NRK > Nyheter

Friday, 24 January, 06:52

NRK - 28 Aug 19 kl. 12:34

Rektor ved universitet drapstruet

Rektor Hanne Solheim Hansen ved Nord Universitet har mottatt drapstrusler, melder Trønder-Avisa. Hun har møtt kraftig kritikk for at skolens avdelinger i Nesna og i Steinkjer legges ned..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hanne Solheim Hansen, Nord Universitet, Trønder-Avisa, Nesna, Steinkjer

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rektor, ved, universitet, drapstruet
P4 - 28 Aug 19 kl. 12:53

Rektor drapstruet

Rektor Hanne Solheim Hansen ved Nord Universitet har mottatt drapstrusler. Det skriver Trønder-Avisa. Hun har møtt kraftig kritikk for at skolens avdelinger i Nesna og i Sandnessjøen legges ned.

P4 - 13 Dec 19 kl. 19:54

NTNU får kvinnelig rektor

Anne Borg blir ny rektor ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. NTNU er med sine 42.000 elever Norges største universitet, og får med Borg sin første kvinnelige rektor.

P4 - 28 Aug 19 kl. 16:26

Henlegger drapstrussel

Politiet har henlagt drapstrusselen mot rektor ved Nord universitet, Hanne Solheim Hansen. Hansen har blitt drapstruet i forbindelse med nedleggelsen av studiestedene på Nesna og i Sandnessjøen. Politiet i Nordland opplyser at både trusselbrev og konvolutt var håndtert av et stort antall hender før disse kom til politiet..

NRK - 28 Aug 19 kl. 16:24

Henlegger drapstrussel mot rektor

Politiet har henlagt drapstrusselen mot rektor ved Nord universitet, Hanne Solheim Hansen. Opplysninger i saken tilsa at både trusselbrev og konvolutt var håndtert av et stort antall hender før disse kom til politiet..

NRK - 27 Aug 19 kl. 11:15

Snudde ryggen til rektor

Mange av de oppmøtte studentene og ansatte snudde ryggen til rektor Hanne Solheim Hansen da hun holdt åpningstalen ved studiestarten på Nesna ved Nord Universitet. Det som en protest mot nedleggelsen..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 18:02

NTNU-rektor slutter på grunn av forhold til kollega

Gunnar Bovim går av som rektor ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Grunnen er at han har innledet et forhold til en kollega..

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 14:00

NTNU-rektor slutter på grunn av forhold til kollega

Gunnar Bovim går av som rektor ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Grunnen er at han har innledet et forhold til en kollega..

NRK - 20 Aug 19 kl. 14:04

Rektor er ikke velkommen

I et brev til rektor ved Nord Universitet, Hanne Solheim Hansen, skriver tillitsvalgte ved Nesna at de ikke ønsker at hun deltar under åpningen av studieåret. Bakgrunnen er konflikten rundt nedleggingen av Nesna som studiested, skriver iSandnessjøen..

NRK - 25 Jun 19 kl. 10:24

Sjur Baardsen ny rektor ved NMBU

Sjur Baardsen ble ansatt som ny rektor ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Han overtar stillingen fra Mari Sundli Tveit og tiltrer 1. august.

P4 - 21 Oct 19 kl. 20:46

- Skulle holde oss unna Nesna

Rektor Anne Husebekk ved Universitetet i Tromsø sier hun fikk en muntlig beskjed fra Kunnskapsdepartementet om å ikke engasjere seg på Helgeland. Det melder NRK. De vurderte å gå inn etter at Nord Universitet vedtok å legge ned studier på Nesna på Helgeland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bygger provisorisk sykehus

Kina skal bygge et nytt sykehus i Wuhan for å behandle pasienter med corona-viruset, melder CNN. Det provisoriske sykehuset skal være klart på seks dager. Et lignende sykehus ble bygget i Beijing under SARS-utbruddet i 2003..

NRK - 15 minutter siden

Én død i naboprovins

En person er død av corona-viruset i provinsen Heilongjiang i Kina, 2.000 kilometer fra byen der utbruddet startet. Av de nå 26 meldte dødsfallene, har 24 funnet sted i Hubei-provinsen og byen Wuhan.

NRK - 30 minutter siden

Innvilget 13.000 statsborgerskap

Nesten 13.200 utlendinger fikk norsk statsborgerskap i 2019. Det er 3.

NRK - 1 time siden

Mener e-sigaretter ikke har effekt

Det foreligger ikke nok beviser for at e-sigaretter gjør det lettere å stumpe røyken, konkluderer amerikanske helsemyndigheter. Rundt 20 mennesker er døde og over 1.000 har ifølge helsemyndighetene i USA blitt lungesyke etter bruk av e-sigaretter..

NRK - 1 time siden

Sjef i legemiddelfirma dømt

John Kapoor, grunnleggeren av det amerikanske legemiddelselskapet Insys, er dømt til fem og et halvt års fengsel for å ha bidratt til opioid-krisen i USA. 76-åringen er den første eieren av et legemiddelselskap som må sone i sakene mot firmaene..

NRK - 1 time siden

Nekter å utlevere diplomatfrue

USA avviser Storbritannias begjæring om å utlevere diplomatfruen Anne Sacoolas, som er tiltalt for en dødsulykke. Det opplyser USAs utenriksdepartement i en pressemelding natt til fredag, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

India på innvandrertoppen

India er det landet utenfor EØS det kommer flest innvandrere til Norge fra. De siste fem årene har 14.058 personer fra India fått oppholdstillatelse.

NRK - 2 timer siden

Skal etterforske flystyrt

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken. Tankflyet av typen Hercules C-130 styrtet i Snowy Mountains i delstaten New South Wales..

NRK - 4 timer siden

Viser 100 sekunder på midnatt

Den ikoniske klokka som symboliserer hvor nær menneskeheten er dommedag er nærmere midnatt enn noen gang siden klokka ble laget i 1947, mener forskere. Bulletin of the Atomic Scientist stilte torsdag igjen klokka. Den er nå 100 sekunder på midnatt..

NRK - 5 timer siden

25 døde av coronavirus i Kina

Tallet på dødsfall etter utbruddet av det svært smittsomme coronaviruset i Kina er oppe i 25, melder nyhetsbyrået AFP. Så langt er det registrert 830 tilfeller Kina, ifølge tall fra landets helsemyndigheter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt