VG > Utenriks

Saturday, 25 May, 01:06

VG - 20 Sep 18 kl. 20:10

Reuters: Frykter 200 døde etter at ferje kantret i Victoriasjøen

Myndighetene i Tanzania frykter at mer enn 200 menneskeliv gikk tapt da en ferje kantret Victoriasjøen, melder Reuters..
Les mer på VG


Les mer om:
Tanzania, Victoriasjøen, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reuters, Frykter, 200, døde, etterat , ferje, kantreti , Victoriasjøen
NRK - 20 Sep 18 kl. 20:54

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 27 Feb 19 kl. 01:52

Frykter at 60 er begravd i gruve

Indonesiske myndigheter frykter at over 60 gruvearbeidere er begravd av et ras inne i en ulovlig gullgruve i provinsen Nord-Sulawesi, melder Reuters. Myndighetene sier at én person er funnet død og at 13 personer er reddet..

P4 - 11 Jun 18 kl. 23:22

Norwegian frykter motortrøbbel

Norwegian frykter motortrøbbel skal ødelegge for flytrafikken deres i sommer. Det er de 11 nye boing 787 Dreamlinerne deres som ennå ikke er levert de er bekymret for, siden produsenten av motorene sa mandag at de har oppdaget problemer i jetmotoren til flere fly, melder Reuters. Norwegian frykter flyene kan bli satt på bakken, og har leid tilleggskapasitet..

NRK - 27 Feb 19 kl. 01:52

Frykter flere er begravd i gruve

Indonesiske myndigheter frykter at over 60 personer er begravd etter at en ulovlig gullgruve kollapset på øya Nord Sulawesi. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Myndighetene sier en person er funnet død og 13 personer er reddet..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 07:11

Reuters-journalister dømt til sju års fengsel

Reuters-journalistene Wa Lone og Kyaw Soe Oo er dømt til sju års fengsel for å ha lekket statshemmeligheter i Myanmar. Reuters fordømmer dommen..

NRK - 07 May 19 kl. 04:46

Reuters-journalister løslatt

De to Reuters-journalistene som har sittet fengslet for å ha å rapportert om hærens brutalitet overfor rohingyaene i Myanmar er løslatt, melder Reuters. De to er dermed blant over 6000 politiske fangene som skal løslates i Myanmar tirsdag..

NRK - 28 Nov 18 kl. 21:19

Frykter HIV-epidemi

Russland og tidligere Sovjet-stater risikerer en HIV-epidemi ute av kontroll. Det skriver Reuters og viser til forskning gjort av blant andre WHO. Det var rekordmange nye tilfeller av HIV i 2017, og sykdommen sprer seg ut over høyrisikogruppene..

NRK - 12 Sep 18 kl. 12:58

Ryanair bekymret for brexit

Flyselskapet Ryanair er bekymret for mulige konsekvenser dersom Storbritannia går ut av EU uten en avtale i mars 2019, ifølge Reuters. De frykter at et slikt utfall vil kunne føre til at flyene deres blir parkert over en lengre periode..

NRK - 27 Aug 18 kl. 14:49

– USA ruster opp i Midtøsten

Russlands utenriksdepartement sier mandag at de har sett at USA bygger opp sin militære styrke i Midtøsten, melder Reuters og siterer russiske nyhetsbyrå. Russland frykter dette er forberedelser til et mulig angrep mot syriske regjeringsstyrker..

Aftenposten - 25 Jul 18 kl. 08:31

Reuters: 18 drept i eksplosjon i Pakistan

I det pakistanerne går til valgurnene er minst 18 mennesker omkommet i byen Quetta, melder Reuters..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Lager attraksjon om prinsesse Dianas dødsulykke i fornøyelsespark

National Enquirer Live vil gjenskape ulykken som drepte den høyt elskede britiske prinsessen i 1997 - i 3D. Dianas tidligere talsperson er veldig kritisk..

VG - 6 timer siden

Fransk politi jakter terrormistenkt

Franske medier melder at en pakkebombe med spiker, skruer og bolter har gått av i en gågate sentralt i Lyon. Det er mistanke om terror..

VG - 2 timer siden

Nobel-vinneren ber om norsk hjelp for å redde barn som dør

Iført blådress, rødt slips og pensko insisterte vinneren av Nobels Fredspris i 2018, Denis Mukwege (64), på å gå de bratteste og glatteste skogsstiene opp til toppen av Grefsenkollen fredag kveld..

VG - 3 timer siden

LOs nye europasjef frykter for demokratiet

WIEN (VG) Torsdag ble Laurent Berger (50) valgt som øverste sjef for den europeiske fagbevegelsen. Han ber sosialdemokratene og de konservative samarbeide for å begrense makten til den voksende ekstreme høyresiden..

VG - 4 timer siden

Slik splitter Trump-administrasjonen fortsatt familier

TUSCON, ARIZONA (VG) Elleve måneder etter at Donald Trump avsluttet familieseparasjonene som rystet en hel verden, fortsetter praksisen. VG fant en familie som er blitt splittet nå..

VG - 6 timer siden

Minst syv personer skadet etter eksplosjon i gågate i Lyon

Franske medier melder at en pakkebombe med spiker, skruer og bolter har gått av i en gågate sentralt i Lyon..

VG - 7 timer siden

Kraftig kinaputt kastet mot Jimmie Åkesson

For andre dag på rad har SD-lederen blitt forsøkt angrepet med kraftige kinaputter..

VG - 9 timer siden

Britene om Mays avgang: – Det er et «shitshow»

LONDON (VG) Britene viser liten sympati med avtroppende statsminister Theresa May, men erkjenner at hun hadde et vanskelig utgangspunkt..

VG - 18 timer siden

Boris Johnson etter Mays avgang: - Det er på tide å levere brexit

Fredag kunngjorde statsminister Theresa May at hun går av som partileder og statsminister. Det blir dermed opp til noen andre å rydde opp i brexit-kaoset..

VG - 14 timer siden

Gråtkvalt Theresa May går av som Storbritannias statsminister

Etter å ha sittet i krisemøte fredag morgen meddeler Theresa May at hun gir seg som leder av Det konservative parti 7. juni. Hun meddeler også at hun går av som statsminister..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt