Dagbladet > Utenriks

Torsdag, 04 Mars, 01:07

Dagbladet - 26 jan. 21 kl. 01:26

Riksrettstiltalen overlevert

Representantenes hus overleverte natt til tirsdag tiltalen mot USAs 45. president Donald Trump. Nå er det opp til Senatet å avgjøre om Trump dømmes eller frikjennes..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Senatet, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksrettstiltalen, overlevert
Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 06:28

Riksrettstiltalen mot Trump overlevert til Senatet

Riksrettstiltalen mot tidligere president Donald Trump ble mandag formelt overlevert Senatet i en seremoni i Kongressen….

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 06:28

Tiltalen er nå overlevert senatet. Men Biden tror ikke på riksrettsdom mot Trump.

Riksrettstiltalen mot tidligere president Donald Trump ble mandag formelt overlevert Senatet i en seremoni i Kongressen….

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:10

Riksrettstiltalen mot Trump vedtas

Med støtte fra minst 7 republikanske representanter vedtar Representantenes hus i kveld riksrettstiltalen mot president Donald Trump. Men Senatet møtes ikke før 19. januar.

NRK - 27 jan. 21 kl. 13:05

Riksrettstiltalen mot Støjberg klar

Tidligere innvandringsminister i Danmark Inger Støjberg villedet Folketinget fire ganger, ifølge den endelige riksrettstiltalen mot henne. Bakgrunnen er en ulovlig instruks i 2016 om at alle asylpar, der den ene er under 18 år, skulle atskilles ved ankomst Danmark..

VG - 02 feb. 21 kl. 22:54

Dette er Trumps åtte svar på riksrettstiltalen

Donald Trumps forsvarere har delt riksrettstiltalen mot den nylig avgåtte presidenten opp i åtte, og gitt svar på hver del. Kort fortalt: De mener han ikke kan dømmes..

NRK - 26 feb. 21 kl. 16:10

Frode Berg-rapport overlevert

Stortinget har i ettermiddag fått overlevert EOS-utvalgets rapport om Frode Berg-saken. Det bekrefter pressekontakt i utvalget Arild Færaas. Rapporten ble først hemmeligstemplet.

NRK - 20 jan. 21 kl. 19:18

Offisiell Twitter-konto overlevert

Den offisielle Twitter-kontoen til USAs president er overlevert til Biden-administrasjonen. – Vi har ingen tid å miste til å takle krisene vi står i, var Biden-administrasjonens første melding..

NRK - 14 jan. 21 kl. 01:46

Pelosi: – Ingen står over loven

Lederen for Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, sier riksrettstiltalen mot president Donald Trump viser at ingen står over loven. Samtlige 222 demokratiske kongressrepresentanter og ti av de 211 republikanske stemte for resolusjonen..

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 00:11

-Det må stoppe

I natt publiserte Det hvite hus' Twitter-konto en fem minutter lang videouttalelse fra Donald Trump. I videoen fordømmer den avtroppende presidenten angrepet på Kongressen, men er helt taus om riksrettstiltalen..

NRK - 14 jan. 21 kl. 02:46

Biden håper Senatet kan balansere

Påtroppende president Joe Biden sier en uttalelse onsdag kveld at han håper Senatet kan behandle både en riksrettssak og «andre viktige saker». Biden tar ikke stilling til om Senatet bør dømme Donald Trump i henhold til riksrettstiltalen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Tre livstruende skadd

Politiet har sperret av fem steder i Vetlanda, der åtte personer har blitt skadd i det som skal være et knivangrep. Den antatte gjerningsmannen er skutt av politiet..

Dagbladet - 11 timer siden

Dolly Parton vaksinert: Lagde ny vri på klassiker

Den kjente countrysangeren feiret coronavaksinering med en ny vri på klassikeren «Jolene»..

Dagbladet - I førrgår: 03:01

Ingen unison støtte fra sine egne

USAs forrige president, Donald Trump, ble møtt med trampeklapp under sin første tale siden han gikk av. Han hevder at det republikanske partiet står samlet, men langtfra alle er enige..

Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 02:02

Straffes ikke: - Godkjente drapet

USA mener Saudi-Arabias kronprins, Mohammed bin Salman (35), godkjente drapet på journalisten Jamal Kashoggi. Men foreløpig vil ikke Biden-administrasjonen straffe ham..

Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 16:48

Makabert strandfunn

Hun var mistenkt for millionsvindel av både venner og familie da hun forsvant sporløst. Nå har politiet gjort funn..

Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 02:47

Etter ordkrigen: - Vi ser framover

Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Nå snur McConnell, og sier at han kommer til å støtte Trump om han blir republikanernes neste presidentkandidat..

Dagbladet - 25 feb. 21 kl. 15:51

Måtte gi fra seg selvangivelser på dagen

Millioner av sider overlevert påtalemyndigheten..

Dagbladet - 25 feb. 21 kl. 02:13

- Han kommer til å vinne

En av Donald Trumps største kritikere, Mitt Romney, er sikker i sin sak. Han tror Trump vil vinne nominasjonen om å bli republikanernes presidentkandidat i 2024 om han stiller til valg. - Vinner med et valgskred, sier han..

Dagbladet - 23 feb. 21 kl. 03:28

Axios: - Jeg bestemmer fortsatt

Ekspresident Donald Trump er ventet å holde sin første tale siden han forlot Det hvite hus førstkommende søndag. - Jeg bestemmer fortsatt, er Trumps budskap i talen ifølge nettstedet Axios..

Dagbladet - 21 feb. 21 kl. 23:26

Øya som er midt i skuddlinjen

Den lille øya er en del av Taiwan. I bakgrunnen lurer Kina. De gamle husker hvordan øya ble bombardert, mens de unge frykter historien vil gjenta seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt