VG > Innenriks

Sunday, 18 February, 03:52

VG - 12 Oct 17 kl. 21:38

Restene av orkanen Nate gir regntung høstferie i vest

I løpet av helgen er det ventet mellom 100 til 150 millimeter regn på Vestlandet. Østlandet kan derimot se frem til sommertemperaturer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestlandet, Nate

Dele artikeln

135 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Resteneav , orkanen, Nate, gir, regntung, høstferiei , vest
Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 12:03

Restene av orkanen Nate på vei mot Norge. Slik påvirker det været

Folk langs kysten kan vente seg regn hele helgen når restene av orkanen Nate treffer Norge. Men på Sørlandskysten og på Østlandet kan det bli opp mot 15 grader..

P4 - 07 Oct 17 kl. 15:44

Orkanen Nate unngikk Mexico

Delstatene Louisiana og Mississippi erklærer unntaktstilstand i forkant av orkanen Nate. Orkanen som hittil har tatt minst 21 liv i Mellom-Amerika, unngikk for kort tid siden å treffe land i Mexico. Den beveger seg nå videre mot de amerikanske delstatene som frykter store ødeleggelser..

P4 - 07 Oct 17 kl. 09:37

Orkanen Nate øker i styrke

Orkanen Nate øker i styrke på sin ferd mot Mexico og sørkysten av USA. Hittil er 28 bekreftet døde i Mellom-Amerika, og over 30 personer er savnet etter uværet. Ifølge USAs nasjonale orkansenter er det målt vindkast på rundt 33 meter i sekundet..

P4 - 08 Oct 17 kl. 07:39

Orkanen Nate har nådd USA

Ekstremværet Nate har nå nådd USAs fastland med en vindstyrke på omkring 38 meter per sekund. Delstatene Mississippi, Alabama, Louisiana og deler av Florida er ventet å bli rammet, og det fryktes at orkanen vil føre til store ødeleggelser. Hittil har 21 mennesker mistet livet i Mellom-Amerika som følge av uværets herjinger..

P4 - 08 Oct 17 kl. 12:20

Nate har truffet USA to steder

Med kraftig vind og nedbør feier nå orkanen Nate over Mississippi etter først å ha truffet USAs fastland på kysten av Louisiana. Det er målt vindkast på over 38 meter i sekundet, og uværet har allerede gjort skader..

P4 - 11 Oct 17 kl. 13:21

Rester av orkan treffer Norge

Restene av orkanen Nate som har tatt 21 menneskeliv i Mellom-Amerika treffer Norge på fredag. Mens dette gjør at Sørlandskysten og Østlandet får varmere vær med opp mot 15 grader, er det sendt ut OBS-varsel om kuling langs kysten og der er det også ventet regn hele helgen. Meteorologisk institutt opplyser til NTB at det kan bli røft på havet de neste dagene..

P4 - 07 Oct 17 kl. 20:06

Ny orkan på vei mot USA

Orkanen Nate er ventet å treffe delstatene Lousiana og Mississippi i morgen tidlig norsk tid. Kategori 1-orkanen har tatt minst 24 liv i Mellom-Amerika, og de amerikanske delstatene frykter store ødeleggelser. Dette er den tredje orkanen på halvannen måned som treffer USA.

Klartale - 11 Oct 17 kl. 13:17

Rester av orkanen Nate gir en våt helg

Det blir vått langs kysten, men helga blir fin andre steder..

Dagbladet - 11 Oct 17 kl. 21:49

Varmebølge til helga - så treffer rester av orkanen Nate Norge

Meteorologisk institutt spår flott vær på Sør-Østlandet, mens vestlige kyststrøk kan vente seg regn. Så treffer uværet kysten..

Dagbladet - 06 Sep 17 kl. 23:58

– Den er mye farligere enn Harvey. Utfallet kan bli katastrofalt

Orkanen Irma er nå på vei over flere øyer i Karibia. I kjølvannet følger orkanen Jose, og i Mexicogolfen er orkanen Katia under utvikling..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Dette mener psykiater om Breivik-brevet

Psykiater Henning Værøy mener massemorderen Anders Behring Breivik (38) har et åpenbart mål når han uttrykker anger over terroren og tar avstand fra sin ideologi: Han vil løslates..

VG - 11 timer siden

Valdres-saken: Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten, ifølge ny rapport

En ny sakkyndigrapport slår fast at den 46-årige kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter, ikke tåler å møte i retten. Tingrettsdommeren i saken sier saken vil gå som planlagt..

VG - 18 timer siden

Lysaker: Unge gutter slått og ranet

Med gjentatte slag mot ansikt og hode ble de to unge guttene lagt i bakken og truet til gi fra seg mobiler, klokker, bankkort og jakker. Dette er en stygg sak og vil bli prioritert, opplyser politiet..

VG - Igår: 21:35

Amanda (16) fra Holmlia: – Jeg har alltid følt meg trygg her

Beboerne som møtte opp på antivoldsmarkeringen på Holmlia fredag ønsker å ta nabolaget sitt tilbake. Men de går også ut mot stadig negativ omtale..

VG - Igår: 20:35

To bekymringsmeldinger om Trine Skei Grande sendt til Erna Solberg

Statsminister Erna Solberg (H) har mottatt to brev der hun blir varslet om oppførselen til Venstre-leder og statsråd Trine Skei Grande (V) på en fest i 2008..

VG - Igår: 18:18

Nudelkongen Mr. Lee er død

Chul Ho Lee, bedre kjent som nudelkongen Mr. Lee, er død. Han ble 80 år gammel..

VG - Igår: 17:55

Dramatisk redningsaksjon på Finnmarksvidda: – Så ekstremt som du får det

I nesten ett døgn kjempet redningsmannskapene mot vær og vind for å nå frem til punktet der Kjell-Harald Myrseth (26) hadde trykket inn nødpeilesenderen..

VG - Igår: 14:43

Flere reiste fra Gardermoen i fjor

I alt 27 millioner flypassasjerer, 1,7 millioner flere enn året før, reiste til eller fra Gardermoen i fjor..

VG - Igår: 12:46

Ny byggesmell reiser tvil om Thommessens fremtid

Tre stemte blankt og 80 stemte imot da Olemic Thommessen ble gjenvalgt som stortingspresident i høst. På nytt reises spørsmålet om han har Stortingets tillit..

VG - Igår: 10:17

Iverksatte redningsaksjon for katten Sune: – Hoppet hele veien ned

Katten Sune (8 måneder) hoppet selv ned på bakken da det fredag ble satt i gang en aksjon for å redde han fra en høyspentmast i Troms..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt