VG > Innenriks

Thursday, 19 October, 01:45

VG - 12 Oct 17 kl. 21:38

Restene av orkanen Nate gir regntung høstferie i vest

I løpet av helgen er det ventet mellom 100 til 150 millimeter regn på Vestlandet. Østlandet kan derimot se frem til sommertemperaturer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestlandet, Nate

Dele artikeln

41 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Resteneav , orkanen, Nate, gir, regntung, høstferiei , vest
Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 12:03

Restene av orkanen Nate på vei mot Norge. Slik påvirker det været

Folk langs kysten kan vente seg regn hele helgen når restene av orkanen Nate treffer Norge. Men på Sørlandskysten og på Østlandet kan det bli opp mot 15 grader..

P4 - 07 Oct 17 kl. 15:44

Orkanen Nate unngikk Mexico

Delstatene Louisiana og Mississippi erklærer unntaktstilstand i forkant av orkanen Nate. Orkanen som hittil har tatt minst 21 liv i Mellom-Amerika, unngikk for kort tid siden å treffe land i Mexico. Den beveger seg nå videre mot de amerikanske delstatene som frykter store ødeleggelser..

P4 - 07 Oct 17 kl. 09:37

Orkanen Nate øker i styrke

Orkanen Nate øker i styrke på sin ferd mot Mexico og sørkysten av USA. Hittil er 28 bekreftet døde i Mellom-Amerika, og over 30 personer er savnet etter uværet. Ifølge USAs nasjonale orkansenter er det målt vindkast på rundt 33 meter i sekundet..

P4 - 08 Oct 17 kl. 07:39

Orkanen Nate har nådd USA

Ekstremværet Nate har nå nådd USAs fastland med en vindstyrke på omkring 38 meter per sekund. Delstatene Mississippi, Alabama, Louisiana og deler av Florida er ventet å bli rammet, og det fryktes at orkanen vil føre til store ødeleggelser. Hittil har 21 mennesker mistet livet i Mellom-Amerika som følge av uværets herjinger..

P4 - 08 Oct 17 kl. 12:20

Nate har truffet USA to steder

Med kraftig vind og nedbør feier nå orkanen Nate over Mississippi etter først å ha truffet USAs fastland på kysten av Louisiana. Det er målt vindkast på over 38 meter i sekundet, og uværet har allerede gjort skader..

P4 - 11 Oct 17 kl. 13:21

Rester av orkan treffer Norge

Restene av orkanen Nate som har tatt 21 menneskeliv i Mellom-Amerika treffer Norge på fredag. Mens dette gjør at Sørlandskysten og Østlandet får varmere vær med opp mot 15 grader, er det sendt ut OBS-varsel om kuling langs kysten og der er det også ventet regn hele helgen. Meteorologisk institutt opplyser til NTB at det kan bli røft på havet de neste dagene..

P4 - 07 Oct 17 kl. 20:06

Ny orkan på vei mot USA

Orkanen Nate er ventet å treffe delstatene Lousiana og Mississippi i morgen tidlig norsk tid. Kategori 1-orkanen har tatt minst 24 liv i Mellom-Amerika, og de amerikanske delstatene frykter store ødeleggelser. Dette er den tredje orkanen på halvannen måned som treffer USA.

Klartale - 11 Oct 17 kl. 13:17

Rester av orkanen Nate gir en våt helg

Det blir vått langs kysten, men helga blir fin andre steder..

Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 21:49

Varmebølge til helga - så treffer rester av orkanen Nate Norge

Meteorologisk institutt spår flott vær på Sør-Østlandet, mens vestlige kyststrøk kan vente seg regn. Så treffer uværet kysten..

Dagbladet - 06 Sep 17 kl. 23:58

Minst sju døde og øyer rasert: -Den er mye farligere enn «Harvey»

Orkanen Irma er nå på vei over flere øyer i Karibia. I kjølvannet følger orkanen «Jose», og i Mexicogolfen er orkanen «Katia» under utvikling..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Faktisk helt feil: Nei, regjeringen foreslår ikke å kutte 45 millioner i tilskuddet til folkehøgskolene

I forslag til statsbudsjett for 2018 har regjeringen foreslått å kutte 25 millioner kroner i tilskuddet til folkehøgskolene..

VG - 11 timer siden

Fjernet som forsvarer: Diskuterte sexliv med dobbeltdrapssiktet klient

Advokat Ole Andreas Thrana har utvekslet mer enn 11.000 meldinger med kvinnen siktet for to drap. Retten mener de har hatt «en flørtete tone»..

VG - 13 timer siden

Se, et albinorådyr!

Etter flere kvelder og morgener på jakt etter bildet av albinorådyret, stirret det plutselig inn i kameralinsen. – Veldig sjeldent, sier ekspert..

VG - 14 timer siden

Regionleder vil fjerne Thommessen

Regionleder Vebjørn Strømsnes i Bedriftsforbundet reagerer kraftig på at leder Olaf Thommessen (51) kartla telefonbruken til sin nestleder. Nå vil han fjerne Thommessen som leder..

VG - 16 timer siden

Utsetter «Mannens» fall til neste år

NVE tror ikke de ustabile fjellpartiene «Veslemannen» raser ut i år heller. Farenivået ble onsdag satt ned til gult..

VG - 19 timer siden

Sjefsgeologen på Mannen: – Jeg har fått noen rare forslag

Sjefsgeolog Lars Harald Blikra er på fornavn med de elleve han stadig må evakuere, og må stadig forklare hvorfor man ikke bare sprenger det ustabile fjellpartiet med jagerfly..

VG - 23 timer siden

Omdømmesvikt for Reitangruppen

En ny undersøkelse viser at Posten, Norwegian og Reitangruppen sliter med sitt omdømme. Sistnevnte står for det største fallet..

VG - Igår: 17:19

Venninne til VG: – Skammelig at noe sånt kan skje i Norge

En skolevenninne av den ene kvinnen som ble funnet død på Romsås i forrige uke mener det som har skjedd er et «svik fra myndighetene»..

VG - Igår: 11:17

Dødsmysteriet på Romsås: Dette er politiets teorier

Foreløpig vet ikke politiet sikkert hva som gjorde at en mor og hennes to døtre på Romsås i Oslo døde – men de har flere hypoteser..

VG - Igår: 09:07

Pumper vann ned i Veslemannen

ÅNDALSNES (VG) Det har vært større bevegelser i fjellpartiet Veslemannen enn det var i hele 2016..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt