NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 00:39

NRK - 13 jan. 21 kl. 19:42

Republikaner går mot Trump

Republikanernes minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, sier presidenten bærer ansvaret for onsdagens angrep på kongressen. – Han burde straks ha fordømt mobben da han så hva som utspant seg, sier McCarthy..
Les mer på NRK


Les mer om:
Representantenes, McCarthy, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Republikaner, gårmot , Trump
NRK - 07 jan. 21 kl. 01:56

Republikaner fordømmer hendelsene

Republikaner og senator Steve Daines melder at han fordømmer voldshendelsene mot kongressen på Twitter..

NRK - 07 jan. 21 kl. 01:09

Republikaner snur i sin avgjørelse

Den republikanske kongresskvinnen Cathy McMorris Rodgers sier hun har bestemt seg for å stemme for valgkollegiets resultater, og snur i sin avgjørelse. – Jeg oppfordrer Donald Trump til å fordømme og stanse denne galskapen, skriver hun på Facebook..

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:51

Republikanere bestrider ennå valget

Republikanere i en kongresskomité nektet også i dag å anerkjenne Joe Biden som vinner av valget. Komiteen planla debatten om å be visepresident Pence avsette president Trump. Republikaner Jim Jordan ville ikke innrømme at Biden vant, melder Reuters..

NRK - 12 jan. 21 kl. 23:11

Republikaner vil stemme for riksret

Den republikanske representanten John Katko sier han vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning. Katko er dermed den første republikaneren som bekrefter at han vil stemme med Demokratene..

NRK - 12 jan. 21 kl. 23:11

Republikaner stemmer for riksrett

Den republikanske representanten John Katko sier han vil stemme for å stille Donald Trump for riksrett under onsdagens avstemning. Katko er dermed den første republikaneren som bekrefter at han vil stemme med Demokratene..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 21:30

Republikaner som stemte mot Trump og for Biden: – Det vil være folk som vil prøve å drepe oss

Republikanerne som stemte for å godkjenne valget frykter for eget liv..

NRK - 07 jan. 21 kl. 02:48

Senator Loeffler godkjenner valget

Republikaner og Senator Loeffler sa i kongressen at etter dagens hendelser vil hun ikke lengre motsette seg valgkollegiets stemmer..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 20 jan. 21 kl. 04:53

Skuespillerklubb avviser Trump

Donald Trump kan miste medlemskapet i skuespillerfagforeningen Screen Actors Guild. Styret i foreningen sier Trump sannsynligvis har brutt retningslinjene for medlemskap. Trump ble medlem da han spilte inn «The Apprentice»..

NRK - Igår: 17:48

Stanser søksmål mot Trump

USAs høyesterett stanser søksmålet mot Donald Trump, melder AP. Trump ble anklaget for å ha tatt imot betaling fra tjenestemenn som bodde på hotellet hans i Washington. Ifølge høyesterett er ikke søksmålene gyldige når Trump ikke lenger er president..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 1 time siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..

NRK - 1 time siden

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.

NRK - 1 time siden

Vaksiner mot covid-19 mutasjoner

Pfizer opplyste tirsdag at de sammen med Biontech utvikler en påfyll-vaksine som skal beskytte mot ulike mutasjoner av koronaviruset, skriver nyhetsbyrået Reuters. Mandag ble det kjent at Moderna vil teste en ny påfyll-vaksine, som er rettet mot den sørafrikanske varianten..

NRK - 1 time siden

Biden:– Bruk munnbind

– Over 50.000 liv kan bli reddet dersom man bruker munnbind fra nå og til april, sa president Joe Biden på sin pressekonferanse tirsdag kveld. Videre sa han at munnbind er det beste redskapet mot å bli smittet av koronaviruset, og oppfordret alle amerikanere til å det i bruk.

NRK - 1 time siden

USA vil øke antall vaksinasjoner

Fra nesteue vil USA øke antall vaksinasjoner per uke fra 8. millioner doser til 10. millioner doser, opplyste president Joe Biden på sin orientering om koronaviruset tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

USA kjøper 200 millioner doser

USA kjøper ytterligere 200 millioner doser koronavaksiner, som er nok til å vaksinere 300 millioner amerikanere innen utgangen av sommeren, opplyser en talsmann for regjeringen. De kjøper 100 millioner doser fra Biontech og 100 millioner doser fra Moderna, som har blitt godkjent av Mat- og legemiddeltilsynet i USA..

NRK - 2 timer siden

Agder har satt færrest doser

Agder er det fylket i landet som har satt færrest vaksinedoser. Det viser statistikk fra FHI. Vegard Vige, fylkesdirektør for folkehelse i Agder, mener det viktigste nå er å ha fokus på smitteverntiltak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt