Dagbladet > Kultur

Torsdag, 24 September, 21:53

Dagbladet - 29 jan. 20 kl. 06:00

Ro ned. Rusreformen ryker ikke

Vi går ikke fra straff til ingenting. Det er formen på reformens modell som er til debatt. Konstruktive innspill til deler av rapporten fortjener honnør for dermed å gå god for hoveddelen av innstillingen, men også legge opp til utviklende diskusjoner..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ro ned, Rusreformen, ryker, ikke
NRK - 09 juni 20 kl. 09:01

Politiet kritisk til rusreformen

Politiet reagerer på at rusreformen ikke skiller mellom tunge rusmisbrukere og unge brukere. "Fra straff til hjelp" foreslår at det ikke skal være straffbart å oppbevare narkotika til egen bruk. Politidirektøren er bekymret for en avkriminalisering..

P4 - 21 jan. 20 kl. 05:30

Rusreformen er satt i spill

Rusreformen, og flere andre saker, er satt i spill etter at Frp i går sa takk for seg og gikk ut av regjeringen. Reformen som legger opp til å avkriminalisere bruk av flere narkotiske stoffer er en av Venstres aller viktigste seire. Men Frps parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, sier til Aftenposten at Frp vurderer å vrake den..

Dagbladet - 19 jan. 20 kl. 20:39

Frykter seiere ryker med Frexit

Rusreformen kan ryke med regjeringen, frykter Unge Venstre. Og Anniken Hauglie skjebne som statsråd vil være enda mindre trygg..

P4 - 08 juni 20 kl. 12:12

Vil avkriminalisere narkotika

Riksadvokaten vil avkriminalisere bruk og besittelse av narkotika. Det bør ikke lenger bekjempes med stradd, skriver Riksadvokaten i høringsuttalelsen om rusreformen, melder Rett24. I uttalelsen skriver Riksadvokaten samtidig at en forutsetning er at det mp utvikles nye virkemidler som er mer forpliktende enn i forslaget som er lagt frem.

P4 - 19 des. 19 kl. 16:33

– Rusmisbrukere må få hjelp, ikke straff

La fram forslag til ny reform. – Rusmisbrukere må få hjelp, ikke straff. Det sier utvalgsleder i rusreformutvalget, Runar Torgersen.

VG - 21 sep. 20 kl. 19:16

Byrådslederen skuffet: Oslos klimamål ryker uten karbonfangst

Oslo-politikerne har lovet velgerne å kutte 95 prosent av klimagass-utslippene innen 10 år. Den planen ryker nå, når regjeringen ikke vil betale fullt ut for rensing på Oslos søppelforbrenningsanlegg, ifølge byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 19 des. 19 kl. 12:55

Rusutvalg vil slette rulleblad

Rusreformutvalget foreslår å slette tidligere rulleblad knyttet til handlinger som nå avkriminaliseres. Rusreformen legger opp til at bruk og besittelse av narkotika til eget bruk ikke lenger skal være straffbart, men at narkotika ikke legaliseres..

Aftenposten - 22 des. 19 kl. 15:42

Rusreformen: 70 prosent tror flere vil prøve narkotika dersom det ikke er straffbart

Flere vil prøve ulovlige rusmidler om det ikke gir noen straffreaksjon, tror 70 prosent av de spurte i en undersøkelse. – Vi er bekymret, sier leder i Actis..

Aftenposten - 17 jan. 20 kl. 10:47

Her innser RBK-profilen at resten av treningsleiren fort ryker

Nå ryker fort resten av Marbella-oppholdet for Marius Lundemo..

Dagbladet - 10 mars 20 kl. 00:30

Ryker økonomien, ryker velgerne

Coronaepidemien er Trumps største test som president..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 8 timer siden

- Alt har røket

Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen avslører at han ikke har hatt én skuespillerjobb siden coronakrisa inntraff..

Dagbladet - 10 timer siden

Aldri vært mer fengende

Du har aldri hørt Fleet Foxes mer «popfiksert» enn på denne overraskende utgivelsen..

Dagbladet - 12 timer siden

- Fullstendig absurd

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. De fire forlagene bestrider saken..

Dagbladet - 12 timer siden

Kan få gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. Gyldendal sier de bestrider saken..

Dagbladet - 12 timer siden

Gigabot for ulovlig samarbeid

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon..

Dagbladet - Igår: 20:42

NRK avviser Raymond-stikk

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er skuffet over at fredsprisseremonien i Oslo rådhus avlyses, og legger deler av skylden på NRK. NRK avviser at de har hatt noe med avgjørelsen å gjøre..

Dagbladet - Igår: 17:55

Full krig om metoo-bok

Den svenske pressemannen Fredrik Virtanen vil dra norsk forlag og svensk forfatter for retten i Norge. Forlaget svarer at de vil «forsvare ytringsfriheten» i så mange instanser som nødvendig..

Dagbladet - Igår: 17:45

- Ikke brutt god presseskikk

Lillesands-Posten ble ikke felt i PFU etter omstridt shortsdebatt..

Dagbladet - Igår: 16:30

Sjokkerende ærlig

Kokainmisbruk, eksamensjuks, lugubre sexmøter, familiens nazifortid – Kohts ærlighet er overveldende..

Dagbladet - Igår: 15:43

- Grenseløst frekt og uvitende

Jan Fredrik Karlsen raser mot regjeringen etter mandagens forslag om å inkludere bransjen i støtteordningen for reiseliv..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt