NRK > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 01:36

NRK - 19 nov. 19 kl. 20:41

Riksrettshøringen fortsetter

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksrettshøringen, fortsetter
NRK - 19 nov. 19 kl. 15:08

Riksrettshøringene fortsetter

NRK - 20 nov. 19 kl. 19:35

Riksrettshøringene fortsetter

Dagbladet - 20 nov. 19 kl. 14:57

Nøkkelvitne i strupen på Trump

Riksrettshøringene fortsetter. EU-ambassadør Gordon Sondland, som beskrives som en sentral mann i saken, vitner onsdag..

Dagbladet - 20 nov. 19 kl. 14:57

Nå skal milliardæren grilles

Riksrettshøringene fortsetter. EU-ambassadør Gordon Sondland, som beskrives som en sentral mann i saken, skal i ilden..

Dagbladet - 23 nov. 19 kl. 05:25

Anklager vitner for løgn

Donald Trump langet fredag på nytt ut mot vitnene i riksrettshøringen. Han forsvarte også bruken av sin personlige advokat i utenrikspolitikken..

NRK - 27 nov. 19 kl. 05:42

70 millioner fulgte riksrettshøring

Tall fra Nielsen Media Research viser at 70,8 millioner TV-seere var innom overføringene fra de direktesendte riksrettshøringene mot president Donald Trump. Tallene inkluderer ikke de som fulgte med på nett, så seertallet er trolig enda høyere..

P4 - 07 des. 19 kl. 07:17

Trump møter ikke til riksrettshøring

USAs president Donald Trump kommer ikke til å møte opp til riksrettshøringene mot ham. Det opplyser Trumps advokat i et brev. I brevet står det at riksrettsundersøkelsen er fullstendig uten grunn og bryter med grunnleggende prinsipper for rettferdig handling.

NRK - 21 nov. 19 kl. 03:52

Riksrett åpningstema i debatt

Den pågående riksrettshøringen åpnet debatten mellom de ti presidentkandidatene på demokratisk side onsdag i Atlanta i Georgia. Elizabeth Warren gjorde det klart at hun vil gjøre sitt ytterste for å overbevise politikere om at riksrett er nødvendig..

VG - 13 nov. 19 kl. 14:21

Dette må du vite om riksrettshøringen

Denne uken får amerikanerne mulighet til å høre tre diplomater forklare hvorfor de var bekymret for kravene til Ukraina. – En historisk skandale i amerikansk politikk, sier USA-ekspert..

VG - 13 nov. 19 kl. 18:43

Trump om riksrettshøringer: – Det er en heksejakt og en bløff

Samme dag som den første, offentlige høringen i riksrettsprosessen i Kongressen finner sted, møter Donald Trump Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - Igår: 03:13

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - Igår: 03:14

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - Igår: 03:20

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - Igår: 04:59

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - Igår: 05:06

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - Igår: 05:41

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - Igår: 05:50

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - Igår: 05:56

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - Igår: 06:39

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - Igår: 06:45

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt