VG > Utenriks

Tuesday, 11 December, 01:07

VG - 20 Sep 18 kl. 20:10

Reuters: Frykter 200 døde etter at ferje kantret i Victoriasjøen

Myndighetene i Tanzania frykter at mer enn 200 menneskeliv gikk tapt da en ferje kantret Victoriasjøen, melder Reuters..
Les mer på VG


Les mer om:
Tanzania, Victoriasjøen, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reuters, Frykter, 200, døde, etterat , ferje, kantreti , Victoriasjøen
NRK - 20 Sep 18 kl. 20:54

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

P4 - 11 Jun 18 kl. 23:22

Norwegian frykter motortrøbbel

Norwegian frykter motortrøbbel skal ødelegge for flytrafikken deres i sommer. Det er de 11 nye boing 787 Dreamlinerne deres som ennå ikke er levert de er bekymret for, siden produsenten av motorene sa mandag at de har oppdaget problemer i jetmotoren til flere fly, melder Reuters. Norwegian frykter flyene kan bli satt på bakken, og har leid tilleggskapasitet..

Dagbladet - 03 Sep 18 kl. 07:11

Reuters-journalister dømt til sju års fengsel

Reuters-journalistene Wa Lone og Kyaw Soe Oo er dømt til sju års fengsel for å ha lekket statshemmeligheter i Myanmar. Reuters fordømmer dommen..

NRK - 28 Nov 18 kl. 21:19

Frykter HIV-epidemi

Russland og tidligere Sovjet-stater risikerer en HIV-epidemi ute av kontroll. Det skriver Reuters og viser til forskning gjort av blant andre WHO. Det var rekordmange nye tilfeller av HIV i 2017, og sykdommen sprer seg ut over høyrisikogruppene..

NRK - 12 Sep 18 kl. 12:58

Ryanair bekymret for brexit

Flyselskapet Ryanair er bekymret for mulige konsekvenser dersom Storbritannia går ut av EU uten en avtale i mars 2019, ifølge Reuters. De frykter at et slikt utfall vil kunne føre til at flyene deres blir parkert over en lengre periode..

NRK - 27 Aug 18 kl. 14:49

– USA ruster opp i Midtøsten

Russlands utenriksdepartement sier mandag at de har sett at USA bygger opp sin militære styrke i Midtøsten, melder Reuters og siterer russiske nyhetsbyrå. Russland frykter dette er forberedelser til et mulig angrep mot syriske regjeringsstyrker..

Aftenposten - 25 Jul 18 kl. 08:31

Reuters: 18 drept i eksplosjon i Pakistan

I det pakistanerne går til valgurnene er minst 18 mennesker omkommet i byen Quetta, melder Reuters..

NRK - 07 Aug 18 kl. 19:28

Skogbranner kan brenne i flere uker

I California i USA frykter brannvesenet at flere av de store skogbrannene vil fortsette å brenne i flere uker, melder nyhetsbyrået Reuters. Det brenner til sammen åtte forskjellige steder, og i den største av brannene har sju personer omkommet..

P4 - 21 Jun 18 kl. 16:46

Frykter villsvin-invasjon

Forskere frykter at Norge vil invaderes av villsvin. Den norske villsvinbestanden på 1.000 dyr kan øke til mellom 40 og 100 000 i løpet av få år, frykter blant andre Eystein Skjerve, leder i Vitenskapskomiteen for mat og miljø.

VG - 03 Sep 18 kl. 07:03

Reuters-journalister dømt til syv års fengsel

Reuters-journalistene Wa Lone og Kyaw Soe er dømt til sju års fengsel for å ha lekket statshemmeligheter i Myanmar..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Hawaii importerer slanger til hundetrening

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnoker for å trene hunder opp til å finne slangearten og hindre den fra å etablere seg på øygruppen..

VG - 5 timer siden

Dette er MDG-Lans fem klimatips til verdens byer

KRAKOW (VG) I en tid hvor flere store land har fått klimaskeptiske ledere, kan byene likevel gi viktige bidrag i den globale klimakampen..

VG - 8 timer siden

Kenguruen Roger er død

Den verdenskjente kenguruen ble 12 år..

VG - 11 timer siden

Direkte fra Nobelprisen: – Det er drømmen om å få slutt på undertrykkelsen som forener oss

Nadia Murad og Denis Mukwege får Nobels fredspris for 2018. – Prisen forplikter oss alle til å stå sammen med dem i kampen mot seksuelle overgrep i krig, sier Nobelkomiteens leder Berit Reiss-Andersen..

VG - 14 timer siden

Belgiske tilstander i Sverige – regjeringsforhandlinger ikke i mål

Stefan Löfvens (S) samtaler med sentrumspartiene Centerpartiet og Liberalerna holder ikke til et samarbeid, sier Annie Lööf (C). Med Centerpartiets nei går landet går nå mot nyvalg..

VG - 15 timer siden

EU-domstolen: Storbritannia kan angre på brexit

Storbritannia står juridisk fritt til å angre på varslet om EU-utmelding, slår EU-domstolen fast. Men når brexit eventuelt er et faktum, er det for sent..

VG - 16 timer siden

Russisk seriemorder dømt for 56 nye drap

Mandag ble den tidligere politimannen Mikhail Popkov dømt for 56 drap. Fra før er han dømt for 22 drap, og regnes som en av de verste seriemorderne i russisk historie..

VG - 22 timer siden

Sunday Times: Britisk politi mistenker russere sto bak mystisk dødsfall på milliardær i 2014

For fire år siden ble milliardæren Scot Young (52) funnet død, spiddet på sitt eget gjerde. Nå gjenåpner britisk politi etterforskningen av dødsfallet, ifølge Sunday Times..

VG - I førrgår: 20:56

De gule vestene krever svar fra Macron: – Begeret er fortsatt fullt

PARIS (VG) 125.000 franskmenn skal ha mobilisert seg lørdag, ifølge franske myndigheter. 10.

VG - Igår: 23:34

Trump får ikke førstevalget sitt til stabssjefsposten

President Donald Trumps førstevalg til å overta posten som stabssjef, Nick Ayers (36), er ikke lenger aktuell for stillingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt