E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 11:26

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:45

Rogfast tidligst ferdig i 2029

Avlysningen av Kvitsøy-kontrakten i høst gjør at Rogfast blir 18 måneder forsinket. Prestisjeprosjektet kan tidligst åpne i 2029, skriver Stavanger Aftenblad..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kvitsøy, Rogfast, Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rogfast, tidligst, ferdigi , 2029
NRK - 08 Nov 19 kl. 03:46

Rogfast 18 mnd forsinket

Avlysningen av Kvitsøy-kontrakten i høst gjør at Rogfast blir 18 måneder forsinket. Prestisjeprosjektet kan tidligst åpne i 2029, skriver Stavanger Aftenblad. Rogfast-prosjektet skal sikre fergefri veiforbindelse på E39 under Boknafjorden..

P4 - 15 May 20 kl. 11:48

Utsettelse av Ringeriksbanen

Det er urealistisk at Ringeriksbanen står ferdig i 2029. Det sier direktøren for prosjektet til NRK. Banen skal korte ned reisetiden mellom Oslo og Bergen med en time, og utbyggingen har blitt utsatt flere ganger.

VG - 20 Sep 19 kl. 16:51

Statens vegvesen avlyser Rogfast-kontrakt

Statens vegvesen avlyser konkurransen om Kvitsøy-kontrakten i Rogfast-prosjektet..

E24 - 20 Sep 19 kl. 17:01

Statens vegvesen avlyser Rogfast-kontrakt

Statens vegvesen avlyser konkurransen om Kvitsøy-kontrakten i Rogfast-prosjektet..

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:50

Rogfast utsettes

Rogfast-prosjektet som skal føre til ferjefri E39 i Rogaland utsettes på ubsetemt tid i et forsøk på å kutte kostnader. Tidligere i høst avlyste Statens vegvesen den første av tre tunnelkontrakter fordi tilbudet fra entreprenørene var for dyrt. Samferdselsminister Jon Georg Dale lover å gjøre alt for å finne løsninger så prosjektet kan gjennomføres..

NRK - 08 Nov 19 kl. 13:02

Rogfast-prosjektet utsatt

Rogfast-prosjektet som skal sikre fergefri veiforbindelse på E39 mellom nord og sør i Rogaland blir utsatt på ubestemt tid. Statens vegvesen skal nå snu alle steiner for å kutte kostnader ved prosjektet, ifølge samferdselsminister Jon Georg Dale..

P4 - 20 Sep 19 kl. 16:59

Avlyser milliardkontrakt

Kvitsøykontrakten i Rogfast-prosjektet på E39 er avlyst. Det kom bare ett tilbud på byggingen, som var en milliard dyrere enn regnet med, og dermed avlyser Vegvesenet hele kontrakten. Kontrakten må nå opp til ny politisk behandling.

NRK - 15 Aug 19 kl. 01:50

Nye pass og ID-kort-forsinkelser

12 år etter lanseringen av nye ID-kort og pass, er prosjektet igjen forsinket, skriver Aftennposten. Avisen har fått innsyn i en ny statusrapport som viser at kun 49 prosent av prosjektet er ferdig, og vil være ferdig tidligst januar 2020..

P4 - 18 Oct 19 kl. 11:55

Berg-avklaring tidligst tirsdag

Spiondømte Frode Berg kan tidligst settes fri fra russisk fengsel tirsdag neste uke. En spiondømt russer som er fengslet i Litauen må benådes før Berg kan løslates, og det litauiske parlamentet opplyser til NRK at det tidligst kan skje tirsdag. Berg har vært fengslet i Russland i snart to år..

NRK - 14 Jan 20 kl. 02:45

Etterforskningen drar ut i tid

Politiets etterforskning av Helge Ingstad-ulykken drar ut. Ifølge Bergens Tidende vil etterforskningen tidligst være ferdig til påske. Fire personer har status som mistenkt i saken..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Svenske småsparere har nær doblet Norwegian-veddemålet

Norwegian-aksjen har lokket over 19.000 privatinvestorer fra Sverige, som har over 200 millioner kroner på spill i aksjen. Mesteparten er kortsiktige veddemål, mener aksjeekspert..

E24 - 2 timer siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 3 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 18 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt