P4 > Nyheter

Monday, 30 March, 08:42

P4 - 16 Feb 20 kl. 19:38

Rekordstort kokainbeslag

Politiet i Costa Rica har beslaglag et parti med fem tonn kokain.
Det er det største kokainbeslaget i landets historie.
Kokainen var gjemt i en større leveranse med blomster som var på vei til Rotterdam i Nederland.
En person er pågrepet i saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Costa Rica, Rotterdam, Nederland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordstort, kokainbeslag
P4 - 01 Feb 20 kl. 19:48

Kokainbeslag på norsk skip

Det er gjort et stort kokainbeslag på et norsk skip i Spania. Torsdag fant spansk politi 10,4 kilo kokain på skipet som lå til kai i byen Vigo, nordvest i Spania. Kokainen ble funnet inne i to sportsbager som var gjemt i ventilasjonsanlegget på bildekket, skriver Dagbladet..

NRK - 24 Jan 20 kl. 07:35

Stort kokainbeslag i svensk havn

25 kilo kokain er beslaglagt i Uddevalla i Sverige. Ansatte i havnen fant kokainen gjemt i lasten på et skip som kom fra Colombia. Tollvesenet mener narkotikaen kan ha en markedsverdi opp mot 50 millioner svenske kroner, skriver avisa Bohuslänningen..

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 19:26

Byåsen tapte mot stjernegalleri foran rekordstort publikum

Byåsen kjempet bra, men ble et hakk for små mot serieleder Vipers i Trondheim Spektrum..

Aftenposten - 19 Feb 20 kl. 19:26

Trønder herjet for serielederen - Byåsen tapte foran rekordstort publikum

Byåsen kjempet bra, men ble et hakk for små mot serieleder Vipers i Trondheim Spektrum..

P4 - 10 Dec 19 kl. 07:54

Går mot rekordlager av sau

Det går mot et rekordstort lager av kjøtt fra lam og og sau. Det er i dag rundt 154 000 lam og 11 000 sau på fryselager, og det har bare skjedd en gang tidligere de siste 15 årene at det har vært mer kjøtt på lager, melder Nationen. Nortura håper det skal få solgt mer av kjøttet etter jul..

NRK - 26 Feb 20 kl. 17:38

Fransk biler ga rekordoverskudd

Den franske bilprodusenten PSA som lager Peugeot, Citroën, Opel og Vauxhall, fikk rekordstort overskudd i fjor, tross store tap i Kina. Resultatet ble på 3,2 milliarder euro, opplyser selskapet, som er i ferd med å slå seg sammen med Fiat/Chrysler..

NRK - 26 Feb 20 kl. 17:38

Franske biler ga rekordoverskudd

Den franske bilprodusenten PSA som lager Peugeot, Citroën, Opel og Vauxhall, fikk rekordstort overskudd i fjor, tross store tap i Kina. Resultatet ble på 3,2 milliarder euro, opplyser selskapet, som er i ferd med å slå seg sammen med Fiat/Chrysler..

VG - 18 Nov 19 kl. 22:37

Mann dømt etter rekordstort overgrepsbeslag

I nesten 20 år var Oslo-mannen i besittelse av bilder og videoer som fremstilte barn i seksuelle situasjoner. Nå er han dømt til fire års fengsel og inndragning av diverse datatutstyr..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 17:07

Maren Mjelde sikret seier og tabelledelse foran rekordstort publikum

Mjelde satte sin straffe og sikret Chelsea 1–0 mot Manchester United. Chelsea leder fortsatt tabellen før møtet med serietoer Manchester City..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Mastergrad i barnevernet

Regjeringen vil ha høyere kompetanse hos ansatte i barnevernet. Kun sju prosent av de som jobber i barnevernet har mastergradsnivå eller mer, og svært få av dem hadde en spesifikk mastergrad i barnevern, skriver avisen Vårt Land I alt er åtte endringer i barnevernsloven sendt ut på høring, og mange av dem medfører store kompetanseløft..

P4 - 15 minutter siden

Tror ikke på Hegerberg-comeback

Ada Hegerberg kommer neppe til å gjøre comeback på det norske landslaget. De sier landslagssjef Martin Sjögren i en svensk fotballballpodcast. Hegerberg, som er en av verdens aller beste spillere, ga seg på landslaget etter EM i 2017, og har blant annet sagt at hun ble knekt psykisk av å være på landslaget.

P4 - 15 minutter siden

Reagerer på at lokale smittervernregler fortsetter

NHO reagerer kraftig på at flere kommuner i nord fortsatt nekter å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Men, likevel sier flere kommuner at de vil opprettholde sine lokale regler.

P4 - 30 minutter siden

Nesten sprengt intensivkapasitet

Nå skal intensivkapasiteten på Akershus universitetssykehus nesten være sprengt. Nesten alle intensivplassene på Ahus er fylt opp av koronapasienter, ifølge nettstedet Aldrimer. 62 pasienter er innlagt med koronasmitte på Ahus.

P4 - 1 time siden

Vedum vil ha matgrep

Trygve Slagsvold Vedum ber norske myndigheter gjøre tiltak for å sikre at nordmenn får nok mat fremover. FN har uttrykt bekymring for at enkelte land innfører restriksjoner i mateksporten og advarer om at det kan bli begrensninger i matflyten i verden. Og det bekymrer også Senteraprti-lederen.

P4 - 45 minutter siden

Vil redde reiselivsarrangører

Staten må bruke penger på reiselivsarrangører slik at de kan betale kundene for avlyste pakketurer. Det mener Frp og Arbeiderpartiet. De vil hindre små og store reiselivsarrangører fra å gå konkurs for følge av koronakrisen.

P4 - 1 time siden

- Barnehagene må holde kveldsåpent

- Våre barnehager må være fleksible og holde åpent på kvelden, i helgene og i påsken. Det sier Anne Lindboe, som er administrerende direktør i Private barnehagers landsforbund. For, høyt press på kritiske samfunnsfunksjoner kan føre til at barnehager blir utfordret til å gi et tilbud utenom de ordinære åpningstidene i koronakrisen.

P4 - 1 time siden

Slik skal vi spise mer grønt

Nordmenn skal spise mer grønt. Det regjeringsoppnevnte utvalget for vekst i grøntsektoren mener norskandelen kan øke med 50 prosent. Leder av utvalget Anita Krohn Traaseth sier til Nationen at produktutvikling og nytenking blir viktig for å få til en vekst i grøntsektoren.

P4 - 1 time siden

Færre ambulanseoppdrag

Ambulansene i Oslo, Akershus og Glåmdalen melder om en en nedgang i antall oppdrag på ti prosent etter at koronakrisen for alvor satte inn. Hovedtillitsvalgt for ambulansetjenesten i Fagforbundet, Thomas Renngård, sier til Dagsavisen at det blant annet skyldes at det er mindre å gjøre i helgene fordi utesteder er stengt, og fordi det nesten ikke er folk ute. I tillegg mener han at folk kjører mer forsiktig på veiene..

P4 - 1 time siden

Flere nekter å droppe lokale karantener

Flere kommuner i Nord-Norge nekter å følge regjeringens oppfordring om å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Målet er å ta vare på næringslivet - og helseminister Bent Høie sa i går at han regnet med at kommunene ville lytte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt