Hegnar.no > Økonomi

Friday, 28 February, 09:57

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 16:03

Resesjonstegn kan være falsk alarm

Verdens investorer snakker om «resesjonstegn» som har gjort seg gjeldende før tidligere kriser, men det kan være annerledes denne gangen. Her er tre grunner..
Les mer på Hegnar.no


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Resesjonstegnkan , være, falsk, alarm
Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 18:48

Falsk alarm da USA Todays hovedkontor ble evakuert

Hovedkontoret til avisen USA Today i Tysons i Virginia ble evakuert etter meldinger om en mulig væpnet mann i bygningen. Falsk alarm, ifølge politiet..

NRK - 21 Dec 19 kl. 23:19

Falsk alarm på tysk julemarked

Tysk politi beordret evakuering av julemarkedet på Breitscheidplatz i Berlin, men det hele viste seg å være falsk alarm. Ingen mistenkelig gjenstand ble funnet, og ingen er pågreet..

VG - 06 Nov 19 kl. 20:19

«Mistenkelig situasjon» på flyplass var falsk alarm

Nederlandsk militærpoliti rykket onsdag kveld ut til en «mistenkelig situasjon» om bord på et fly på Schiphol i Amsterdam. Det hele viste seg å være falsk alarm..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 19:54

Falsk alarm utløste full utrykking på Schiphol

Det var en falsk alarm som førte til full utrykking på Schiphol lufthavn i Amsterdam. Flyselskapet Air Europa beklager hendelsen..

VG - 06 Nov 19 kl. 20:19

«Mistenkelig situasjon» i Amsterdam var falsk alarm

Nederlandsk militærpoliti rykket onsdag kveld ut til en «mistenkelig situasjon» om bord på et fly på Schiphol i Amsterdam. Det hele viste seg å være falsk alarm..

VG - 06 Nov 19 kl. 20:19

Flyselskapet: «Mistenkelig situasjon» i Amsterdam var falsk alarm

Nederlandsk militærpoliti rykket onsdag kveld ut til en «mistenkelig situasjon» om bord på et fly på Schiphol i Amsterdam. Det hele viste seg å være falsk alarm..

P4 - 06 Nov 19 kl. 21:21

Alarm Nederland

Falsk alarm førte i kveld til full utrykning på den store nederlandske flyplassen Schipol i kveld. Det kom meldinger om en mulig gisselsituasjon på et av flyene til det spanske selskapet Air Europa. Men det var en feil ombord i flyet som utløste en alarm som igjen satte flyplassen i terrorberedskap, melder AFP..

P4 - 21 Dec 19 kl. 23:06

Falsk alarm i Berlin

Det var falsk alarm som førte til at julemarkedet i Berlin ble evakuert i kveld. Markedet ble tømt etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand, men det viste seg å ikke være noe farlig. Flere tyske medier meldte så at to menn skal ha blitt pågrepet i en aksjon på stedet.

P4 - Igår: 17:42

Falsk ransalarm

Bevæpnet politi rykket ut til en ransalarm i Kristiansand sentrum i ettermiddag. Tre biler ble sendt ut, men det viste seg fort å være falsk alarm. I følge Fædrelandsvennen ble ransalarmen utløst av en teknisk feil..

NRK - 08 Aug 19 kl. 19:56

Kan være falsk alarm om skyting

Politiet i Oslo sier meldingen om skudd i Festningstunnelen var så konkret at den ble fulgt opp, men at det foreløpig ikke er noe som styrker mistanken om at det har skjedd noe i tunnelen..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt