VG > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 16:52

VG - 06 juni 20 kl. 23:37

Rekordstor demonstrasjon i Washington: – Denne gangen tar det ikke slutt

WASHINGTON (VG): Demonstrasjonene etter George Floyds død avtar på ingen måte selv om de nå er inne i sin niende dag. I Washington er oppmøtet rekordstort, og demonstrantene sier de ikke vil la presidenten ignorere problemet til det går bort..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, George Floyds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordstor, demonstrasjoni , Washington, Denne, gangen, tardet , ikke, slutt
VG - 06 juni 20 kl. 23:37

Venter rekordstor demonstrasjon i Washington – samles foran Det hvite hus

For niende dag på rad er det massive demonstrasjoner i Washington. Lørdag kveld venter myndighetene det høyeste oppmøtet hittil..

NRK - 07 juni 20 kl. 01:51

Rekordstor demonstrasjon i Washingt

Ifølgje Washington Post er folkemengda som er samla ved Det kvite huset og Lincoln-minnesmerket, den største til no. Styresmaktene venter opptil 200.000 menneske til rasismeprotestane.

VG - 08 juni 20 kl. 18:23

Tenåringer arrangerte rekordstor demonstrasjon: – Vi må forandre Amerika

Seks amerikanske jenter mellom 14 og 16 år arrangerte Tennessees største demonstrasjon mot politivold og rasisme etter dødsfallet på George Floyd..

P4 - 06 juni 20 kl. 21:52

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

NRK - 02 juni 20 kl. 22:06

Militærkøyretøy i Washington

Militærkøyretøy har blitt sett køyrande i gatene i sentrum av Washington i USA, melder ein Fox-reporter. Det skjer samtidig som demonstrantar samlar seg for nok ein demonstrasjon, dagen etter at politiet brukte tåregass mot fredelege demonstrantar..

NRK - 08 juni 20 kl. 00:12

Mitt Romney deltar i demonstrasjon

Senator Mitt Romney deltar saman med rundt 1000 andre kristne trusfeller i ein marsj mot Det kvite huset i Washington. Han seier til Washington Posts reporter at han deltar for å bidra til at USA kan finne ein veg ut av politivald og rasisme..

P4 - 08 juni 20 kl. 05:05

Mitt Romney med i demonstrasjon

Republikaneren Mitt Romney deltok i natt norsk tid, i en demonstrasjon i Washington som endte opp ved Det hvite hus mot politivold og rasisme. I følge avisa New York Times er den tidligere presidentkandidaten den første republikanske senatoren som deltar i demonstrasjonene som er arrangert etter at George Floyd døde i en pågripelse for to uker siden. Romney sier til avisa at å delta i marsjen var en spontan avgjørelse..

P4 - 04 juni 20 kl. 13:34

Planlegges demonstrasjon i Malmö

Til tross for myndighetenes oppfordring om å demonstrere mot rasisme digitalt i Sverige, planlegges det nå en ny demonstrasjon i Malmö. Arrangøren har søkt om å få holde demonstrasjon i forbindelse med Georg Floyds død..

Dagbladet - 02 juni 20 kl. 14:08

Raser mot Trump-stunt

Politiet ryddet vei gjennom en demonstrasjon i Washington DC for at president Donald Trump skulle ta bilder ved en kirke. Blant annet ble en prest og flere frivillige utsatt for tåregass..

NRK - 11 mars 20 kl. 07:20

Biden-seier i fire delstater

Joe Biden har vunnet valget i Mississippi, Missouri og Michigan med klar margin. Han ligger også best an i Idaho. I Washington er det uavgjort.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Sverige: Alvorlige brudd ved 91 sykehjem – sliter med bemanning og for dårlig hygiene

40 kommuner har stått for 70 prosent av dødsfall på sykehjem i Sverige, ifølge svenske helsemyndigheter..

VG - 8 timer siden

Melbourne stenger ned etter smitteutbrudd

Hele delstaten Victoria i Australia blir nå stengt ned. Strenge restriksjoner er nødvendig for å unngå en «tragedie», sier delstatsminister Daniel Andrews..

VG - 11 timer siden

FN-gransker: USAs angrep på Soleimani i strid med internasjonal lov

USAs droneangrep som tok livet av den iranske generalen Qasem Soleimani og ni andre i Bagdad i januar, var et brudd på folkeretten, mener en FN-topp..

VG - 13 timer siden

Les dagens VG her!

I dagens avis kår du oversikten over hvilke sentral punkter i Lørenskog-saken som fremstår som ubesvarte og hvor politiet jakter intenst på svar..

VG - 14 timer siden

Atlanta rammet av ny tragedie – Secoriea Turner (8) skutt og drept på uavhengighetsdagen

Åtte år gamle Secoriea Turner ble drept 4. juli, da flere personer skjøt mot bilen hun satt i. Hun var blant flere barn som i helgen ble drept i skyteepisoder rundt om i USA..

VG - 18 timer siden

Endrer valgloven i USA: Stater kan overstyre valgmenn

Høyesterett har bestemt at valgmannsforsamlingen kan bli pålagt å stemme på den kandidaten flertallet i staten de representerer stemte på..

VG - 22 timer siden

Omdestillerte seg gjennom krisen: Slik gikk de fra brennevin til håndsprit

GRIMSTAD (VG) Valget sto mellom å permittere eller å tenke nytt. Tre måneder senere har Det Norske Brenneri solgt 700.000 flasker med sprit som ikke kan drikkes..

VG - Igår: 06:16

Raja varsler at han vurdere å ikke stille som lederkandidat

NOREFJELL (VG) Abid Raja (V) varsler at han ikke vil gå inn i noen opprivende lederkamp – og at han har sagt ja til å bli nominert til fire nye år på Stortinget..

VG - Igår: 21:45

Blir nok ikke billigere jordbær

Da varmebølgen traff Østlandet manglet flere produsenter plukkere. Nå kan kjølig vær føre til færre jordbær på markedet..

VG - 02 juli 20 kl. 08:20

Smittetallene øker i «Trump-land»

Tre av fire nye tilfeller av coronasmitte skjer i republikanske delstater. Før var det de demokratiske delstatene som ble hardest rammet. Årsaken er i stor grad politisk, mener USA-kjenner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt