P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 05:14

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:50

Rogfast utsettes

Rogfast-prosjektet som skal føre til ferjefri E39 i Rogaland utsettes på ubsetemt tid i et forsøk på å kutte kostnader.
Tidligere i høst avlyste Statens vegvesen den første av tre tunnelkontrakter fordi tilbudet fra entreprenørene var for dyrt.
Samferdselsminister Jon Georg Dale lover å gjøre alt for å finne løsninger så prosjektet kan gjennomføres..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Rogaland, Statens, Jon Georg Dale

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rogfast, utsettes
NRK - 08 Nov 19 kl. 03:46

Rogfast 18 mnd forsinket

Avlysningen av Kvitsøy-kontrakten i høst gjør at Rogfast blir 18 måneder forsinket. Prestisjeprosjektet kan tidligst åpne i 2029, skriver Stavanger Aftenblad. Rogfast-prosjektet skal sikre fergefri veiforbindelse på E39 under Boknafjorden..

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:45

Rogfast tidligst ferdig i 2029

Avlysningen av Kvitsøy-kontrakten i høst gjør at Rogfast blir 18 måneder forsinket. Prestisjeprosjektet kan tidligst åpne i 2029, skriver Stavanger Aftenblad..

E24 - 20 Sep 19 kl. 17:01

Statens vegvesen avlyser Rogfast-kontrakt

Statens vegvesen avlyser konkurransen om Kvitsøy-kontrakten i Rogfast-prosjektet..

VG - 20 Sep 19 kl. 16:51

Statens vegvesen avlyser Rogfast-kontrakt

Statens vegvesen avlyser konkurransen om Kvitsøy-kontrakten i Rogfast-prosjektet..

NRK - 08 Nov 19 kl. 13:02

Rogfast-prosjektet utsatt

Rogfast-prosjektet som skal sikre fergefri veiforbindelse på E39 mellom nord og sør i Rogaland blir utsatt på ubestemt tid. Statens vegvesen skal nå snu alle steiner for å kutte kostnader ved prosjektet, ifølge samferdselsminister Jon Georg Dale..

P4 - 20 Sep 19 kl. 16:59

Avlyser milliardkontrakt

Kvitsøykontrakten i Rogfast-prosjektet på E39 er avlyst. Det kom bare ett tilbud på byggingen, som var en milliard dyrere enn regnet med, og dermed avlyser Vegvesenet hele kontrakten. Kontrakten må nå opp til ny politisk behandling.

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 20:57

«Solsidan»-premiere utsettes

Svenske TV 4 bekymret for ulovlige strømmetjenester. Nå utsettes også premieren i Norge..

Klartale - 21 Oct 19 kl. 10:21

Ba om utsettelse mot sin vilje

Parlamentet tvang Boris Johnson til å be EU om at brexit utsettes igjen. Samtidig sendte han et brev der han ber om at det ikke utsettes..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 16:13

Flyttingen av 22. juli-senteret utsettes

Flyttingen av 22. juli-senteret må utsettes på grunn av forsinkelser ved det nye lokalet. Senteret skulle etter planen flytte til midlertidige lokaler i høst..

P4 - 22 Aug 19 kl. 23:41

Rettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen

Rettssaken mot mannen som er tiltalt for millionutpressing av Kjell Inge Røkke, utsettes på ubestemt tid som følge av sykdom. Nettavisen skriver at forsvareren til tiltalte Jan Erik «Jannik» Iversen er sykmeldt og har begjært rettssaken utsatt for andre gang. Ifølge tiltalen presset torpedoen Kjell Inge Røkke til å betale et tosifret millionbeløp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 18 timer siden

Færre arbeidsledige innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Tall fra SSB viser at i alt 5,5 prosent av innvandrerne i Norge var helt uten jobb i tredje kvartal, det er en nedgang på 0,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor. Blant befolkningen for øvrig er ledigheten den samme som i fjor på 1,7 prosent..

P4 - 5 timer siden

Jakter fortsatt tenåringer etter voldshendelse

Politiet jakter fortsatt tre gutter i 15-årsalderen etter at en 23 år gammel mann ble påført stikkskader i gamlebyen i Oslo i kveld. Mannen kom fra hendelsen uten kritiske eller livstruende skader. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen, men politiet ber folk om å ta kontakt dersom de har sett noen løpe fra stedet eller i nærområdet..

P4 - 6 timer siden

Hevder Helleland ble overvåket

Nestleder i Verdens antidopingbyrå, Linda Hofstad Helleland, hevder Russland kan ha forsøkte å hyre norske selskaper til å overvåke henne. I en ny bok hun utgir i morgen, skal PST advart henne om overvåkingen, skriver VG. Helleland har vært en tydelig motstander av å ta Russland inn igjen i varmen i byrået, etter avsløringene om systematisk juks i en årrekke.

P4 - 5 timer siden

Mann tidligere siktet for eksplosivbefatning

Mannen som ble siktet for ulovlig befatning med eksplosiver i sin egen bolig i Sola i Rogaland i kveld ble i april siktet for samme forhold. Den første saken er fortsatt under etterforskning. Det er ingen opplysninger om at mannen tilhører et miljø, skriver VG.

P4 - 6 timer siden

Trump ut mot riksretthøringen

USAs president Donald Trump gjentok i kveld at riksrettprosessen mot ham er en heksejakt. To toppdiplomater forklarte seg i Kongressen i dag i den første, offentlige høringen mot presidenten. En av diplomatene hevder at Trump dagen etter at han angivelig skal ha presset Ukrainas president til å etterforske hans rival Joe Biden, skal ha spurt om granskningene.

P4 - 7 timer siden

Mulig knivstikking i Oslo

En mann har blitt utsatt for vold i gamlebyen i Oslo med et mulig stikkvåpen. Politiet jakter tre unge gutter. Den skadde er fraktet med ambulanse til Oslo legevakt..

P4 - 8 timer siden

Kan ha funnet DNA-profil i Lørenskog-forsvinningen

DNA-profilen til en gjerningsperson som fraktet Anne Elisabeth Hagen bort fra sitt hjem kan være avslørt. Politiet har funnet et hittil ukjent DNA-spor på en sentral del av åstedet i hjemmet, som kan være med å løse mysteriet, skriver VG. Ifølge avisen jobber politiet nå intenst med å finne ut hvem DNA-profilen tilhører.

P4 - 8 timer siden

Oslo får ny vannforsyning

Oslo får ny vannforsyning i 2028. Bystyret vedtok i kveld planene om å etablere en reservannforsyning via en undergrunnstunnel fra Holsfjorden. I dag får ni av ti Oslo-beboere vannet sitt fra Maridalsvannet.

P4 - 8 timer siden

Ber studenter reiser hjem fra Hongkong

Universitetet i Bergen ber sine studenter i Hongkong reise hjem til Norge som følge av den pågående uroen i millionbyen. Det skriver Bergensavisen. Tidligere i dag ble norske studenter ved Baptist University i millionbyen evakuert etter at det oppsto demonstrasjoner på skoleområdet.

P4 - 8 timer siden

Omfattende lovbrudd i fiskebransjen

Forholdene som er avdekket fiskeindustrien er trolig bare toppen av et isfjell. Det frykter Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund. I 19 av 20 kontrollerte fiskebruk i Lofoten og Vesterålen i vår ble det avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping, melder NRK.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt