for regjeringens villrede, svarer Støre..

NRK - 06 Nov 19 kl. 02:13

Ropstad-nei til muslimske barnehjem

Islamsk Råd Norge får ikke støtte hos barne- og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad (KrF) til å etablere egne muslimske barnevernsinstitusjoner. – Det er ikke aktuelt med egne religiøse barnevernsinstitusjoner, sier Ropstad til Vårt Land..

P4 - 27 Jan 20 kl. 05:17

Ropstad vil lokke Vedum bort fra rød side

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad mener Senterpartiet heller bør søke tettere samarbeid med KrF enn å fortsette det rødgrønne samarbeidet. Til Klassekampen sier Ropstad at de to partiene har hatt mye godt samarbeid tidligere, og at de har mye enighet om ulike saker i dag. Krf-lederen sier han ikke forstår hva Senterpartiet har å hente fra Rødt, SV og MDG..

P4 - 20 Nov 19 kl. 13:12

Ropstad måtte svare om miljøkritikk

Barne- og familieminister, og KrF-leder, Kjell Ingolf Ropstad kom ikke med noen beklagelse etter at han i forrige uke beskyldte miljøbevegelsen for likestille mennesker og dyr. I den muntlige spørretimen på Stortinget måtte statsråden blant annet svare på hvem han mener står for en ett barns- politikk i Norge. Ifølge Ropstad er ikke det en utfordring her, men han sa at han er opptatt av å løfte menneskeverdet..

P4 - 03 Mar 20 kl. 09:54

Ropstad reagerer på barns mediebruk

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad reagerer på barns bruk av sosiale medier. Undersøkelsen Barn og Medier 2020 viser at over halvparten av niåringer bruker sosiale medier som Snapchat, TikTok og Instagram selv om disse har 13 års aldersgrense. Ropstad sier til NTB at det kan være krevende å være alene om å si nei til barna, og at foreldre bør gå sammen om felles grenser..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Stor strømmeguide for krimdokumentar: Påskekrim fra virkeligheten

Påske og krim hører sammen for nordmenn flest, og denne påsken vil trolig flere enn noensinne trenge spennende innhold å se på, for å døyve savnet etter puddersnø og after-ski på hytta. Derfor serverer vi deg nå en stor strømmeguide, med 25 dokumentarfilmer fra krim-kategorien som vil sjokkere, røre, underholde og provosere deg..

VG - 1 time siden

Fotballstjerne beklager fest med eskortedamer under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 2 timer siden

Haavi møtte veggen: – Har vært en ensom kamp

BEKKESTUA (VG) Hun ødela kneet og måtte reise hjem til operasjon før VM kom skikkelig i gang i fjor sommer. I mer enn ni måneder har Emilie Haavi (27) kjempet en ensom kamp på sin lange vei tilbake til fotballbanen..

VG - 5 timer siden

Rooney hardt ut mot helseminister: - Uakseptabelt

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..

VG - 20 timer siden

Massiv barnehage-motstand mot åpning etter påske

Bare en av tjue privateide norske barnehager mener det er riktig å åpne for full ordinær drift første uke etter påske. Samtidig frykter over halvparten av barnehagene at de kan bli presset til å åpne før det er forsvarlig..

VG - 21 timer siden

Løvinnen Leia (12) døde etter ulykke i dyrepark

Gjester ble vitne til at den 12 år gamle løvinnen Leia omkom i en ulykke i Kristiansand Dyrepark fredag..

VG - 21 timer siden

Derfor stengte Oslobyrådet utelivet

21. mars ble all alkoholservering i Oslo forbudt. Helsemyndighetene hadde i utgangspunktet åpnet for å gi dispensasjoner, men omfattende skjenkekontroller viste at svært mange gjester satt tettere enn forskriftene tilsier..

VG - 21 timer siden

Underbetalt kompetanse, ikke dugnad

Dugnad, solidaritet og kritiske funksjoner. Det er ikke tilfeldig hvilke begrep som brukes når flokken rolig skal geleides inn på båsen, istedenfor å virre rundt i gater og hyttefelt. Det funker!

VG - 23 timer siden

Reagerer på full buss til Værnes: – Virker som veldig mange tar det useriøst

Markus Henriksen (23) skulle fredag fly hjem for påskeferie fra Trondheim. Det ble imidlertid en noe ubehagelig busstur til flyplassen..

VG - 23 timer siden

Tvillingbrødrene spiste lunsj – på hver sin side av grensen

Coronakrisen får noen merkelige utslag. Disse tvillingbrødrene møtes for en prat og en matbit – på hver sin side av grensen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt