Rome (16) ble skutt i hodet under skoleskytingen: Overlevde

- Jeg føler meg heldig som er her, sier Rome Shubert.

SKOLESKYTING: Rome Schubert overlevde massakren ved Santa Fe High School på mirakuløst. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag gikk 17 år gamle Dimitrios Pagourtzis inn på Santa Fe High School i Texas bevæpnet med en hagle og et håndvåpen.

Der skjøt og drepte han 10 personer og skadet ytterligere 10.

Skutt i hodet

En av dem som ble skadet under skytingen er 16 år gamle Rome Shubert. I et intervju med KTRK, en søsterkanal av CNN, og forteller at han holdt på med sine ting da han plutselig hørte et høyt smell. Så begynte det å pipe i øret.

Han tok dekning under et bord, før han hørte et nytt skudd. På dette tidspunktet var ikke Shubert klar over at han hadde blitt skutt. I hodet.

- Kula gikk inn i bakhodet, helt midt på, og kom ut her, sier Shumer, og peker på en blodig bandasje rett bak det venstre øret.

I etterkant av skyteepisoden har han ut en melding på Twitter, der han gir uttrykk for takknemlighet for at han fremdeles er i live.

«Jeg er så takknemlig og velsignet for at gud sparte livet mitt i dag. I dag ble jeg skutt i bakhodet, men jeg er helt ok og stabil».

- Han ble skutt i hodet. I bakhodet. Han kunne blitt lam, sier Shumers mor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.