P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 23:05

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:50

Rogfast utsettes

Rogfast-prosjektet som skal føre til ferjefri E39 i Rogaland utsettes på ubsetemt tid i et forsøk på å kutte kostnader.
Tidligere i høst avlyste Statens vegvesen den første av tre tunnelkontrakter fordi tilbudet fra entreprenørene var for dyrt.
Samferdselsminister Jon Georg Dale lover å gjøre alt for å finne løsninger så prosjektet kan gjennomføres..
Les mer på P4


Les mer om:
E39, Rogaland, Statens, Jon Georg Dale

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rogfast, utsettes
NRK - 08 Nov 19 kl. 03:46

Rogfast 18 mnd forsinket

Avlysningen av Kvitsøy-kontrakten i høst gjør at Rogfast blir 18 måneder forsinket. Prestisjeprosjektet kan tidligst åpne i 2029, skriver Stavanger Aftenblad. Rogfast-prosjektet skal sikre fergefri veiforbindelse på E39 under Boknafjorden..

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:45

Rogfast tidligst ferdig i 2029

Avlysningen av Kvitsøy-kontrakten i høst gjør at Rogfast blir 18 måneder forsinket. Prestisjeprosjektet kan tidligst åpne i 2029, skriver Stavanger Aftenblad..

E24 - 20 Sep 19 kl. 17:01

Statens vegvesen avlyser Rogfast-kontrakt

Statens vegvesen avlyser konkurransen om Kvitsøy-kontrakten i Rogfast-prosjektet..

VG - 20 Sep 19 kl. 16:51

Statens vegvesen avlyser Rogfast-kontrakt

Statens vegvesen avlyser konkurransen om Kvitsøy-kontrakten i Rogfast-prosjektet..

NRK - 08 Nov 19 kl. 13:02

Rogfast-prosjektet utsatt

Rogfast-prosjektet som skal sikre fergefri veiforbindelse på E39 mellom nord og sør i Rogaland blir utsatt på ubestemt tid. Statens vegvesen skal nå snu alle steiner for å kutte kostnader ved prosjektet, ifølge samferdselsminister Jon Georg Dale..

P4 - 20 Sep 19 kl. 16:59

Avlyser milliardkontrakt

Kvitsøykontrakten i Rogfast-prosjektet på E39 er avlyst. Det kom bare ett tilbud på byggingen, som var en milliard dyrere enn regnet med, og dermed avlyser Vegvesenet hele kontrakten. Kontrakten må nå opp til ny politisk behandling.

NRK - 06 May 20 kl. 22:31

Presidentvalget i Polen utsettes

Det kommende presidentvalget i Polen utsettes, melder nyhetsbyrået Reuters. Valget skulle etter planen holdes 10. mai, men utsettes på grunn av koronakrisen..

P4 - 09 Feb 20 kl. 13:17

Fotballkamper utsettes

Flere fotballkamper må i dag utsettes som følge av uværet i Europa. Kampen mellom Manchester City og West Ham er utsatt. Allerede i går ble det bestemt at dagens kamper i den nederlandske æresdivisjonen skulle utsettes.

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 20:57

«Solsidan»-premiere utsettes

Svenske TV 4 bekymret for ulovlige strømmetjenester. Nå utsettes også premieren i Norge..

Klartale - 21 Oct 19 kl. 10:21

Ba om utsettelse mot sin vilje

Parlamentet tvang Boris Johnson til å be EU om at brexit utsettes igjen. Samtidig sendte han et brev der han ber om at det ikke utsettes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 1 time siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

P4 - 1 time siden

Største overdødelighet i nyere tid

Dødstallene i Europa på grunn av koronapandemien er de høyeste på kontinentet i nyere tid. Det viser tall fra EuroMomo, et nettverk som overvåker dødeligheten i 24 europeiske land, deriblant Norge, skriver Aftenposten. De siste 12 ukene har disse landene hatt nesten 800.

P4 - 1 time siden

Danmark fremskynder gjenåpning

Danmark fremskynder gjenåpningen av svømmehaller og treningssentre. De skulle egentlig åpne i begynnelsen av august, men nå har danske myndigheter bestemt seg for at de kan åpne allerede førstkommende mandag, skriver Ekstrabladet..

P4 - 2 timer siden

Vil starte besøksordning hos familier med Downs syndrom

Norge skal tilby gravide besøk hos familier med barn med Downs syndrom. Danmark har i dag en slik ordning, og helseminister Bent Høie sier til NRK at han vil innføre ordningen i Norge, og at endringene i bioteknologiloven gjør at arbeidet fremskyndes. - Vi ønsker et samfunn med mangfold, og det er et vanskelig valg flere nå får - da er det viktig at informasjonen er så bred og balansert som mulig, sier Høie..

P4 - 2 timer siden

Sommervarmen kommer tilbake

Været har svingt mye den siste tiden. Denne helgen har vært våt og kjølig mange steder. Men fra tirsdag, og ut kommende uke vil det være mer som minner om sommer igjen, over hele landet.

P4 - 2 timer siden

Raser mot strandsoneforslag

SV reagerer kraftig på regjeringens ønske om å bygge mer i strandsonen i Norge. Regjeringen vil åpne opp for at distriktene, i større grad enn i dag, kan bruke strandsonen til boliger og bedrifter. De vil ha unntak for områder med mye utbyggingspress, som langs Oslofjorden.

P4 - 2 timer siden

Young Bloods-leder dømt

Mannen som har vært ansett som lederen i gjengen Young Bloods i Oslo er dømt til sju års fengsel. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, melder TV 2. I det ene tilfellet ble et tidligere medblem av en konkurrerende gjeng skutt - og i det andre ble en mann holdt innesperret og torturert i to døgn, fordi han var beskyldt for å ha stjålet narkotika.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt