VG > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 05:06

VG - 27 jan. 21 kl. 01:18

Republikanere stemte mot riksrettssak: – Saken var død da den kom til oss

En avstemning i Senatet om hvorvidt riksrettssaken mot Donald Trump skal gjennomføres, endte med 45 mot 55 stemmer. Det var ikke nok til å stanse saken, men kan være et tegn på at republikanerne ikke vil felle sin tidligere president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Senatet, Donald Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Republikanere, stemtemot , riksrettssak, Sakenvar , dødda den , kom til oss
NRK - 09 feb. 21 kl. 23:10

Flertall i Senatet for riksrettssak

56 senatorer stemte for at riksrettssaken mot Donald Trump fortsetter i Kongressen, og 44 stemte nei. Dermed har 6 republikanere stemt ja til at saken er i overensstemmelse med grunnloven. Saken fortsetter onsdag klokka 12 lokal tid i Washington DC..

NRK - 05 feb. 21 kl. 00:58

Elleve republikanere stemte for

Totalt elleve republikanere i Representantenes hus stemte for forslaget fra Demokratene om å kaste kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene ut av to komitéer. Greene har blitt sterkt kritisert for å ha støttet flere konspirasjonsteorier..

NRK - 09 feb. 21 kl. 00:12

Enige om prosedyre for riksrettssak

Tirsdag starter riksrettssaken i USA mot tidligere president Donald Trump som er tiltalt for å ha oppildnet til vold. Mandag kveld er demokrater og republikanere i senatet enige om reglene for saken. Trump mener at riksrettssaken er grunnlovsstridig..

NRK - 07 jan. 21 kl. 11:44

Ber Pence avsette Trump

Donald Trump har bare to uker igjen som president i USA. Nå ber både republikanere og demokrater nå om at han fjernes fra Det hvite hus før det. Flere etterlyser ny riksrettssak mot Trump..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 01:03

Republikanere støtter riksrett

Tre republikanske kongressmedlemmer støtter nå en riksrettssak mot avtroppende president Donald Trump..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 23:25

Disse stemte for riksrett

Ti republikanere stemte for å stille Donald Trump for nok en riksrett, og dolket med det sin egen partifelle i ryggen..

VG - 05 feb. 21 kl. 03:39

Derfor stemte de mot eget parti

Elleve republikanere stemte for å fjerne omstridte Marjorie Taylor Greene fra hennes to komitéverv i den amerikanske kongressen. Nå krever de at flere demokrater får samme behandling..

Dagbladet - 14 feb. 21 kl. 04:30

Disse trosset Trump

Donald Trump ble frikjent i riksrettssaken mot ham. Likevel stemte sju republikanere for å felle Trump, og stemte med det mot sitt eget parti..

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:40

Straffes for å ha gått mot Trump

De ti republikanerne i Representantenes Hus som stemte for riksrettssak mot Donald Trump, straffes av sine egne lokalpartier. Alle har fått hard kritikk, og flere vil bli utfordret av partifeller før neste valg, skriver New York Times..

NRK - 10 feb. 21 kl. 00:41

Republikaner snudde om riksrettssak

Republikaneren Bill Cassidy var blant seks republikanerne som stemte for at riksrettssaken mot Donald Trump skal fortsette. Cassidy har tidligere stemt nei, men snudde etter å ha hørt argumentene fra Trumps advokat. – Ikke overbevisende, sier han..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Vinteren slipper ikke helt taket: Advarer mot kraftig vind på fjellet

Finværet fortsetter i Sør-Norge, men skal du hjem fra fjellet i helgen? Da har meteorologen en klar oppfordring..

VG - 9 timer siden

Moxnes inviterer til samtaler før valget - får blankt nei

GARDERMOEN (VG) Rødt-leder Bjørnar Moxnes inviterer de rødgrønne partilederne til samtaler for å samles om felles politikk før stortingsvalget. Han får ja fra SV, men blankt nei fra Ap og Sp..

VG - 12 timer siden

Helsedirektoratet: Ikke ulovlig å fordele vaksiner etter hvor folk bor

Helsedirektoratets jurister har vurdert at det er lov til å gjennomføre den skjevfordelingen av vaksiner som FHI og regjeringen har gått inn for..

VG - 13 timer siden

Høie om vaksinesamtaler: Penger var ikke inne i bildet

Helseminister Bent Høie sier de aldri kom så langt i vaksinesamtalene med selskaper at det ble aktuelt å forhandle om pris..

VG - 15 timer siden

Ahus-overlege: Kapasiteten var sprengt allerede i helgen

Ansatte som hadde fri ble kalt inn for å jobbe ekstra og flere intensivpasienter på respirator ble flyttet til andre sykehus. Intensivkapasiteten på Ahus var sprengt allerede i helgen, sier Ståle Clemetsen til VG..

VG - 16 timer siden

Støre krever svar – vil vite detaljene i Norges vaksineavtale

Jonas Gahr Støre ber Bent Høie svare på om vi gjennom vaksineavtalen med EU, har forpliktet oss til ikke å inngå andre vaksineavtaler..

VG - 19 timer siden

Satt isolert i fengsel – ble alvorlig syk

OSLO FENGSEL (VG) Flere innsatte forteller om klaustrofobi og selvmordsforsøk fordi de har blitt sittende isolert. – Jeg følte at veggene spiste meg opp, sier en innsatt..

VG - Igår: 01:54

Myanmar-demonstranter trues på TikTok

Nyhetsbyrået Reuters har gjennomgått flere videoer der det som ser ut til å være bevæpnede soldater og politi kommer med drapstrusler mot demonstranter i Myanmar på TikTok..

VG - Igår: 01:54

Myanmar-organisasjon: Soldater truer demonstranter på TikTok

Nyhetsbyrået Reuter skriver at de har gjennomgått flere videoer der det som ser ut til å være bevæpnede soldater og politi truer demonstranter på TikTok..

VG - Igår: 22:05

Tsunamivarsel etter jordskjelv: «Evakuer umiddelbart»

Titusenvis av mennesker på New Zealand og stillehavsøyene Ny Caledonia og Vanuatu har blitt bedt om å evakuere etter de store jordskjelvene på New Zealand..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt