Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 19 September, 21:05

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 16:03

Resesjonstegn kan være falsk alarm

Verdens investorer snakker om «resesjonstegn» som har gjort seg gjeldende før tidligere kriser, men det kan være annerledes denne gangen. Her er tre grunner..
Les mer på Hegnar.no


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Resesjonstegnkan , være, falsk, alarm
Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 18:48

Falsk alarm da USA Todays hovedkontor ble evakuert

Hovedkontoret til avisen USA Today i Tysons i Virginia ble evakuert etter meldinger om en mulig væpnet mann i bygningen. Falsk alarm, ifølge politiet..

NRK - 08 Aug 19 kl. 19:56

Kan være falsk alarm om skyting

Politiet i Oslo sier meldingen om skudd i Festningstunnelen var så konkret at den ble fulgt opp, men at det foreløpig ikke er noe som styrker mistanken om at det har skjedd noe i tunnelen..

NRK - 29 Jul 19 kl. 01:11

Trodde lynet slo ned i hus

På Karmøy i Rogaland fikk politiet melding om at lynet slo ned i enda et hus, men det skal ha vært falsk alarm. Det skal ha begynt å ryke rett etterpå, men etter en sjekk sier brannvesenet at det ikke brenner..

NRK - 02 Aug 19 kl. 04:59

Vil gi demente GPS-alarm

Statsminister Erna Solberg lover eldre demente GPS-alarm, men bare i de kommunene hvor Høyre vinner makten i det kommende kommunevalget. Det er 77.000 personer med demens i Norge.

P4 - 07 Aug 19 kl. 19:41

Hovedkontoret til USA Today evakuert

Politiet evakuerte i dag hovedkontoret til den amerikanske avisa USA Today. Grunnen var at det var kommet flere meldinger om en mulig bevæpnet mann i bygningen, melder avisen selv. Politiet ransaket bygningen, men kunne etter hvert fastslå at det var falsk alarm..

P4 - 28 Aug 19 kl. 05:43

Ansatte slår alarm om eldreomsorgen i Os

Ansatte og tillitsvalgte ved Frps prestisjeinstitusjon slår alarm om eldreomsorgen i Os. Luranetunet er Frps glansbilde på deres vellykkede suksesshistorie, men nå slår de ansatte alarm på grunn av mangel på ansatte, skriver Klassekampen. Kommunalsjef for helse og omsorg Monica Melvold sier til avisen at de vil ta tak i bekymringene som har kommet inn og sier bemanningen har vært økt flere ganger..

NRK - 07 Jun 19 kl. 08:54

Slår alarm om sjimpanser

Sjimpanseforskere slår alarm: menneskets nærmeste slektning i dyrenes verden blir stadig mer isolert på små, krympende flekker med villmark. Pattetdyret er truet med utryddelse, og hovedtrusselen mot sjimpansene er tap av habitat, mener eksperter..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 16:31

Falsk SMS om korrupsjon sendt til førerkortkandidater

I en falsk SMS fikk tidligere førerkortkandidater beskjed om at de måtte ta oppkjøringen på nytt på grunn av korrupsjon..

P4 - 14 Jul 19 kl. 12:35

Skal stanse utlendinger med falsk ID

Det skal bli vanskeligere å komme til Norge med falsk identitet. Et nytt lovforslag fra regjeringen skal sikre flere biometriske data av alle som søker opphold eller asyl i Norge. Og alle dataene skal også lagres lenger - i 20 år, mot 5 i dag - sier justisminister Jøran Kallmyr til TV 2.

NRK - 21 Jul 19 kl. 08:23

Falsk melding om forlis

Nødetatene har nå avsluttet søket etter fire savnede personer i Byfjorden ved Bergen. Politiet anser meldingen som falsk, og oppretter sak på forholdet. En person som ble hentet opp av vannet sa at det var flere personer i en båt som forliste..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt