P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:40

P4 - 12 Oct 17 kl. 10:18

Riise: – Jeg angrer ikke på noe

Fotballstjernen har hatt en turbulent karriere, men ønsker ingenting ugjort..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riise, Jeg, angrer, ikke, noe
P4 - 23 Jan 18 kl. 13:41

Tonning Riise får ikke gi sin versjon av varslene

Tidligere leder i Unge Høyre, Kristian Tonning Riise får ikke vite innholdet i varslene mot ham og gi sin versjon til partiet. Det sier Høyres generalsekretær til VG. Det har kommet minst ti varslingssaker mot Tonning Riise.

P4 - 20 Jan 18 kl. 12:45

Visste om Riise-sak

Unge Høyre-topp Erlend Svardal Bøe visste om en alvorlig seksuell epiosde, som involverte Kristian Tonning Riise, da han tiltrådte i 2015 Allikevel ble Tonning Riise gjenvalgt som leder året etter. Bøe krefter overfor Aftenposten at han kjente til hendelsen, men ikke omfanget og omstendighetene rundt. Han beklager at det ikke ble gjort mer..

NRK - 22 Jan 18 kl. 08:04

– Riise hadde ikke blitt valgt

Kristian Tonning Riise hadde ikke blitt valgt til Stortinget, dersom partilederen hadde fått informasjonen som hadde blitt varslet til Høyre, sier statsminister og Høyre leder, Erna Solberg. Riise trakk seg som nestleder i Unge Høyre etter Metoo-kampanjen..

P4 - 09 Feb 18 kl. 13:07

Tonning Riise deltar ikke på fylkesårsmøte

Tidligere leder i Unge Høyre, Kristian Tonning Riise kommer ikke til å delta på fylkesårsmøtet til Hedmark og Oppland Høyre i morgen. Det melder NTB. Tonning Riise trakk seg som leder i januar etter at det hadde kommet flere varsler mot ham om seksuell trakassering..

P4 - 22 Jan 18 kl. 05:15

Tonning Riise - Kjenner meg ikke igjen

Tidlligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise sier han ikke kjenner seg i saken om han. Han sier til Klassekampen at han har har hatt sex med 16 år gammel beruset jente, men at han ikke kjenner seg igjen i saken slik den er gjengitt i Aftenposten. Jenta som hadde sex med Tonning Riise har uttalt at dette var noe hun ikke hadde lyst til, men at hun var så full at hun ikke var i stand til å si ifra si ifra..

P4 - 09 Jan 18 kl. 16:26

Angrer ikke på Mourinho-uttalelser

Chelsea-manager Antonio Conte angrer ikke på at han i helgen kalte José Mourinho både falsk og for en liten mann. På en pressekonferanse i dag fikk italieneren spørsmål om krangelen med Manchester United-manageren, og Conte sa han ikke ville gjort noe annerledes. Han pekte på at også Mourinho har sagt ting som han ikke glemmer med det først, så får man se hva som skjer i framtiden..

NRK - 05 Feb 18 kl. 12:06

Etterforsker ikke Tonning Riise

Politiet skal ikke etterforske Kristian Tonning Riise, etter en varslet hendelse med en 16 år gammel jente i 2014..

P4 - 05 Feb 18 kl. 12:10

Etterforsker ikke varsel mot Tonning-Riise

Politiet vil ikke etterforske tidligere unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise etter anklager om seksuell omgang med en beruset 16-åring. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Distriktet fikk 23.

Dagbladet - 09 Feb 18 kl. 19:07

Tonning Riise: – Det har vært en stor påkjenning

Kristian Tonning Riise deltar ikke på årsmøtet til Hedmark og Oppland Høyre i helgen, men skriver i en hilsen at den siste tiden har vært tung..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 45 minutter siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 2 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 4 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 3 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 5 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt