NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:07

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: En person drept etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer de lokale myndighetene på Krim-halvøya. Rundt 15.30 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya. Det russiske forsvarsdepartementet sa først at det ikke var noen skadde og at det var snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert ved flybasen. Det meldte flere russiske nyhetsbyrå.
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Krim, Novofedorivka, Ria Novosti

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: ReutersEn person , drept, etter, eksplosjoner, Krim
NRK - 02 jul 22 kl. 06:42

Meldinger om eksplosjoner i Mykolajiv

Flere kraftige eksplosjoner er hørt i Mykolajiv natt til lørdag. Mykolajiv er en havneby med 500 000 innbyggere sør i Ukraina – Det er kraftige eksplosjoner i byen. Søk dekning, skriver byens ordfører Oleksandr Senkevitsj i meldingstjenesten Telegram ifølge Sky News.

NRK - 26 apr 22 kl. 09:06

Eksplosjoner ødela radioantenner i Moldova

I utbryterregionen Transdniestria i Moldova er to radioantenner ødelagt etter eksplosjoner, melder innenriksdepartementet ifølge Reuters. – I dag tidlig skjedde to eksplosjoner i landsbyen Maiax. Den første klokken 06.

Klartale - 2 timer siden

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

NRK - 29 maj 22 kl. 16:31

Reuters: Eksplosjoner hørt i byen Zelenskyj besøkte

Reuters melder at det er hørt flere kraftige eksplosjoner i Kharkiv, byen som president Volodymyr Zelenskyj bare timer tidligere besøkte i Ukraina. Zelenskyj har vært på på sitt første besøk øst i Ukraina siden Russlands invasjon av landet i februar. Kharkiv er hardt rammet av krigen.

NRK - 09 aug 22 kl. 15:36

Reuters: Eksplosjoner nær russisk flybase på Krim

Det har gått av eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya tirsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Det russiske forsvarsdepartementet sier at det ikke er snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert ved flybasen, og at ingen personer har kommet til skade, ifølge Reuters som siterer det russiske nyhetsbyrået Ria..

NRK - 03 jul 22 kl. 05:35

Meldinger om tre drepte og fire sårede i russisk by

Myndighetene i den russiske byen Belgorod, nær grensen til Ukraina, melder at tre personer er drept og fire såret etter eksplosjoner og brann natt til søndag. Eksplosjoner utløste brann i en boligbygning i byen og tre personer er sendt til sykehus, opplyser guvernøren i meldingstjenesten Telegram ifølge Reuters. – Årsaken til hendelsen blir etterforsket, skriver guvernør Vjatjeslav Gladkov.

NRK - 27 apr 22 kl. 04:50

Eksplosjoner hørt i Luhansk

Det er hørt eksplosjoner fra et ammunisjonslager i den russisk-okkuperte Luhansk-regionen i Ukraina, melder avisa Kyiv Independent. Ifølge avisa har den russiske nyhetstjenesten Meduza meldt at beboere forteller om flere timer med eksplosjoner i byen Irmino som har vært under russisk kontroll siden 2014..

NRK - 17 maj 22 kl. 01:18

Eksplosjoner i Lviv

Flere nyhetsmedier og byråer melder om nye eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina i morgentimene 17. mai. Ifølge CNN er det både hørt eksplosjoner og sett luftforsvar, men det skal ikke være meldt om skadde..

NRK - 26 jun 22 kl. 06:29

Flere eksplosjoner i Kyiv

Det ble hørt fire kraftige eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv søndag morgen, melder flere nyhetsbyråer. Også NRK1s team i den ukrainske hovedstaden har hørt flere eksplosjoner. Nyhetsbyrået AFP skriver at et leilighetskompleks nær sentrum har blitt truffet..

NRK - 28 jul 22 kl. 05:27

Rakettangrep nord for Kyiv, opplyser guvernør

Et distrikt i Kyiv fylke, et stykke nord for den ukrainske hovedstaden, ble utsatt for rakettangrep natt til torsdag, sier den lokale guvernøren. – I morges satte fienden i gang et rakettangrep mot et lokalsamfunn i Vysjhorod-distriktet, skriver guvernør Oleksij Kuleba, ifølge en Twitter-melding fra Ukraine News klokken 5 torsdag norsk tid. Han sier det ble skutt mot infrastruktur i området, og at det jobbes med å finne informasjon om eventuelle ofre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.

NRK - 15 minutter siden

Russland krever svar fra USA om Nord Stream

– President Joe Biden er forpliktet til å svare på om Washington står bak gasslekkasjene fra Nord Stream- rørledningene fra Russland til Europa, sa talskvinne for det russiske forsvarsministeriet, Maria Zakharova, onsdag. Hun refererte til Joe Biden som skal ha sagt i februar, at dersom Russland invaderte Ukraina, så ville Nord Stream være «ferdig». – Nå må han svare på om USA har gjort alvor av trusselen, sa Zakharova..

NRK - 15 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tor Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene..

NRK - 45 minutter siden

Danmark: Ikke advart om mulige trusler mot Nord Stream

Den tyske regjeringen ble angivelig advart flere ganger om muligheter for angrep på gassledningene Nord Stream 1 og 2. Det ble ikke den danske regjeringen. – Verken jeg eller regjeringen er blitt varslet.

NRK - 45 minutter siden

Posthornfrimerkene feirer 150 år

De norske posthornfrimerkene feirer 150 år og er verdens lengst benyttede frimerkemotiv. I oktober kommer et nytt posthornmerke i valøren 19 kroner. – De norske posthornfrimerkene er verdens lengst benyttede frimerkemotiv.

NRK - 1 time siden

Fortsatt rekordlav fyllingsgrad i vannmagasinene i Øst- og Sørvest-Norge

Fyllingsgraden i Øst- og Sørvest-Norge var i uke 38 på sitt laveste de siste 20 årene. Nivået totalt i Norge sank 0,3 prosentpoeng fra uken før. I Øst- og Sørvest-Norge ble det satt ny rekord da fyllingsgraden nådde sitt laveste nivå på denne tiden av året de siste 20 årene.

NRK - 1 time siden

Bank of England kjøper britiske statsobligasjoner

Den britiske sentralbanken Bank of England starter kjøp av britiske statsobligasjoner for å styrke markedets tillit etter et kraftig valutafall denne uka. – Formålet med disse oppkjøpene blir å få på plass ryddige markedsforhold, heter det i en uttalelse fra banken. Det er snakk om et midlertidig oppkjøp av langsiktige statsobligasjoner.

NRK - 1 time siden

PST justerer ned terrortrusselen i Norge

PST endrer nå terrortrusselnivå fra 4-HØY til 3-MODERAT på PSTs terrortrusselskala, skriver PST i en pressemelding. Terrortrusselskalaen uttrykker den samlede trusselen for all type ideologisk, politisk og religiøst motivert vold i 2022. PSTs trusselvurdering er basert på den informasjonen PST til enhver tid besitter, og vil alltid være beheftet med en viss grad av usikkerhet.

NRK - 45 minutter siden

To drept i iransk droneangrep i Nord-Irak

Iran har startet en ny bombekampanje mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. To mennesker ble onsdag drept under et droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 1 time siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse på Statsministerens kontor i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen klokken 15.30 onsdag. Det er fra før kjent at beredskapen på norsk sokkel er skjerpet etter hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com