Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 28 January, 09:38

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 10:35

Ronald Reagan kalte afrikanske FN-delegater for «aper»

Til det bryter president Richard Nixon ut i latter..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Richard Nixon, Reagan, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ronald, Reagan, kalte, afrikanske, FN-delegater, for, aper
Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 11:25

Ronald Reagans datter kjenner ikke igjen sin far i lydopptak der han kaller afrikanere apekatter

I et lydopptak fra 1971 omtaler Ronald Reagan afrikanske diplomater som apekatter. Datteren gråt da hun hørte opptaket og mener faren ville bedt om tilgivelse..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:59

Reagan-statue i Berlin

Den amerikanske ambassaden i Berlin har avduket en statue av tidligere president Ronald Reagan på ampassadens egen terrasse. Statuen skuer utover stedet der Reagan i 1989 talte og ba Sovjet å rive Berlinmuren. Lørdag er det 30 år siden murens fall..

NRK - 19 May 19 kl. 08:17

Trump kommenterer abortstriden

President Donald Trump presiserer at han står ved den tradisjonelle republikanske linjen mot abort, med tre unntak: voldtekt, incest og beskyttelse av mors liv. Det er den samme holdningen som Ronald Reagan, skriver han på sosiale medier lørdag kveld.

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 07:27

Gjert Ingebrigtsen: – Det begynner å gå opp for folk at vi kan bryte den afrikanske dominansen

Afrikanske løpere har dominert løpsøvelser fra 1500 meter til maraton i årevis. Nå blir de for alvor utfordret av tre brødre fra Lura og Sandnes..

NRK - 24 Apr 19 kl. 00:28

Krever slutt på kampene i Libya

Afrikanske ledere ber om at kampene i Libya stanser umiddelbart og uten betingelser etter at de møttes til krisemøte i Kairo. Egypt har for tiden formannskapet i Den afrikanske union, og tirsdagens møte ble ledet av president Abdel Fattah al-Sisi..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 12:16

Frankrike vil ha norske soldater til å kjempe mot afrikanske terrorister

Frankrike er lei av å betale for kampen mot afrikanske terrorister. Nå vil Emmanuel Macron ha med seg soldater fra Norge..

NRK - 23 Apr 19 kl. 17:36

Ber om sivilt styre i Sudan

Flere afrikanske ledere ber militærstyret i Sudan om å overføre makten til et sivilt styre innen tre måneder. De ber også Den afrikanske union om å forlenge sin frist for maktoverføring, slik at Sudan ikke blir kastet ut av unionen..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 16:24

Afrikanske migranter holdt i flere måneder i søppelfylt ørkenleir i Libya

Flere hundre afrikanske migranter skal i flere måneder ha bodd i en søppelfylt hangar, som ble brukt som interneringssenter, i Zintan vest i Libya..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 06:08

Afrikanske migranter sier de ville reist til Europa selv om de visste om farene

En FN-rapport vil kaste nytt lys over hvorfor afrikanske migranter drar til Europa. Over 90 prosent sier de ville reist selv om de kjente farene på forhånd..

VG - 22 Oct 19 kl. 07:09

Afrikanske migranter sier de ville reist til Europa selv om de visste om farene

En FN-rapport vil kaste nytt lys over hvorfor afrikanske migranter drar til Europa. Over 90 prosent sier de ville reist selv om de kjente farene på forhånd..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt