NRK > Nyheter

Tirsdag, 02 Mars, 23:38

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:27

Risiko for Fugleinfluensa i Norge

Det er fremdeles en risiko for spredning av fugleinfluensa i Norge. Mattilsynet forlenger tiltakene for å forebygge spredning av smitte. Fjørfe må fremdeles holdes inne, og det er forbudt å jakte enkelte fugler i alle fylker sør for Nordland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Nordland, Fugleinfluensa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Risiko, for, Fugleinfluensai , Norge
NRK - 20 feb. 21 kl. 12:04

Fugleinfluensa påvist i Russland

Syv arbeidere i fjærfeindustrien skal være smittet av fugleinfluensa, melder nyhetsbyrået Tass. Fugleinfluensa er en virussykdom som, ifølge FHI, hovedsakelig rammer fugl. I noen tilfeller har dyr og mennesker også blitt smittet..

NRK - 12 jan. 21 kl. 14:11

Døde svaner hadde fugleinfluensa

To døde knoppsvaner i Lille Lungegårdsvann i Bergen hadde fugleinfluensa, ifølge Veterinærinstituttet. Siden november er viruset påvist hos 16 fugler i Norge, men det er ikke påvist smitte overført til mennesker i Europa, melder Bergensavisen..

VG - 08 jan. 21 kl. 08:57

India starter masseslakt på grunn av fugleinfluensa

India har begynt å masseslakte fjærfe etter at det er oppdaget fugleinfluensa i ender, kråker og villgjess minst et dusin forskjellige steder over hele landet..

NRK - 13 jan. 21 kl. 14:46

Økt risiko for mutantvirus i Norge

FHI tror nå det er høy risiko for at den sør-afrikanske og den engelske varianten av koronvairuset vil spre seg til og i Norge, viser en fersk risikorapport..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 08 jan. 21 kl. 07:00

Fugleinfluensa fører til masseslakt

Franske gåseleverprodusenter varsler masseslakt av ender for å stoppe et fugleinfluensautbrudd som brer seg i landet, melder AFP. 200.000 ender er allerede slaktet, og ytterligere 400.

VG - 12 jan. 21 kl. 11:33

Sexarbeider utvises fra landet: Brøt karantene og hadde 30 kunder i uka

Den rumenske sexarbeideren tok imot kunder i hovedstaden samme kveld som hun ankom Norge. – En betydelig risiko for folkehelsen, ifølge politiet..

VG - 12 jan. 21 kl. 11:33

Sexarbeider bortvises fra landet: Brøt karantene og hadde 30 kunder i uka

Den rumenske sexarbeideren tok imot kunder i hovedstaden samme kveld som hun ankom Norge. – En betydelig risiko for folkehelsen, ifølge politiet..

Klartale - 13 jan. 21 kl. 16:07

Høy risiko for nye utbrudd av korona

Myndighetene ber folk forberede seg på at de strenge korona-tiltakene kan forlenges. De sier sjansen er stor for at muterte virus kan spre seg i Norge..

NRK - 24 jan. 21 kl. 09:41

Skianlegg bør få holde åpent

FHI og Helsedirektoratet mener alpinanlegg og skisentre medfører lav risiko for smittespredning. De mener derfor at slike anlegg kan holde åpent i hele Norge, men at de må overholde de generelle smittevernsreglene, skriver Helsedirektoratet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Texas opphever koronatiltak

Den amerikanske delstaten Texas letter på restriksjonene og fjerner påbudet om bruk av munnbind til tross for at helsemyndighetene fraråder det. Delstatens republikanske guvernør Greg Abbott fjerner også taket på antall gjester et spisested kan ha..

NRK - 15 minutter siden

En skadd i ulykke ved Ålesund

En person er sendt til Haukeland sykehus med helikopter etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E39 ved Festøya ferjekai sør for Ålesund. E39 er stengt på stedet mens opprydding foregår, opplyser politiet i Møre og Romsdal..

NRK - 10 timer siden

Landsverk gir seg i Discovery

Eivind Landsverk slutter som programdirektør i Discovery/TV Norge etter 21 år. Han har stått bak seersuksesser som «Big Brother», «71 grader nord» og «I kveld med Ylvis»..

NRK - 15 minutter siden

Sier politiet avviste å hjelpe

Steinar Kristensen på Jotka fjellstue ba politiet om hjelp da fire kvinner ble fanget i snøstorm i ni timer på Finnmarksvidda. – Det var ingen hjelp å få der. Tvert imot, sier han.

NRK - 30 minutter siden

Jente overlevde fall fra 12. etasje

En to år gammel jente overlevde med mindre skader et fall på 50 meter fra en balkong i en boligblokk i Hanoi i Vietnam. En 31 år gammel sjåfør hylles etter at han klarte å dempe fallet med bare hendene..

NRK - 45 minutter siden

Rekord i kvinnelege listetoppar

Det har aldri vore så mange kvinner som har toppa listene til stortingsvalet som i 2021, viser ei kartlegging som NRK har gjort. I stortingspartia er 76 av 170 førstekandidatar kvinner. Det utgjer 44 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Hurtigruten ba syk ansatt lyve

En tidligere ansatt i Hurtigruten ble bedt om å lyve om at hun hadde omgangssyke og komme på jobb. Tidligere har flere uttalt seg til NRK om en fryktkultur i rederiet. Hurtigruten mener NRK forsøker å skape et ensidig negativt bilde..

NRK - 45 minutter siden

Høyre og Frp gikk fram i februar

Høyre går fram med 1,8 til 24,6 prosents oppslutning i en måling som Norstat har gjort for NRK og Aftenposten. Frp går fram med 1,4 til 9,7 prosent. Sp får 22,2 prosent, og Ap får 21,0 prosent.

NRK - 1 time siden

Koss gir seg som visepresident

Johann Olav Koss trekker seg som visepresident i Norges Idrettsforbund. Det skriver Dagbladet. Årsaken skal være at han vil prioritere mer tid til familien.

NRK - 1 time siden

Frosta-ordfører ble oppringt av SMK

Frosta-ordfører Frode Revhaug sa nei da statssekretær Peder Egseth på Statsministerens kontor (SMK) ringte ham for å høre om han ville støtte Molde-ordførerens kritikk av Oslo. – Helt uaktuelt, sier Revhaug..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt