P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 17:43

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:12

Riksrettsaken til Senatet onsdag

I morgen vil Representantenes hus stemme over om riksrettsaken mot USAs president Donald Trump skal sendes over til Senatet.
Etter avstemningen vil saken begynne i løpet av noen dager melder flere amerikanske medier.
Trump er anklaget for maktmisbruk og for å ha forhindret Kongressens arbeid..
Les mer på P4


Les mer om:
Representantenes, USAs, Donald Trump, Senatet, Kongressens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksrettsaken, til, Senatet, onsdag
P4 - 16 jan. 20 kl. 22:11

Trump: - Blir en rask riksrettssak

Riksrettsaken i Senatet burde gå svært raskt. Det sier USAs president Donald Trump I kveld ble Riksrettsaken mot han formelt åpnet i Senatet. Trump sa til pressen at det hele er ensidig og en bløff..

NRK - 14 jan. 20 kl. 20:33

Trolig riksrettsak neste tirsdag

Riksrettsaken mot president Donald Trump vil trolig starte neste tirsdag. Det sier republikanernes senatsleder Mitch McConnell. Representantenes hus skal onsdag holde en avstemning om å overføre riksrettssaken til Senatet..

NRK - 22 jan. 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til å kreve innsyn

Senatet i USA har avvist flere forslag fra Demokratene om å kreve innsyn i dokumenter og e-poster i riksrettsaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt..

P4 - 11 des. 19 kl. 06:35

Trump: - Den svakeste riksrettsaken noensinne

- Dette er den svakeste riksrettsaken noensinne. Det sa president Donald Trump på et folkemøte i Pensylvannia i natt. Demokratene konkluderte igår med at de vil tiltale presidenten for å ha presset Ukrainas president, misbrukt sin makt og motarbeiet Kongressen..

NRK - 14 jan. 20 kl. 18:11

Pelosi: – Riksrettssak til Senatet

Representantenes hus i USA skal onsdag holde en avstemning om å overføre riksrettssaken mot president Donald Trump til Senatet, bekrefter leder for huset, Nancy Pelosi. Deretter vil riksrettssaken i Senatet kunne starte i løpet av få dager, sier hun.

P4 - 21 jan. 20 kl. 19:27

- Trump gikk imot våre verdier

- USAs president Donald Trump har ved sine handlinger gått imot verdiene vår nasjon er bygd på. Det sa demokraten Adam Schiff til medlemmene i Senatet i riksrettsaken mot presidenten som startet i kveld, norsk tid. Trump er anklaget for å ha presset Ukraina til å etterforske sin politiske rival Joe Biden og for å ha forsøkt å stanse Kongressens etterforskning av saken.

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 06:50

Republikanernes politireform blokkert i Senatet

Demokratene i Senatet blokkerte onsdag et republikansk forslag til politireform, som de mener er milevis fra en løsning på problemene..

NRK - 25 juni 20 kl. 01:55

Politireform blokkert i Senatet

Demokratene i Senatet i USA blokkerte onsdag et lovforslag fra Republikanerne som fraråder politiet å ta kvelertak, men uten å forby det. 55 senatorer stemte for, mens 45 stemte mot. Forslaget fikk dermed ikke de påkrevde 60 stemmene, og falt..

NRK - 22 jan. 20 kl. 05:33

Senatet sa nei til flere forslag

Senatet i USA avvist natt til onsdag en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus ble nedstemt av det republikanske flertallet..

NRK - 15 jan. 20 kl. 23:40

Riksrettssaken sendt til Senatet

Demokratene i Representantenes hus har nå formelt oversendt riksrettssaken mot president Donald Trump til Senatet. Det melder nyhetsbyrået AP. Tidligere onsdag kveld ble dokumentet signert av leder i Representantens hus Nancy Pelosi..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 30 minutter siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 30 minutter siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 1 time siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 1 time siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 1 time siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..

P4 - 1 time siden

Mange tar ferie med lånte penger

Nesten 250.000 nordmenn har planer om å låne penger for å få råd til årets sommerferie. Dette til tross for at nordmenn i snitt vil kutte årets feriebudsjett med en firedel, ifølge en undersøkelse gjort for Sparebank1.

P4 - 1 time siden

Mer respekt for helsevesenet

Tilliten til det norske helsevesenet har steget i koronakrisen. En ny undersøkelse fra Opinion viser at sju av ti nordmenn nå har fått en økt respekt for det norske helsevesenet. Like mange svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling dersom de skulle bli smittet..

P4 - 2 timer siden

Siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap i Steinkjer i natt. Det opplyser politiet i Trøndelag. Politiet startet drapsetterforskning etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland.

P4 - 2 timer siden

Ønsker kvittering for politisjekker

Likestillingsombudet vil ha en ordning hvor alle som blir kontrollert av politiet, skal få en kvittering som et bevis på kontrollen. Ombudet har nå sendt et brev til Justisdepartementet med ønske om at ordningen innføres i Oslo politidistrikt, skriver Aftenposten. Tanken er at det vil forebygge at politiet stopper folk på grunn av hudfarge og etnisitet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt