NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:12

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:29

Risikerer å gå tom for reserver

Argentina risikerer å gå tom for internasjonale reserver på grunn av den økonomiske krisen i landet, sier opposisjonens presidentkandidat Alberto Fernández. Mandag falt landets viktigste børsindeks Merval med over 35 prosent..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Alberto Fernández, Merval

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Risikererå , , tom, for, reserver
P4 - 29 May 19 kl. 20:38

270.000 risikerer skattesmell

270.000 næringsdrivende risikerer skattesmell. For de har fremdeles ikke levert inn skattemelding eller søknad om utsettelse før fristen går ut om tre dager, melder Nettavisen.

NRK - 04 May 19 kl. 00:20

Risikerer fengsel for fravær i HV

En mann i 30-åra risikerer to års fengsel etter at han unnlot å møte opp til heimevernsøvelse i fjor høst, det skriver Telemarksavisa..

NRK - 16 May 19 kl. 09:53

Tre mistenkte risikerer dødsstraff

24 menn møter i retten i Marokko, tiltalt for å vere involvert i drapa på Maren Ueland og Louisa Vesterager. Dei tre hovudmistenkte risikerer dødsstraff, melder NTB..

Aftenposten - I førrgår: 21:23

Risikerer fengsel for sandtyveri på Sardinia

Et fransk par ble tatt med 40 kilo sand i bilen. De risikerer nå opptil seks års fengsel for tyveriet, skriver BBC..

NRK - 24 Jul 19 kl. 13:01

Risikerer fengsel etter TV-intervju

En 96 år gammel tidligere SS-soldat risikerer opp mot fem års fengsel for hatefulle ytringer etter å ha snakket nedsettende om nazistenes ofre på tysk TV. Han stilte blant annet spørsmål ved det faktum at 6 millioner jøder ble drept under holocaust..

NRK - 04 Jul 19 kl. 23:32

Is-slikker risikerer 20 års fengsel

Politiet i Texas leter etter kvinnen som åpnet og slikket på innholdet i en iskremboks, før hun satte den tilbake i fryseren på Walmart. Videoen av hendelsen er sett mer enn 11 millioner ganger, melder CNN. Kvinnen risikerer 20 år i fengsel..

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 13:00

Tidligere SS-soldat risikerer fengsel etter TV-intervju

En 96 år gammel tidligere SS-soldat risikerer opp mot fem års fengsel for hatefulle ytringer etter å ha snakket nedsettende om nazistenes ofre på tysk TV..

P4 - 10 May 19 kl. 08:57

Lakseoppdrettere risikerer milliardbøter

Fire av Norges største lakseoppdrettere risikerer milliardbøter. Det melder Dagens Næringsliv. Det skjer etter at Europakommisjonen i februar gjennomførte en razzia etter mistanke om prissamarbeid og brudd på EUs konkurranseregler.

VG - 05 Jul 19 kl. 03:29

Slikket is i butikk – risikerer 20 års fengsel

En kvinne risikerer opp til 20 års fengsel etter å ha slikket en boks med is og satt den tilbake i en butikk i den amerikanske delstaten Texas..

P4 - 02 May 19 kl. 16:52

Flere risikerer dødsstraff i Marokko-drapene

Flere av de som er tiltalt for drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i Marokko risikerer dødsstraff. Det sier forsvareren til en av mennene til Stavanger Aftenblad. Til sammen 24 menn er tiltalt i saken, og mange har ennå ikke fått snakke med forsvarer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt