P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:56

P4 - 12 Oct 17 kl. 10:18

Riise: – Jeg angrer ikke på noe

Fotballstjernen har hatt en turbulent karriere, men ønsker ingenting ugjort..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riise, Jeg, angrer, ikke, noe
Dagbladet - 11 Sep 17 kl. 11:34

- Angrer på «Morna, Jens»

Siv Jensen angrer på utbruddet etter stortingsvalget for fire år siden, og mener hun burde vært rausere mot Jens Stoltenberg..

VG - 07 Aug 17 kl. 12:29

Den såkalte feministen angrer

Jeg angrer: Jeg var ikke en ekte feminist..

P4 - 26 Jun 17 kl. 15:34

Riise satser på langrenn

John Arne Riise går fra fotball til langrenn, og blir framover en del av langløpslaget til Øystein "Pølsa" Pettersen. Planen er at den tidligere Liverpool-spilleren skal gå alle langløpene til vinteren for Team BN Bank, sier Pølsa til VG. Allerede i juli får Riise en slags debut når han stiller opp på rulleski sammen med resten av langrennseliten på Blink-festivalen i Sandnes..

VG - 27 Jun 17 kl. 07:15

John Arne Riise: Livet som langrennsløper er noe jeg har drømt om lenge

KRAGERØ (VG) Langrennsgutta mener fotball ikke er toppidrett. Nå skal John Arne Riise (36) gi dem svar på tiltale..

VG - 26 Jul 17 kl. 22:24

Langrenns-Riise slet med nerver, kvalme og søvn

SANDNES (VG) Da John Arne Riise (36) studerte løypekartet i går kveld gikk det opp for ham at han skulle kjøre nedover på rulleski. Da ble natten alt annet enn behagelig..

P4 - 01 Aug 17 kl. 16:45

- Vestpåbudet i båt er urettferdig

- Forskriftene om vestpåbud i båt er urettferdig og bør endres. Det mener leder i Unge Høyre Kristian Tonning Riise. I dag er det påbudt å ha på seg flytevest når man oppholder seg i en båt som er mindre enn 8 meter.

Aftenposten - 20 Jul 17 kl. 06:31

Trump angrer på utnevnelsen av Sessions

USAs president Donald Trump sier han angrer på å ha utnevnt Jeff Sessions til justisminister..

Hegnar.no - 20 Jul 17 kl. 05:59

Trump sier han angrer på utnevnelsen av Sessions

USAs president Donald Trump sier han angrer på å ha utnevnt Jeff Sessions til justisminister. .

Aftenposten - 20 Jul 17 kl. 06:31

Trump sier han angrer på utnevnelsen av Sessions

USAs president Donald Trump sier han angrer på å ha utnevnt Jeff Sessions til justisminister. .

Hegnar.no - 12 Sep 17 kl. 13:06

Hillary Clinton angrer på fordragene

Hillary Clinton angrer på fordragene hun holdt for selskaper på Wall Street - som hun tok seg betalt for..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt