NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 20:00

NRK - I førrgår: 11:10

Riksmeklaren: Partane kjem til meklingsmøtet

Riksmeklar Carl Petter Martinsen har fått stadfesta at partane i flystreiken kjem til meklingsmøtet kl. 15.00 i dag. Han seier til NRK at det er ein krevjande konflikt, men håper å få til ei løysing det neste døgnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Carl Petter Martinsen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksmeklaren, Partane, kjem, til, meklingsmøtet
NRK - 12 jun 22 kl. 11:44

Semje i mekling i oljeoppgjeret – ingen streik

Partane hos riksmeklaren har blitt einige om sokkelavtalane. 845 oljearbeidarar slepp dermed å bli tatt ut i streik. Etter nesten tolv timar på overtid blei Norsk Olje og Gass einige med arbeidstakarforbunda.

NRK - 17 jun 22 kl. 11:19

Det kan bli flystreik frå midnatt

Meklinga mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) starta hos Riksmeklaren fredag. Dersom dei ikkje blir einige, blir det flystreik ved midnatt. Partane står langt frå kvarandre, seier NFO til TV 2.

NRK - 12 jun 22 kl. 11:44

Smje i mekling i oljeoppgjeret – ingen streik

Partane hos riksmeklaren har blitt einige om sokkelavtalane. 845 oljearbeidarar slepp dermed å bli tatt ut i streik..

NRK - 29 mar 22 kl. 15:29

Tyrkias utanriksminister: – Partane har oppnådd felles forståing på nokre område

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier Russland og Ukraina har gjort meiningsfylte framsteg under samtalane sine i Istanbul tysdag. – Dei har oppnådd ein overeinskomst og felles forståing på nokre område, seier Çavusoglu, som hevdar utanriksministrane i landa òg skal møtast snart. Çavusoglu legg til at Tyrkia har oppmoda partane til å sikre ei våpenkvile og semje om såkalla humanitære korridorar.

NRK - 26 mar 22 kl. 10:19

Røde Kors rustar opp for å hjelpa flyktningar

Røde Kors aukar innsatsen for å hjelpa ukrainske flyktningar. – Flyktningane som kjem no er i større grad slitne og sterkt prega av krigshandlingar, seier Røde Kors president Thor Inge Sveinsvoll. Til no har nærare 800 frivillige frå Røde Koprs vore i aktivitet på 22 mottak og akuttinnkvarteringar over heile landet.

NRK - 18 mar 22 kl. 17:21

FN blei ikkje einige om ein global havavtale

Partane i FN klarte ikkje å bli einige om ein ny global havavtale som skal sørga for berekraftig bruk og vern av naturen i internasjonale farvann. Det kjem fram i ei pressemelding frå High Seas Alliance..

NRK - 01 apr 22 kl. 06:37

Riksmeklar: – Mykje må på plass før me når mål

Meklinga i frontfaget held fram på overtid mot sin sjuande time. – Det er framleis ganske god avstand mellom partane, så det er mykje som må på plass før me når mål, seier riksmeklar Mats Wilhelm Ruland. På spørsmål om kva tema som er vanskeleg, svarar han at det er fleire.

NRK - 17 jun 22 kl. 11:15

Pause i meklinga mellom Handel og Kontor og NHO

Handel og Kontor og NHO Service og Handel er einige om å ta ei pause i meklinga til september, etter at dei starta mekling hos Riksmeklaren torsdag. Ny dato for mekling er 12.- 13.

NRK - 13 maj 22 kl. 08:54

Fryktar klamydiabølge

Halvparten av årets russ er ikkje redd for å få kjønnssjukdommar, til trass for at 12 prosent seier at dei kjenner nokon som har blitt smitta med klamydia i russetida. Det kjem det fram i ei undersøking frå Respons Analyse på oppdrag frå nettapoteket Farmasiet. Ifølge undersøkinga svarar 27 prosent at dei ikkje tar med kondom, sjølv om dei veit at dei kjem til å ha sex.

NRK - 04 mar 22 kl. 16:49

Novaja Gazeta kjem ikkje til å skrive om krigen

Den russiske uavhengige avisa Novaja Gazeta kjem ikkje til å publisere innhald som handlar om krigen i Ukraina. Det gjer dei på grunn av sikkerheita til journalistane, melder dei på Twitter. – Militær sensur i Russland har ført til trusselen og straffeforfølging av både journalistar og borgarar som spreier informasjon om fiendtlegheiter som viker frå pressemeldingar frå Forsvarsdepartementet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com