P4 > Nyheter

Friday, 21 September, 03:57

P4 - 12 Oct 17 kl. 10:18

Riise: – Jeg angrer ikke på noe

Fotballstjernen har hatt en turbulent karriere, men ønsker ingenting ugjort..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riise, Jeg, angrer, ikke, noe
Dagbladet - 29 Jun 18 kl. 22:18

Sier drapsmeldingene bare var en spøk, men han angrer ikke

- Jeg angrer ikke på noe jeg skrev, skriver om den kontroversielle kommentatoren..

P4 - 23 Jan 18 kl. 13:41

Tonning Riise får ikke gi sin versjon av varslene

Tidligere leder i Unge Høyre, Kristian Tonning Riise får ikke vite innholdet i varslene mot ham og gi sin versjon til partiet. Det sier Høyres generalsekretær til VG. Det har kommet minst ti varslingssaker mot Tonning Riise.

P4 - 20 Jan 18 kl. 12:45

Visste om Riise-sak

Unge Høyre-topp Erlend Svardal Bøe visste om en alvorlig seksuell epiosde, som involverte Kristian Tonning Riise, da han tiltrådte i 2015 Allikevel ble Tonning Riise gjenvalgt som leder året etter. Bøe krefter overfor Aftenposten at han kjente til hendelsen, men ikke omfanget og omstendighetene rundt. Han beklager at det ikke ble gjort mer..

NRK - 22 Jan 18 kl. 08:04

– Riise hadde ikke blitt valgt

Kristian Tonning Riise hadde ikke blitt valgt til Stortinget, dersom partilederen hadde fått informasjonen som hadde blitt varslet til Høyre, sier statsminister og Høyre leder, Erna Solberg. Riise trakk seg som nestleder i Unge Høyre etter Metoo-kampanjen..

P4 - 09 Feb 18 kl. 13:07

Tonning Riise deltar ikke på fylkesårsmøte

Tidligere leder i Unge Høyre, Kristian Tonning Riise kommer ikke til å delta på fylkesårsmøtet til Hedmark og Oppland Høyre i morgen. Det melder NTB. Tonning Riise trakk seg som leder i januar etter at det hadde kommet flere varsler mot ham om seksuell trakassering..

P4 - 22 Jan 18 kl. 05:15

Tonning Riise - Kjenner meg ikke igjen

Tidlligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise sier han ikke kjenner seg i saken om han. Han sier til Klassekampen at han har har hatt sex med 16 år gammel beruset jente, men at han ikke kjenner seg igjen i saken slik den er gjengitt i Aftenposten. Jenta som hadde sex med Tonning Riise har uttalt at dette var noe hun ikke hadde lyst til, men at hun var så full at hun ikke var i stand til å si ifra si ifra..

P4 - 14 Mar 18 kl. 12:32

Høyre har konkludert om Tonning Riise

Høyre konkluderer med at Kristian Tonning Riise flere ganger har brutt partiets etiske retningslinjer om seksuell trakassering, alkoholbruk og opptreden. Samtidig som Tonning Riise i dag er tilbake på Stortinget, kommer Høyre med sin konklusjon på de elleve varslene de har fått inn mot ham. Han nektes andre roller i partiet enn vervet som stortingsrepresentant og får ikke gå på arrangement i Unge Høyre.

P4 - 09 Jan 18 kl. 16:26

Angrer ikke på Mourinho-uttalelser

Chelsea-manager Antonio Conte angrer ikke på at han i helgen kalte José Mourinho både falsk og for en liten mann. På en pressekonferanse i dag fikk italieneren spørsmål om krangelen med Manchester United-manageren, og Conte sa han ikke ville gjort noe annerledes. Han pekte på at også Mourinho har sagt ting som han ikke glemmer med det først, så får man se hva som skjer i framtiden..

NRK - 05 Feb 18 kl. 12:06

Etterforsker ikke Tonning Riise

Politiet skal ikke etterforske Kristian Tonning Riise, etter en varslet hendelse med en 16 år gammel jente i 2014..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt