VG > Innenriks

Thursday, 14 December, 01:18

VG - 12 Oct 17 kl. 21:38

Restene av orkanen Nate gir regntung høstferie i vest

I løpet av helgen er det ventet mellom 100 til 150 millimeter regn på Vestlandet. Østlandet kan derimot se frem til sommertemperaturer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestlandet, Nate

Dele artikeln

135 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Resteneav , orkanen, Nate, gir, regntung, høstferiei , vest
Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 12:03

Restene av orkanen Nate på vei mot Norge. Slik påvirker det været

Folk langs kysten kan vente seg regn hele helgen når restene av orkanen Nate treffer Norge. Men på Sørlandskysten og på Østlandet kan det bli opp mot 15 grader..

P4 - 07 Oct 17 kl. 15:44

Orkanen Nate unngikk Mexico

Delstatene Louisiana og Mississippi erklærer unntaktstilstand i forkant av orkanen Nate. Orkanen som hittil har tatt minst 21 liv i Mellom-Amerika, unngikk for kort tid siden å treffe land i Mexico. Den beveger seg nå videre mot de amerikanske delstatene som frykter store ødeleggelser..

P4 - 07 Oct 17 kl. 09:37

Orkanen Nate øker i styrke

Orkanen Nate øker i styrke på sin ferd mot Mexico og sørkysten av USA. Hittil er 28 bekreftet døde i Mellom-Amerika, og over 30 personer er savnet etter uværet. Ifølge USAs nasjonale orkansenter er det målt vindkast på rundt 33 meter i sekundet..

P4 - 08 Oct 17 kl. 07:39

Orkanen Nate har nådd USA

Ekstremværet Nate har nå nådd USAs fastland med en vindstyrke på omkring 38 meter per sekund. Delstatene Mississippi, Alabama, Louisiana og deler av Florida er ventet å bli rammet, og det fryktes at orkanen vil føre til store ødeleggelser. Hittil har 21 mennesker mistet livet i Mellom-Amerika som følge av uværets herjinger..

P4 - 08 Oct 17 kl. 12:20

Nate har truffet USA to steder

Med kraftig vind og nedbør feier nå orkanen Nate over Mississippi etter først å ha truffet USAs fastland på kysten av Louisiana. Det er målt vindkast på over 38 meter i sekundet, og uværet har allerede gjort skader..

P4 - 11 Oct 17 kl. 13:21

Rester av orkan treffer Norge

Restene av orkanen Nate som har tatt 21 menneskeliv i Mellom-Amerika treffer Norge på fredag. Mens dette gjør at Sørlandskysten og Østlandet får varmere vær med opp mot 15 grader, er det sendt ut OBS-varsel om kuling langs kysten og der er det også ventet regn hele helgen. Meteorologisk institutt opplyser til NTB at det kan bli røft på havet de neste dagene..

P4 - 07 Oct 17 kl. 20:06

Ny orkan på vei mot USA

Orkanen Nate er ventet å treffe delstatene Lousiana og Mississippi i morgen tidlig norsk tid. Kategori 1-orkanen har tatt minst 24 liv i Mellom-Amerika, og de amerikanske delstatene frykter store ødeleggelser. Dette er den tredje orkanen på halvannen måned som treffer USA.

Klartale - 11 Oct 17 kl. 13:17

Rester av orkanen Nate gir en våt helg

Det blir vått langs kysten, men helga blir fin andre steder..

Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 21:49

Varmebølge til helga - så treffer rester av orkanen Nate Norge

Meteorologisk institutt spår flott vær på Sør-Østlandet, mens vestlige kyststrøk kan vente seg regn. Så treffer uværet kysten..

Dagbladet - 06 Sep 17 kl. 23:58

– Den er mye farligere enn Harvey. Utfallet kan bli katastrofalt

Orkanen Irma er nå på vei over flere øyer i Karibia. I kjølvannet følger orkanen Jose, og i Mexicogolfen er orkanen Katia under utvikling..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Eks-fotballspiller i bråk på byen: Voldstiltalt mann frikjent

Politiet mente at den unge mannen skallet ned den tidligere Eliteserie-spilleren i fotball utenfor et spisested. Nå er den unge mannen frikjent for vold..

VG - 8 timer siden

Faktisk.no: Ikke gi Ibux eller Nurofen ved vannkopper

På halvannet døgn er et Facebook-innlegg som advarer mot bruk av legemidlene Nurofen, Ibux (nsaids) mot vannkopper, delt nesten 32 000 ganger. Faktisk.no har sjekket påstanden..

VG - Igår: 20:27

Bank setter ned boligrenten

BN Bank setter ned renten 0,2 prosent og tilbyr effektiv rente på 2,15 prosent..

VG - Igår: 17:58

Støre vil ikke svare på Listhaugs 26 spørsmål om returstopp

Ap-leder Jonas Gahr Støre går uvanlig hardt ut mot Frp-statsråd Sylvi Listhaug. Han sier hun må følge Stortingets vedtak om returstopp for enslige mindreårige eller «overlate jobben til en annen»..

VG - Igår: 11:24

Christine Meyer: Finansdepartementet ville styre Erling Holmøy

Finansdepartementet engasjerte seg uvanlig mye i skjebnen til forsker Erling Holmøy, mener avgått SSB-sjef Christine Meyer. Hun sier departementet ville styre forskerens oppgaver og håndplukket ham til et offentlig utvalg..

VG - Igår: 11:26

Kontrollkomiteen diskuterer hvem som skal kalles inn til SSB-høring

Tirsdag skal kontrollkomiteen på Stortingets forberede høringen om bråket i Statistisk sentralbyrå (SSB). De store spørsmålene er hvem komiteen vil kalle inn og når..

VG - Igår: 09:32

Nordmenn er blitt mer positive til innvandrere

Flere mener det bør bli lettere for asylsøkere å få opphold, ifølge nye tall fra SSB. Andelen som mener innvandrere gjør en nyttig innsats øker også..

VG - I førrgår: 23:43

Slik pynter de til jul i Trollpikkens land

En kjent formasjon er veggpryd på rådhuset i Eigersund kommune før jul..

VG - I førrgår: 21:32

Væpnet politiaksjon etter hendelse i Askim

Politiet har mandag kveld en væpnet aksjon i Østfold..

VG - I førrgår: 19:08

Palestinakomiteen utestengt fra Facebook etter invitasjon til Trump-demonstrasjon

Da komiteen inviterte til demonstrasjon mot Trumps Jerusalem-politikk, fjernet Facebook invitasjonen og utestengte lederne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt