P4 > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:50

P4 - 12 Oct 17 kl. 10:18

Riise: – Jeg angrer ikke på noe

Fotballstjernen har hatt en turbulent karriere, men ønsker ingenting ugjort..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riise, Jeg, angrer, ikke, noe
Dagbladet - 11 Sep 17 kl. 11:34

- Angrer på «Morna, Jens»

Siv Jensen angrer på utbruddet etter stortingsvalget for fire år siden, og mener hun burde vært rausere mot Jens Stoltenberg..

VG - 07 Aug 17 kl. 12:29

Den såkalte feministen angrer

Jeg angrer: Jeg var ikke en ekte feminist..

P4 - 26 Jun 17 kl. 15:34

Riise satser på langrenn

John Arne Riise går fra fotball til langrenn, og blir framover en del av langløpslaget til Øystein "Pølsa" Pettersen. Planen er at den tidligere Liverpool-spilleren skal gå alle langløpene til vinteren for Team BN Bank, sier Pølsa til VG. Allerede i juli får Riise en slags debut når han stiller opp på rulleski sammen med resten av langrennseliten på Blink-festivalen i Sandnes..

VG - 27 Jun 17 kl. 07:15

John Arne Riise: Livet som langrennsløper er noe jeg har drømt om lenge

KRAGERØ (VG) Langrennsgutta mener fotball ikke er toppidrett. Nå skal John Arne Riise (36) gi dem svar på tiltale..

VG - 26 Jul 17 kl. 22:24

Langrenns-Riise slet med nerver, kvalme og søvn

SANDNES (VG) Da John Arne Riise (36) studerte løypekartet i går kveld gikk det opp for ham at han skulle kjøre nedover på rulleski. Da ble natten alt annet enn behagelig..

P4 - 01 Aug 17 kl. 16:45

- Vestpåbudet i båt er urettferdig

- Forskriftene om vestpåbud i båt er urettferdig og bør endres. Det mener leder i Unge Høyre Kristian Tonning Riise. I dag er det påbudt å ha på seg flytevest når man oppholder seg i en båt som er mindre enn 8 meter.

Aftenposten - 20 Jul 17 kl. 06:31

Trump angrer på utnevnelsen av Sessions

USAs president Donald Trump sier han angrer på å ha utnevnt Jeff Sessions til justisminister..

Hegnar.no - 20 Jul 17 kl. 05:59

Trump sier han angrer på utnevnelsen av Sessions

USAs president Donald Trump sier han angrer på å ha utnevnt Jeff Sessions til justisminister. .

Aftenposten - 20 Jul 17 kl. 06:31

Trump sier han angrer på utnevnelsen av Sessions

USAs president Donald Trump sier han angrer på å ha utnevnt Jeff Sessions til justisminister. .

Hegnar.no - 12 Sep 17 kl. 13:06

Hillary Clinton angrer på fordragene

Hillary Clinton angrer på fordragene hun holdt for selskaper på Wall Street - som hun tok seg betalt for..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen. Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015. Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..

P4 - 2 timer siden

- Regjeringen foreslår ikke å kutte 45 millioner

I forslag til statsbudsjett for 2018 har regjeringen foreslått å kutte 25 millioner kroner i tilskuddet til folkehøgskolene - ikke 45 som det har blitt meldt om. Det skriver nettstedet faktisk.no som sjekker påstander som blir gitt i mediene.

P4 - 2 timer siden

PST tror norsk IS-kriger likevel ikke er død

En IS-tilsluttet nordmann som har vært regnet som død siden 2014, skal likevel være i live, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste. Det skriver Adresseavisen. Mannen ble meldt drept høsten 2014 av TV 2.

P4 - 4 timer siden

63-åring alvorlig hodeskadd i Bergen

Politiet etterlyser nå vitner etter at en 63 år gammel mann ble lagt inn på sykehus i Bergen med alvorlige hodeskader i helgen. Politiet har så langt ingen idé om hva som har skjedd med mannen. De sier til NTB at det så langt ikke er indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt, men det kan ikke utelukkes.

P4 - 5 timer siden

Billigere mat hvis du skanner varen sjøl

Hvis du tar med deg en skanner rundt i butikken og betaler i ubetjent kasse, får du flere Coop-varer billigere. Det er urettferdig, sier leder i næringskomitéen og senterpartipolitiker Geir Pollestad til NRK. Pollestad mener ordninga diskriminerer kunder som strever med ny teknologi.

P4 - 5 timer siden

To statsrådskifter skal være klare

Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister når Ine Eriksen Søreide tar over utenriksministerposten. Det melder TV2 i kveld. Som NTB meldte mandag, kommer trolig endringene i regjeringen på fredag, da nåværende utenriksminister Børge Brende går inn i sin nye stilling som president i Verdens økonomiske forum.

P4 - 6 timer siden

Kvinne i 80-årene knivstukket

En kvinne i 80-årene er knivstukket i Tana i Finnmark. Det opplyser politiet i kveld. En annen kvinne, hun i 30-årene, er pågrepet og mistenkt for knivstikkingen.

P4 - 5 timer siden

Fakkeltog for asylbarna i kveld

I kveld arrangeres det fakkeltog foran Stortinget for de 130 asylbarna som risikerer å bli sendt ut av Norge i høst. Karl Johansgate i Oslo er full av demonstranter som forlanger at barna får bli. I løpet av høsten fyller 130 asylbarn 18 år – og da har UDI vedtatt at de skal ut..

P4 - 6 timer siden

Posten-ansatt dømt for å ha stjålet pakker

En mann som jobbet ved Postens terminal på Lørenskog, er dømt til 60 dagers fengsel etter at han selv åpnet pakker og tok innholdet. 23-åringen tok mobiltelefoner, dataspill og en datamaskin. Mannen har oppgitt at han ikke hadde tenkt å selge tingene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt