E24 > Økonomi

Lørdag, 24 Oktober, 22:02

E24 - 19 sep. 20 kl. 08:54

Riksmekleren om mulig bussjåførstreik: Stor avstand mellom partene

Busstrafikken på Østlandet kan bli rammet av streik fra søndag av. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene, som må bli enige innen midnatt..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksmeklerenom , mulig, bussjåførstreik, Stor, avstand, mellom, partene
Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 08:54

Riksmekleren om mulig bussjåførstreik: Stor avstand mellom partene

Busstrafikken på Østlandet kan bli rammet av streik fra søndag av. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene, som må bli enige innen midnatt..

P4 - 13 okt. 20 kl. 06:23

Lite fornøyde bussjåfører

Bussjåførenes streik endte ikke slik alle håpet. Flere av fagforeningene for bussjåførene starter nå nei-kampanje til uravstemningen etter busstreiken. Vinner de frem, blir det ny streik skriver Klassekampen.

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:20

Fare for bussjåførstreik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

P4 - 20 sep. 20 kl. 07:15

3.800 bussjåfører i streik

3.800 bussjåfører er tatt ut i streik. Det ble brudd i forhandlingene like etter klikken fire i natt, og dermed sto bussene i Oslo i Viken stille fra klokken seks i dag tidlig.

NRK - 08 okt. 20 kl. 19:56

Oljekonflikten til Riksmekleren

– Vi er kalt inn til Riksmekleren, det betyr ikke nødvendigvis at vi er nærmere løsning. Det er vanlig at Riksmekleren kaller inn partene for å se etter mulighet for løsning, sier informasjonssjef Kolbjørn Andreassen i Norsk olje og gass til NRK..

P4 - 08 okt. 20 kl. 20:26

Oljekonflikten til Riksmekleren

Partene i oljekonflikten skal i morgen formiddag møtes hos Riksmekleren. Det er over en uke siden de ikke ble enige og streiken var et faktum. Seks oljefelt er ute av produksjon, og om det fortsatt ikke er enighet, trappes streiken opp lørdag.

Aftenposten - 29 sep. 20 kl. 15:11

Alle partene i busskonflikten møter hos Riksmekleren onsdag

Riksmekleren har bedt partene i busskonflikten til et møte onsdag klokka 12. Over 8.000 bussjåfører er i streik rundt om i landet..

E24 - 29 sep. 20 kl. 15:02

Alle partene i busskonflikten møter hos Riksmekleren onsdag

Riksmekleren har bedt partene i busskonflikten til et møte onsdag klokka 12. Over 8.000 bussjåfører er i streik rundt om i landet..

NRK - 20 sep. 20 kl. 04:19

Bussjåfører tas ut i streik

Busstrafikken på Østlandet blir rammet av streik, etter brudd i mekling i natt. 3.800 bussjåfører tas ut i streik fra morgentimene søndag, ifølge riksmekleren..

VG - 22 sep. 20 kl. 13:40

Bussjåfør: Derfor streikar vi

Skal statusen til bussjåføryrket auke, må lønna opp. Håpar at ikkje heile bussnæringa må ut av drift før NHO skjønar det, skriv bussjåfør Aarflot i dag..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Telenor blir utfordret av Vipps og jakter nye inntekter

Både Telenor og Telia merker seg at Vipps er på vei fra finans og inn i mobilmarkedet. Samtidig som kraft- og finansselskaper har sklidd inn i deres bakgård, jobber Telenor med å etablere seg i andres..

E24 - 2 timer siden

Fjordkraft beskyldes for å lure kunder: Storaksjonær «tar kritikken alvorlig»

Børskometen Fjordkraft er et av 29 strømselskaper Forbrukerrådet anklager for å lure kunder med juksepriser. – Saken blir et naturlig tema neste gang vi møter selskapet, sier Alfred Berg-forvalter Leif Eriksrød..

E24 - 4 timer siden

Aleksander (32) har streiket i over en måned: – Vil tilbake på jobb

Vekterstreiken går nå inn i sin sjette uke, og er bransjehistoriens lengste. Aleksander ble tatt ut i streik for over en måned siden..

E24 - 4 timer siden

Hun har hatt utallige lederjobber i industrien – slik kom Hilde Merete Aasheim seg helt til topps

Hilde Merete Aasheim fikk smaken på ledelse allerede som barn..

E24 - 6 timer siden

Nye regler skal gi bedre kontroll med drosjenæringen

Samferdselsdepartementet vil ha mer innrapportering fra drosjenæringen. Målet er å få bedre kontroll og hindre juks og svindel..

E24 - 6 timer siden

Venter stort lokalt kraftbehov i 2030

En kartlegging viser at det lokale kraftbehovet i Nærøysund kommune kan øke fra 155 GWh til 1.000 GWh på ti år. – Behovet for mer kraft er ikke unikt for Nærøysund, sier næringsforening..

E24 - 9 timer siden

Kappløpet mot klimaendringene

Drammen er en av de mest klimatilpassede kommunene i Norge. Det kan spare dem for milliardbeløp..

E24 - 9 timer siden

150 nordmenn blant 400.000 sjøfolk som nektes å gå i land. Noen har vært på havet i 17 måneder.

Først tre måneder på overtid fikk Lars Berg (24) gå i land og reise tilbake til Norge. Men fortsatt venter 150 norske sjøfolk på å mønstre av. Noen har vært til sjøs i nesten ett år..

E24 - 13 timer siden

Hotellstreiken er avverget

Etter ti timer på overtid hos Riksmekleren ble hotellstreiken avverget. Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv kom lørdag morgen til enighet..

E24 - 11 timer siden

Analytikerne anbefaler Aker BP-kjøp før kvartalstallene

Oljeselskapet Aker BPs resultater for årets tredje kvartal ventes å være noe bedre enn i samme periode i fjor, som var et kvartal med en større nedskrivning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt