NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:11

NRK - 02 feb. 21 kl. 16:30

Riksrett for tidligere minister

Et betydelig flertall i Folketinget har vedtatt at Danmarks tidligere innvandringsminister Inger Støjberg skal stilles for riksrett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folketinget, Danmarks, Inger Støjberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksrett, for, tidligere, minister
VG - 14 jan. 21 kl. 10:59

Danmark: Tidligere minister stilles for riksrett

Etter et skjebnemøte i dag kommer det frem at tidligere innvandringsminister, Inger Støjberg, skal stilles for riksrett..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 13:38

Hun blir trolig stilt for riksrett

Inger Støjberg er en politiker i Danmark. Hun har vært innvandrings-minister. Den jobben fører til at hun trolig blir stilt for riksrett..

NRK - 14 jan. 21 kl. 10:07

Inger Støjberg stilles for riksrett

Det er flertall for å stille tidligere utlendingsminister i Danmark, Inger Støjberg, for riksrett. Det melder Jyllands-Posten..

NRK - 26 jan. 21 kl. 21:29

Avviser forsøk på å stanse riksrett

Senatet i USA avviser det Republikanske partiets forsøk på å stanse riksrettssaken mot Donald Trump, melder Reuters. Senatoren Rand Paul har frontet saken, med begrunnelsen at det strider mot grunnloven å stille en tidligere president for riksrett..

VG - 08 feb. 21 kl. 21:05

Her stemte 9 av 10 på Trump: Derfor mener de riksrett er latterlig

TILDEN, TEXAS (VG) Om den tidligere presidenten frikjennes i riksrett og stiller til valg på nytt, vil flere av de 743 innbyggerne i Tilden stemme på ham igjen..

NRK - 08 jan. 21 kl. 20:57

– Riksrett er opp til Kongressen

Påtroppande president i USA, Joe Biden, ynskjer ikkje å kommentere om han tykkjer riksrett mot president Donald Trump er ein god idé. – Det er opp til Kongressen å bestemme. Eg er fokusert på handteringa av koronaviruset og økonomisk vekst..

VG - 10 jan. 21 kl. 01:02

Ønsker Trump stilt for riksrett: – En stor del av vårt demokrati døde

WASHINGTON (VG) Da den pensjonerte bussjåføren Bill Zawacki så TV-bildene fra den okkuperte kongressbygningen satte han seg på den over seks timers lange flyturen fra Portland, Oregon til hovedstaden for å vise at han vil ha Trump stilt for riksrett..

NRK - 10 jan. 21 kl. 20:18

200 underskrifter på utkast

200 medlemmer av Kongressen har skrive under på eit utkast til riksrett, opplyser kongressmedlemmen Ted Lieu på Twitter. Dersom det ender med avstemming om riksrett for Donald Trump, trengst det 218 stemmer for at saka skal verte sendt vidare..

Klartale - 11 jan. 21 kl. 10:30

Truer med riksrett om ikke Trump blir fjernet

Nancy Pelosi ber USAs regjering fjerne Donald Trump som president. Ellers blir det ny riksrett-sak..

NRK - 11 jan. 21 kl. 15:27

CNN: Forslag om riksrett klart

En resolusjon med forslag om å stille president Donald Trump for riksrett er lagt fram for Representantenes hus. Det laveste kammeret i Kongressen skal stemme over forslaget denne uka, melder CNN..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 30 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt