NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 03:22

NRK - 19 Nov 19 kl. 20:41

Riksrettshøringen fortsetter

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksrettshøringen, fortsetter
NRK - 19 Nov 19 kl. 15:08

Riksrettshøringene fortsetter

NRK - 20 Nov 19 kl. 19:35

Riksrettshøringene fortsetter

Dagbladet - 20 Nov 19 kl. 14:57

Nøkkelvitne i strupen på Trump

Riksrettshøringene fortsetter. EU-ambassadør Gordon Sondland, som beskrives som en sentral mann i saken, vitner onsdag..

Dagbladet - 20 Nov 19 kl. 14:57

Nå skal milliardæren grilles

Riksrettshøringene fortsetter. EU-ambassadør Gordon Sondland, som beskrives som en sentral mann i saken, skal i ilden..

Dagbladet - 23 Nov 19 kl. 05:25

Anklager vitner for løgn

Donald Trump langet fredag på nytt ut mot vitnene i riksrettshøringen. Han forsvarte også bruken av sin personlige advokat i utenrikspolitikken..

NRK - 27 Nov 19 kl. 05:42

70 millioner fulgte riksrettshøring

Tall fra Nielsen Media Research viser at 70,8 millioner TV-seere var innom overføringene fra de direktesendte riksrettshøringene mot president Donald Trump. Tallene inkluderer ikke de som fulgte med på nett, så seertallet er trolig enda høyere..

P4 - I førrgår: 07:17

Trump møter ikke til riksrettshøring

USAs president Donald Trump kommer ikke til å møte opp til riksrettshøringene mot ham. Det opplyser Trumps advokat i et brev. I brevet står det at riksrettsundersøkelsen er fullstendig uten grunn og bryter med grunnleggende prinsipper for rettferdig handling.

NRK - 21 Nov 19 kl. 03:52

Riksrett åpningstema i debatt

Den pågående riksrettshøringen åpnet debatten mellom de ti presidentkandidatene på demokratisk side onsdag i Atlanta i Georgia. Elizabeth Warren gjorde det klart at hun vil gjøre sitt ytterste for å overbevise politikere om at riksrett er nødvendig..

VG - 13 Nov 19 kl. 14:21

Dette må du vite om riksrettshøringen

Denne uken får amerikanerne mulighet til å høre tre diplomater forklare hvorfor de var bekymret for kravene til Ukraina. – En historisk skandale i amerikansk politikk, sier USA-ekspert..

NRK - 26 Nov 19 kl. 00:43

Trump-rådgiver må vitne

En føderal domstol har beordret tidligere rådgiver Donald McGahn i Det hvite hus til å forklare seg for Kongressen. Avgjørelsen ses som et tilbakeslag for president Donald Trumps forsøk på å holde sine nærmeste rådgivere unna riksrettshøringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Norsk kvinne løslates i dag

Den norske kvinnen som sitter fengslet i Japan blir løslatt i dag, opplyser forsvareren hennes Farid Bouras til NRK. Kvinnen har vært varetektsfengslet siden 20. november, mistenkt for narkotikakriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Sanksjoner mot Venezuela-topper

USA innførte mandag sanksjoner mot to tjenestemenn i Venezuela som er anklaget for å ta imot bestikkelser for å utstede pass, opplyser finansdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Småbrukarlaget ber om ulve-DNA

Leder i rovviltutvalget i Småbrukarlaget, Ståle Støen, har bedt Miljøverndepartementet om DNA-materiale fra 12–13 ulver felt eller funnet i Norge. Hensikten er ifølge Nationen å finne ut hvor ulven i Skandinavia egentlig kommer fra..

NRK - 2 timer siden

Enige om våpenhvile

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og Russlands president Vladimir Putin har blitt enige om å inngå en våpenhvile i Øst-Ukraina før året er omme. Det kommer fram i en felles uttalelse etter toppmøtet i Paris mandag..

NRK - 3 timer siden

Enige om nytt toppmøte

Frankrikes president Emmanuel Macron, Tysklands forbundskansler Angela Merkel, Russlands president Vladimir Putin og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er enige om å møtes til ett nytt toppmøte om fire måneder, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Blokkerer FN-møte om Nord-Korea

USA har blokkert et planlagt møte i FNs sikkerhetsråd der medlemmene skulle diskutere brudd på menneskerettighetene i Nord-Korea, ifølge kilder. Tyskland og Storbritannia er blant flere medlemslandene som ville ha i stand et slikt møte tirsdag..

NRK - 4 timer siden

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..

NRK - 5 timer siden

Kvinne funnet død i Hammerfest

En kvinne i førtiårene er funnet død i en privatbolig i Hammerfest. Politiet melder på twitter at de er på stedet, og sier de vil komme med ytterligere informasjon når de har det..

NRK - 5 timer siden

Russland vil ha norsk beklagelse

Det parlamentariske samarbeidet med Norge er frosset, sier den russiske ambassaden til Dagbladet. Bakgrunnen er den henlagte spionsaken mot Mikhail Botsjkarev, som fortsetter å skape bølger mellom Norge og Russland..

NRK - 6 timer siden

Ferieloven bryter med EØS-avtalen

Mange nyutdannede har ikke råd til ferie grunnet manglende opptjening. Det bryter med EØS-avtalen, ifølge jusseksperter. Departementet åpner nå for endringer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt