NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:29

NRK - 14 Aug 19 kl. 18:29

Risikerer å gå tom for reserver

Argentina risikerer å gå tom for internasjonale reserver på grunn av den økonomiske krisen i landet, sier opposisjonens presidentkandidat Alberto Fernández. Mandag falt landets viktigste børsindeks Merval med over 35 prosent..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Alberto Fernández, Merval

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Risikererå , , tom, for, reserver
P4 - 29 May 19 kl. 20:38

270.000 risikerer skattesmell

270.000 næringsdrivende risikerer skattesmell. For de har fremdeles ikke levert inn skattemelding eller søknad om utsettelse før fristen går ut om tre dager, melder Nettavisen.

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 09:58

Høyre risikerer hard straff for Nav-skandalen

Skyldig eller ei: Høyre risikerer en solid smell i 2021-valget dersom velgernes Nav-mistillit kan hektes på dem..

P4 - 12 Nov 19 kl. 19:20

Forsvaret risikerer gigantregning

Forsvaret risikerer å få en gigantregning for ubetalte feriepenger. Det melder Fædrelandsvennen. En soldat fra Heimevernet har gått til sak for å få utbetalt feriepenger.

NRK - 04 May 19 kl. 00:20

Risikerer fengsel for fravær i HV

En mann i 30-åra risikerer to års fengsel etter at han unnlot å møte opp til heimevernsøvelse i fjor høst, det skriver Telemarksavisa..

E24 - 26 Nov 19 kl. 06:16

DNB risikerer å bli gransket for hvitvasking i USA

DNB risikerer å bli etterforsket av amerikanske myndigheter i kjølvannet av hvitvaskingsskandalen på Island, ifølge eksperter..

NRK - 16 May 19 kl. 09:53

Tre mistenkte risikerer dødsstraff

24 menn møter i retten i Marokko, tiltalt for å vere involvert i drapa på Maren Ueland og Louisa Vesterager. Dei tre hovudmistenkte risikerer dødsstraff, melder NTB..

NRK - 25 Aug 19 kl. 08:51

Risikerer fengsel for hatytringer

Torsdag starter rettssaken mot en 60 år gammel mann, som er tiltalt for å ha kommet en rekke truende og hatefulle ytringer mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini, skriver NTB. Mannen risikerer tre års fengsel..

NRK - 27 Aug 19 kl. 01:37

Risikerer dødsstraff

En høyreekstrem 46-åring risikerer dødsstraff for å ha skutt og drept elleve jøder i en synagoge i Pittsburgh i USA i fjor høst. Statsadvokatens kontor har mandag kunngjort at de ber om dødsstraff for 46 år gamle Robert Bowers..

Dagbladet - 20 Oct 19 kl. 07:04

Drepte Kutchers date - risikerer dødsstraff

Michael Gargiulo (43) risikerer dødsstraff etter å ha blitt funnet skyldig i to drap og ett drapsforsøk. Advokaten hans mener derimot at seriemorderen er psykisk syk. - Det er ikke humant..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 21:23

Risikerer fengsel for sandtyveri på Sardinia

Et fransk par ble tatt med 40 kilo sand i bilen. De risikerer nå opptil seks års fengsel for tyveriet, skriver BBC..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 15 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 10 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 30 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 30 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 45 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt