VG > Utenriks

Thursday, 23 January, 04:04

VG - 14 Jan 20 kl. 18:30

Riksrettssak rett rundt hjørnet

Representantenes hus onsdag vil stemme over å overføre riksrettstiltalen mot Donald Trump til Sentatet onsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trump, Sentatet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksrettssak, rett, rundt, hjørnet
Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 10:45

Fortsatt usikkerhet rundt Frode Berg

En benådning av spiondømte Frode Berg kan være rett rundt hjørnet, men det er fortsatt usikkert hvor kjapt han kan komme tilbake til Norge..

P4 - 22 Nov 19 kl. 05:11

- Trump vil selv ha riksrettssak

Donald Trump vil selv at det reises riksrettssak mot han i Senatet. Det melder Det hvite hus i natt, norsk tid. De begrunner den overraskende opplysningen med at presidenten mener det er det eneste kammeret der han kan forvente en rettferdig behandling.

VG - 22 Oct 19 kl. 18:13

Brækhus klar for nytt lag – ny kamp rett rundt hjørnet

Cecilia Brækhus (38) har signert for Matchroom Boxing..

VG - 22 Oct 19 kl. 18:13

Brækhus klar for nytt selskap – ny kamp rett rundt hjørnet

Cecilia Brækhus (38) har signert for Matchroom Boxing..

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 11:23

Hvordan foregår en amerikansk riksrettssak? Senatorer må skrive lapper til denne mannen.

NEW YORK (Aftenposten): USAs tredje riksrettssak vil etter alt å dømme gå av stabelen på nyåret. Her er seks spørsmål og svar om hvordan det foregår..

P4 - 13 Dec 19 kl. 19:30

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..

VG - 24 Sep 19 kl. 20:12

Vurderer riksrettssak mot Trump: Pelosi varsler kunngjøring tirsdag

Nancy Pelosi, leder for Representantenes hus i USA, varsler en kunngjøring. Hennes Demokratiske parti vurderer en riksrettssak mot president Donald Trump..

Dagbladet - 22 Nov 19 kl. 03:41

Donald Trump vil ha riksrettssak

Donald Trump vil ha riksrettssak i Senatet..

P4 - 21 Dec 19 kl. 17:19

Rekordmange vaksinert mot influensa

Aldri før har så mange vaksinert seg mot influensa i Norge som nå. Og influensaen er nå like rundt hjørnet rundt om i landet. I Oslo og Aust-Agder har vinterens influensautbrudd allerede begynt, opplyser Folkehelseinstituttet.

NRK - Igår: 13:16

Arbeidsulykke ved Hydro Aluminium

En person er skadd i en fallulykke ved Hydro Aluminium på Karmøy. Personen jobba i et tårn rundt ti meter over bakken. Vedkommende falt rundt èn meter inne i tårnet.

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

Stanser fly, tog og buss i millionby etter virusutbruddet

Det nye virusbruddet i Kina har så langt tatt 17 menneskeliv. Nå anbefaler myndighetene i millionbyen Wuhan alle innbyggere om å holde seg hjemme..

VG - 13 timer siden

Dette visste UD om Syria-guttens helsetilstand

Utenriksdepartementet baserte seg på journalene fra feltsykehuset i Syria, formidlet av IS-kvinnens advokat, da beslutningen om å hente 5-åringen hjem ble fattet i slutten av september i fjor..

VG - 14 timer siden

Trump: – Skulle gjerne møtt Greta Thunberg

Donald Trump sier han gjerne skulle truffet Greta Thunberg i Davos. Han mener hun ikke bør rette sinnet sitt over manglende klimahandling mot USA..

VG - Igår: 18:57

Riksrettssaken: Stemmer nei til å stevne vitner og dokumenter

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Republikanerne føyde seg litt og ga begge parter mer tid til å føre saken sin, men har siden stemt nei til alt.

VG - Igår: 22:49

Norske vitner om Stutthof-leiren: Så nazistene mishandle og drepe kvinner og barn

Vitnemålene til to nordmenn som ble avgitt i 1955 er igjen blitt aktuelle. Nå kan de bidra til å felle den tidligere SS-vakten Bruno Dey (93), som står tiltalt for delaktighet i minst 5230 drap i konsentrasjonsleiren Stutthof under krigen..

VG - Igår: 18:57

Riksrettssaken: Vi fikk presset dem til å endre mening

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Demokratene noterer sin første seier i striden om riksrettsprosessen: – Det viser at republikanerne kan gjøre andre endringer og at vi kan få dokumenter og vitner, sier demokratens senator Chuck Schumer til VG..

VG - Igår: 18:57

Riksrettssaken: - Vi fikk presset dem til på endre mening

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Demokratene noterer sin første seier i striden om riksrettsprosessen: – Det viser at republikanerne kan gjøre andre endringer og at vi kan få dokumenter og vitner, sier demokratens senator Chuck Schumer til VG..

VG - Igår: 10:43

De opplevde Irans hevn på USA: «Vi har ingen ting med krigen å gjøre»

SAIDAN, NORD-IRAK (VG) Mens hele verden holdt pusten, kom de sivile i en liten landsby i Irak farlig nære å bli tilfeldige ofre i angrepet som kunne utløst en internasjonal storkrig. VG reiste dit ett av Irans missiler landet..

VG - I førrgår: 02:10

John G. Roberts styrer riksrettssaken mot Trump: – Sikker på at han får magesår

Mye står på spill når USAs øverste dommer, John G. Roberts, går ut av Høyesterettsbygningen og tar den korte turen opp til Capitol Hill for å administrere riksrettssaken mot Donald J. Trump..

VG - I førrgår: 00:49

Storm i Spania har krevd tre liv

Mens været i hele Norge har vært unormalt varmt i årets første måned, får Spania kjenne på konsekvensene av snøstorm, store nedbørsmengder og rekordhøye bølger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt