NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 06:43

NRK - 26 jan. 21 kl. 17:45

Risikerer å måtte vente til høsten

Én million nordmenn kan måtte vente til høsten på vaksine. Norge var lovet 2 millioner doser av AstraZenecas vaksine før sommeren, men leveransen er redusert med 90 prosent. Det er ikke sikkert alle i risikogruppen vaksineres innen sommeren..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
AstraZenecas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Risikererå , måtte, vente, til, høsten
NRK - 10 jan. 21 kl. 17:46

Måtte vente i 90 minutt

Den republikanske guvernøren i Maryland, Larry Hogan, seier at nasjonalgarden til delstaten måtte vente 90 minutt før dei fekk løyve til å krysse grensa til Washington D.C. for å hjelpe til i angrepet mot kongressbygninga, melder CNN..

VG - 22 feb. 21 kl. 21:34

Mesterkokk risikerer å måtte stenge – fordi taket er for lavt

Michelin-drømmen kan bli knust for Kvitnes gård i Vesterålen. Restauranten og overnattingsstedet risikerer å måtte stenge fordi taket er 20 centimeter for lavt..

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 17:34

RBK ga klar beskjed i helga - TIL risikerer å vente i månedsvis på Gjermund (29)

Gjermund Åsens overgang til ny klubb kan dra ut i tid. Mandag møtte han opp på Lerkendal for å trene med Rosenborg..

Klartale - 27 jan. 21 kl. 10:02

Kan bli nødt til å vente til oktober for å få vaksine

Målet har at alle voksne over 18 år i Norge skulle få vaksine før sommeren. Men Norge får færre doser i tiden framover. Det gjør at unge voksne kanskje må vente til oktober..

Klartale - 26 feb. 21 kl. 08:39

Arbeidere fra utlandet må kanskje vente til etter sommeren

Folk som kommer til Norge for å jobbe, må vente til etter sommeren. Det tror arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 22:25

Han er blitt forgiftet og risikerer fengsel. Hvorfor vil Navaljnyj likevel hjem?

MOSKVA (Aftenposten): Sist gang han var i Russland ble han forgiftet. Hvorfor risikerer Navalnyj friheten ved å reise….

VG - 20 jan. 21 kl. 11:55

Viking risikerer bot for Berntsen-sparking: – Veldig tilfreds med at NFF tar saken

Den omstridte sparkingen av Bjarne Berntsen som Viking-trener ender i norsk fotballs «domstol». Ifølge klubbens styreleder risikerer klubben nå bot..

VG - 02 feb. 21 kl. 02:33

Navalnyj risikerer fengsel: – Kan vanskelig se at noen kan fylle hans rolle

Tusener har demonstrert for løslatelse, men Aleksej Navalnyj risikerer tirsdag å bli idømt fengselsstraff: – Jeg blir overrasket om han settes fri, sier professor Geir Flikke..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 21:00

Hvis denne utviklingen fortsetter, risikerer vi et «barnløst» Oslo

Vi risikerer et «barnløst» Oslo..

NRK - 15 feb. 21 kl. 17:34

Jacob Zuma risikerer fengsel

Sør-Afrikas tidligere president Jacob Zuma risikerer fengsel fordi han nekter å forklare seg for landets antikorrupsjonskommisjon. Kommisjonens leder sier at Zuma nå blir siktet for forakt for retten, melder AFP. Zuma hevder kommisjonen er partisk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

20 drept i Somalia-angrep

Minst 21 mennesker ble drept og over 30 skadd i et bombeangrep mot en populær restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu. Alle ofrene var sivile, opplyser politiet til nyhetsbyrået DPA..

NRK - 45 minutter siden

California åpner opp Disneyland

I California kan fornøyelsesparker, utendørs kulturarrangementer og baseballstadioner åpne 1. april. Det er første gang på over et år at folk kan besøke slike attraksjoner i delstaten.

NRK - 45 minutter siden

Venezuela trykker million-sedler

Den venezuelanske sentralbanken har bestemt å trykke nye pengesedler med en verdi på én million av valutaen bolivar. Millionseddelen vil bare ha en verdi på 4 kroner og 40 øre, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

72.000 døde i Tyskland

Tyskland hadde fredag 300 nye dødsfall som følge av koronapandemien, opplyser landets folkehelseinstitutt. Landet er nå oppe i 72.000 døde.

NRK - 1 time siden

50 nye jordskjelv ved New Zealand

Det siste døgnet har det vore over 50 nye jordskjelv i havet nord for New Zealand, men inga av dei har ført til tsunamialarm. Det sterkaste skjelvet hadde ein styrke på 6,3, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 1 time siden

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 13 timer siden

Ny toppnotering på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,28 prosent gjennom fredagen og endte uken med ny toppnotering på 1.042,08 poeng. Det var særlig oppgang i oljeprisen som trakk børsen opp..

NRK - 1 time siden

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 1 time siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 1 time siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt