VG > Innenriks

Sunday, 24 June, 22:20

VG - 12 Oct 17 kl. 21:38

Restene av orkanen Nate gir regntung høstferie i vest

I løpet av helgen er det ventet mellom 100 til 150 millimeter regn på Vestlandet. Østlandet kan derimot se frem til sommertemperaturer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestlandet, Nate

Dele artikeln

135 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Resteneav , orkanen, Nate, gir, regntung, høstferiei , vest
Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 12:03

Restene av orkanen Nate på vei mot Norge. Slik påvirker det været

Folk langs kysten kan vente seg regn hele helgen når restene av orkanen Nate treffer Norge. Men på Sørlandskysten og på Østlandet kan det bli opp mot 15 grader..

P4 - 07 Oct 17 kl. 15:44

Orkanen Nate unngikk Mexico

Delstatene Louisiana og Mississippi erklærer unntaktstilstand i forkant av orkanen Nate. Orkanen som hittil har tatt minst 21 liv i Mellom-Amerika, unngikk for kort tid siden å treffe land i Mexico. Den beveger seg nå videre mot de amerikanske delstatene som frykter store ødeleggelser..

P4 - 07 Oct 17 kl. 09:37

Orkanen Nate øker i styrke

Orkanen Nate øker i styrke på sin ferd mot Mexico og sørkysten av USA. Hittil er 28 bekreftet døde i Mellom-Amerika, og over 30 personer er savnet etter uværet. Ifølge USAs nasjonale orkansenter er det målt vindkast på rundt 33 meter i sekundet..

P4 - 08 Oct 17 kl. 07:39

Orkanen Nate har nådd USA

Ekstremværet Nate har nå nådd USAs fastland med en vindstyrke på omkring 38 meter per sekund. Delstatene Mississippi, Alabama, Louisiana og deler av Florida er ventet å bli rammet, og det fryktes at orkanen vil føre til store ødeleggelser. Hittil har 21 mennesker mistet livet i Mellom-Amerika som følge av uværets herjinger..

P4 - 08 Oct 17 kl. 12:20

Nate har truffet USA to steder

Med kraftig vind og nedbør feier nå orkanen Nate over Mississippi etter først å ha truffet USAs fastland på kysten av Louisiana. Det er målt vindkast på over 38 meter i sekundet, og uværet har allerede gjort skader..

P4 - 11 Oct 17 kl. 13:21

Rester av orkan treffer Norge

Restene av orkanen Nate som har tatt 21 menneskeliv i Mellom-Amerika treffer Norge på fredag. Mens dette gjør at Sørlandskysten og Østlandet får varmere vær med opp mot 15 grader, er det sendt ut OBS-varsel om kuling langs kysten og der er det også ventet regn hele helgen. Meteorologisk institutt opplyser til NTB at det kan bli røft på havet de neste dagene..

P4 - 07 Oct 17 kl. 20:06

Ny orkan på vei mot USA

Orkanen Nate er ventet å treffe delstatene Lousiana og Mississippi i morgen tidlig norsk tid. Kategori 1-orkanen har tatt minst 24 liv i Mellom-Amerika, og de amerikanske delstatene frykter store ødeleggelser. Dette er den tredje orkanen på halvannen måned som treffer USA.

Klartale - 11 Oct 17 kl. 13:17

Rester av orkanen Nate gir en våt helg

Det blir vått langs kysten, men helga blir fin andre steder..

Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 21:49

Varmebølge til helga - så treffer rester av orkanen Nate Norge

Meteorologisk institutt spår flott vær på Sør-Østlandet, mens vestlige kyststrøk kan vente seg regn. Så treffer uværet kysten..

Dagbladet - 06 Sep 17 kl. 23:58

Minst sju døde og øyer rasert: -Den er mye farligere enn «Harvey»

Orkanen Irma er nå på vei over flere øyer i Karibia. I kjølvannet følger orkanen «Jose», og i Mexicogolfen er orkanen «Katia» under utvikling..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Fire personer arrestert i Oslo etter narkotikafunn

Funn av våpen og narkotika etter en politiransakelse i Vika i Oslo, har ført til en arrestasjon av fire personer i 30-årene, bekrefter politiet til VG..

VG - 4 timer siden

Nordlys: To Tromsø-advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater..

VG - 5 timer siden

Fridde med tang og tare

Susanne (23) trodde hun bare skulle på en rusletur på idylliske Mjelle i Bodø. Men kjæresten Aslak (24) hadde planlagt frieriet i ett år – og stilte spørsmålet i tang og tare på stranden..

VG - 7 timer siden

Brann i garasje i Oppegård spredde seg til boliger

En brann i en garasje på Tårnåsen i Oppergård spredte seg søndag til nærliggende rekkehus og flere boliger ble evakuert..

VG - 7 timer siden

Brann i garasje ved Kolbotn – stor spredningsfare og røykutvikling

Det brenner i en garasje på Tårnåsen i ved Kolbotn i Akershus. Brann har spredt seg til rekkehus. Boliger blir evakuert..

VG - 9 timer siden

Hybelhus overtent i Bergen

En kvinne er sendt til Haukeland for røykskader. Det skal ikke være fare for spredning til nabohusene..

VG - 9 timer siden

Pårørende reagerer: – Dødssyke Maren (24) fant tre nattevakter sovende på Radiumhospitalet

Radiumhospitalet, natt til 14. Februar 2017: Kreftsyke Maren Friberg (24) har store magesmerter og ringer i alarmen for å få morfin. Ingen sykepleier kommer.

VG - 12 timer siden

Varm sommerferiestart i sør- i nord blir det vått

Den første sommerferieuken byr på solskinn ved de populære kystbyene i Sør-Norge og i fjellområdene. Nord for Trøndelag blir det grått..

VG - Igår: 22:08

Parkerte samferdselsministerens sommerbil i sykkelfeltet

Det er lett å falle for fristelsen og parkere i sykkelfeltet når man «skal bare...», men det er ulovlig. Samferdselsdepartementet sier de ikke registrerte merkingen da de skulle pakke bilen til Ketil Solvik-Olsens (Frp) sommerturné..

VG - Igår: 19:22

Skrev VG-innlegg: Nå får hun ikke lov å undervise barna på skolens område lenger

- Rektor kan gjerne være uenig, men måten hun har håndtert saken, blir feil i mine øyne, sier Sanna Sarromaa om mailen hun mottok av rektor ved Kringsjå skole etter VG-innlegget onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt