P4 > Nyheter

Monday, 25 June, 13:30

P4 - 12 Oct 17 kl. 10:18

Riise: – Jeg angrer ikke på noe

Fotballstjernen har hatt en turbulent karriere, men ønsker ingenting ugjort..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riise, Jeg, angrer, ikke, noe
P4 - 23 Jan 18 kl. 13:41

Tonning Riise får ikke gi sin versjon av varslene

Tidligere leder i Unge Høyre, Kristian Tonning Riise får ikke vite innholdet i varslene mot ham og gi sin versjon til partiet. Det sier Høyres generalsekretær til VG. Det har kommet minst ti varslingssaker mot Tonning Riise.

P4 - 20 Jan 18 kl. 12:45

Visste om Riise-sak

Unge Høyre-topp Erlend Svardal Bøe visste om en alvorlig seksuell epiosde, som involverte Kristian Tonning Riise, da han tiltrådte i 2015 Allikevel ble Tonning Riise gjenvalgt som leder året etter. Bøe krefter overfor Aftenposten at han kjente til hendelsen, men ikke omfanget og omstendighetene rundt. Han beklager at det ikke ble gjort mer..

NRK - 22 Jan 18 kl. 08:04

– Riise hadde ikke blitt valgt

Kristian Tonning Riise hadde ikke blitt valgt til Stortinget, dersom partilederen hadde fått informasjonen som hadde blitt varslet til Høyre, sier statsminister og Høyre leder, Erna Solberg. Riise trakk seg som nestleder i Unge Høyre etter Metoo-kampanjen..

P4 - 09 Feb 18 kl. 13:07

Tonning Riise deltar ikke på fylkesårsmøte

Tidligere leder i Unge Høyre, Kristian Tonning Riise kommer ikke til å delta på fylkesårsmøtet til Hedmark og Oppland Høyre i morgen. Det melder NTB. Tonning Riise trakk seg som leder i januar etter at det hadde kommet flere varsler mot ham om seksuell trakassering..

P4 - 22 Jan 18 kl. 05:15

Tonning Riise - Kjenner meg ikke igjen

Tidlligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise sier han ikke kjenner seg i saken om han. Han sier til Klassekampen at han har har hatt sex med 16 år gammel beruset jente, men at han ikke kjenner seg igjen i saken slik den er gjengitt i Aftenposten. Jenta som hadde sex med Tonning Riise har uttalt at dette var noe hun ikke hadde lyst til, men at hun var så full at hun ikke var i stand til å si ifra si ifra..

P4 - 14 Mar 18 kl. 12:32

Høyre har konkludert om Tonning Riise

Høyre konkluderer med at Kristian Tonning Riise flere ganger har brutt partiets etiske retningslinjer om seksuell trakassering, alkoholbruk og opptreden. Samtidig som Tonning Riise i dag er tilbake på Stortinget, kommer Høyre med sin konklusjon på de elleve varslene de har fått inn mot ham. Han nektes andre roller i partiet enn vervet som stortingsrepresentant og får ikke gå på arrangement i Unge Høyre.

P4 - 09 Jan 18 kl. 16:26

Angrer ikke på Mourinho-uttalelser

Chelsea-manager Antonio Conte angrer ikke på at han i helgen kalte José Mourinho både falsk og for en liten mann. På en pressekonferanse i dag fikk italieneren spørsmål om krangelen med Manchester United-manageren, og Conte sa han ikke ville gjort noe annerledes. Han pekte på at også Mourinho har sagt ting som han ikke glemmer med det først, så får man se hva som skjer i framtiden..

NRK - 05 Feb 18 kl. 12:06

Etterforsker ikke Tonning Riise

Politiet skal ikke etterforske Kristian Tonning Riise, etter en varslet hendelse med en 16 år gammel jente i 2014..

P4 - 05 Feb 18 kl. 12:10

Etterforsker ikke varsel mot Tonning-Riise

Politiet vil ikke etterforske tidligere unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise etter anklager om seksuell omgang med en beruset 16-åring. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Distriktet fikk 23.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Krever redegjørelse om ansettelse

Styreleder i Innovasjon Norge Gunnar Bovim ber toppsjef Anita Krohn Traaseth nå redegjøre for ansettelsen av Ferd-arving Katharina Andresen. Det skriver Dagens Næringsliv. I helgen har det blåst rundt Innovasjon Norge-sjefen etter at hun ansatte Norges rikeste Kvinne i en deltidsstilling, uten at stillingen ble lyst ut, noe som er strid med selskapets interne regler..

P4 - 30 minutter siden

Forbrukerrådet: – NSB informerer altfor dårlig

– NSB er altfor dårlige til å informere kunder om hvilke rettigheter de har når et tog er forsinket. Det sier Pia Høst, leder av forbrukerdialog i Forbrukerrådet. I dag fortalte P4-nyhetene at bare 0,05 prosent av NSBs inntekter ble tilbakebetalt på grunn av forsinkede tog i fjor.

P4 - 1 time siden

SV med medlemsvekst

Sosialistisk Venstreparti har fått rundt 1.250 nye medlemmer i løpet av året, og det er en økning på 60 prosent sammenlignet med i fjor. Det kom fram da partiet oppsummerte den politiske våren før sommerferien.

P4 - 1 time siden

Berg risikerer straff

P4 - 1 time siden

Kjørte inn i folkemengdene

En bil kjørte på flere fotgjengere utenfor en kirke i Dublin i formiddag. Ifølge avisen The Irish Times skal føreren av bilen ha fått et illebefinnende..

P4 - 1 time siden

Ankesaken begynner i januar

Ankesaken til moren til 13-åringen som døde av avmagring på hytta på Beitostølen, begynner 14. januar. 46-åringen ble i Valdres tingrett 15.

P4 - 1 time siden

Tiltalt for voldtekt av datteren

En 52 år gammel mann er tiltalt for å ha forgrepet seg seksuelt på sin egen datter. Ifølge tiltalen voldtok han en av døtrene sine flere ganger mellom 1998 og 2017. Mannen må møte i Sunnhordland tingrett i august..

P4 - 3 timer siden

Ed Sheeran måtte avbryte konsert for første gang

Klarte ikke å holde seg..

P4 - 2 timer siden

- Ikke enkelt for Ap

- Det blir langt fra enkelt for ledelsen i Arbeiderpartiet å rydde opp i alle maktkampene som foregår både lokalt og sentralt. Det sier valgforsker Svein Tore Marthinsen etter at VG i dag skrev at det krangles heftig i Trøndelag Ap, mellom gamle nord og sør. - Så lenge folk ikke tåler trynet på hverandre så blir det vanskelig å jobbe med det man skal, nemlig politikk, sier valgforskeren..

P4 - 3 timer siden

Ed Sheraan måtte avbryte konsert for første gang

– Dette har aldri skjedd før..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt