NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:29

NRK - 12 okt. 19 kl. 15:56

Risikerer fengselsstraff

En 17 år gammel gutt kan få fengselsstraff for å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke. Flere helikoptre og båter rykket ut. Politiet har nå bestemt at gutten skal anmeldes, skriver Stavanger Aftenblad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Risikerer, fengselsstraff
VG - 12 okt. 19 kl. 16:00

Tre helikoptre rykket ut: 17-åring risikerer fengselsstraff

En gutt (17) kan få fengselsstraff for å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke. Tre helikoptre og to redningsbåter rykket ut..

Aftenposten - 12 okt. 19 kl. 16:59

17-åring risikerer fengselsstraff for falsk nødmelding

En gutt (17) kan få fengselsstraff for å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke. Flere helikoptre og båter rykket ut..

VG - 17 mai 20 kl. 15:43

Svensk TV-stjerne tatt for sex-kjøp: Krimekspert mener Roberto risikerer fire års fengselsstraff

Torsdag ble den svenske programlederen og tidligere bokseren Paulo Roberto pågrepet for sex-kjøp. Etter TV-profilens uttalelser i etterkant, mener kriminologen og forfatteren Leif GW Persson at Roberto kan få en fengselsstraff på opptil fire år..

VG - 29 juni 19 kl. 22:07

Kaptein risikerer fengsel – beskyldes for å forsøke og senke politibåt

Kaptein Carola Rackete på migrantskipet Sea-Watch 3 risikerer fengselsstraff, mistenkt for å ha forsøkt og senke en italiensk politibåt..

VG - 29 juni 19 kl. 22:07

Kaptein risikerer fengsel – beskyldes for å ha forsøkt å senke politibåt

Kaptein Carola Rackete på migrantskipet Sea-Watch 3 risikerer fengselsstraff, mistenkt for å ha forsøkt og senke en italiensk politibåt..

VG - 02 aug. 19 kl. 09:41

Aktor i A$AP Rocky-rettssak: Vil ha seks måneder fengselsstraff

Dersom den verdenskjente rapperen og de tiltalte skal straffes, vil de ha samfunnsstraff. Aktor vil ha seks måneder fengselsstraff for A$AP Rocky..

NRK - 19 sep. 19 kl. 19:54

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

P4 - 19 jan. 20 kl. 18:15

-Alle som har hatt kontakt med IS er farlige

Det spiller ingen rolle hva den IS-siktede kvinnen har gjort. Alle som har hatt kontakt med IS er farlige. Det sier den svenske terroreksperten Magnus Ranstorp til VG.

Aftenposten - 08 mai 20 kl. 10:10

Aktor ber om lang fengselsstraff for Christer Tromsdal

Aktor ber om en lang fengselsstraff for finansmannen Christer Tromsdal som er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en aktør i retten..

P4 - 12 nov. 19 kl. 19:20

Forsvaret risikerer gigantregning

Forsvaret risikerer å få en gigantregning for ubetalte feriepenger. Det melder Fædrelandsvennen. En soldat fra Heimevernet har gått til sak for å få utbetalt feriepenger.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Halvbroren blir ny emir i Kuwait

Kronprinsen i Kuwait, sjeik Nawaf al-Ahmad Al-Sabah, blir landets nye emir, etter at sjeik Sabah al-Ahmad Al-Sabah døde klokken 15 norsk tid i USA, melder Reuters. Den nye emiren er halvbroren til den avdøde emiren, som ble 91 år gammel..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon i Ørsta

Politiet starter en leteaksjon på Nordre-Vartdal i Ørsta etter å ha blitt informert om en bil som har stått parkert der i tolv dager, skriver Møre. Politiet sier bilen står slik at det er naturlig å starte en fjelltur derfra..

NRK - 30 minutter siden

Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Anlegg i Oslo evakuert

Nødetatene er på Sjursøya i Oslo etter meldinger om en utløst alarm fra et slokkeanlegg tilknyttet etanoltanker. Ifølge brannvesenet er det trolig ikke lekkasje. For å være på den sikre siden blir anlegget evakuert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Smitte-døgnrekord i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, og det høyeste daglige antallet rapporterte tifeller i landet under pandemien..

NRK - 1 time siden

7143 nye smittede i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, da det ble registrert 4044 nye smittetilfeller. Over 430.

NRK - 1 time siden

Bøter for munnbind-nekt i New York

New Yorks ordfører, Bill de Blasio, sier at folk som nekter å bruke munnbind i byen vil bli bøtelagt, ifølge Reuters. Han sier den daglige raten av positive tester for koronavirus i byen har økt til over tre prosent for første gang på flere måneder..

NRK - 1 time siden

To Ahus-ansatte koronsmittet

To ansatte ved intensivavdelingen på Ahus testet positivt for koronavirus før helgen, skriver Romerikes Blad. Ingen andre ansatte på avdelingen har testet positivt. De smittede har ikke jobbet med covid-pasienter, sier pressesjef ved Ahus til avisa..

NRK - 1 time siden

20-åring skutt og drept i København

En 20 år gammel mann er død etter en skytehendelse i en frisørsalong i København. Det opplyser Københavns politi på Twitter. De ber nå etter kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen, og etterforsker drapet videre..

NRK - 1 time siden

Tyrkia nekter for nedskyting

Tyrkia nekter for at et tyrkisk kampfly skal ha skutt ned et armensk Su-25-fly, ifølge nyhetsbyrået AFP. Ifølge det armenske forsvarsdepartementet skal en pilot ha blitt drept i nedskytingen. Tyrkia har erklært sin støtte til Aserbajdsjan..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt