NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:30

NRK - 07 juni 20 kl. 01:51

Rekordstor demonstrasjon i Washingt

Ifølgje Washington Post er folkemengda som er samla ved Det kvite huset og Lincoln-minnesmerket, den største til no. Styresmaktene venter opptil 200.000 menneske til rasismeprotestane. Førebels ser det ut til å gå fredeleg føre seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Washington Post, Det, Lincoln, Washingt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordstor, demonstrasjoni , Washingt
VG - 08 juni 20 kl. 18:23

Tenåringer arrangerte rekordstor demonstrasjon: – Vi må forandre Amerika

Seks amerikanske jenter mellom 14 og 16 år arrangerte Tennessees største demonstrasjon mot politivold og rasisme etter dødsfallet på George Floyd..

VG - 06 juni 20 kl. 23:37

Venter rekordstor demonstrasjon i Washington – samles foran Det hvite hus

For niende dag på rad er det massive demonstrasjoner i Washington. Lørdag kveld venter myndighetene det høyeste oppmøtet hittil..

VG - 06 juni 20 kl. 23:37

Rekordstor demonstrasjon i Washington: – Denne gangen tar det ikke slutt

WASHINGTON (VG): Demonstrasjonene etter George Floyds død avtar på ingen måte selv om de nå er inne i sin niende dag. I Washington er oppmøtet rekordstort, og demonstrantene sier de ikke vil la presidenten ignorere problemet til det går bort..

P4 - 04 juni 20 kl. 13:34

Planlegges demonstrasjon i Malmö

Til tross for myndighetenes oppfordring om å demonstrere mot rasisme digitalt i Sverige, planlegges det nå en ny demonstrasjon i Malmö. Arrangøren har søkt om å få holde demonstrasjon i forbindelse med Georg Floyds død..

P4 - 04 juni 20 kl. 18:32

Stanset demonstrasjon i Sverige

Politiet har stanse en demonstrasjon mot rasisme i Malmö. Det var gitt tillatelse til en slik demonstrasjon, til støtte for Black lives matter-bevegelsen i USA. Men det er ikke lov med folkeansamlinger med flere enn 50 personer i Sverige, og politiet brøt inn etter at rundt 300 personer hadde samlet seg..

P4 - 02 mai 20 kl. 12:25

Rekordstor kø i domstolene

Det er rekordstor kø i domstolene. Over 1200 straffesaker er satt på vent på grunn av koronapandemien. I tillegg er det over 70 saker i lagmannsretten som er satt på vent melder NRK.

NRK - 04 juni 20 kl. 13:24

Ny demonstrasjon i Sverige

Tross oppfordringer fra svenske myndigheter om å bruke digitale medier for å demonstrere mot rasisme, er det planlagt ny demonstrasjon i Malmö med fysisk oppmøte. Arrangøren har søkt om å holde demonstrasjonen i forbindelse med George Floyds død..

NRK - 30 mai 20 kl. 13:11

Politimann drept i demonstrasjon

To betjenter i Federal Protective Service ble skutt under protester i Oakland, California i USA. Én av betjentene døde av skuddskadene. Det melder CNN.

NRK - 04 juni 20 kl. 18:37

Demonstrasjon i Malmö avbrutt

Svensk politi stanser en demonstrasjon mot rasisme i Malmö. Årsaken er frykten for koronasmitte, siden 300 mennesker var samlet der det bare er tillatt med grupper opp til 50..

NRK - 13 juni 20 kl. 16:44

Svensk politi stoppet demonstrasjon

Politiet har lørdag oppløst en Black Lives Matter-demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden i Stockholm. Det melder Aftonbladet. Demonstrasjonen var ulovlig fordi det ikke er lov å samle flere enn 50 personer i Sverige nå ..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nok en siktet etter knivstikking

Politi pågrep og siktet tirsdag ettermiddag nok en person, etter at en mann i 20- årene ble knivstukket på Solsiden i Trondheim natt til mandag. Siktede meldte seg selv for politiet, etter å ha vært i kontakt med advokat..

NRK - 15 minutter siden

Mulig skyteepisode på marinebase

Militærpoliti i USA skal ha fått meldinger om en aktiv skyteepisode ved en marinebase i delstaten California i USA. Det melder den nasjonale marinen på Twitter tirsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO: Smittetoppen ikke nådd

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om at koronapandemien er langt ifra over. Ifølge organisasjonen øker smitten stadig, og ser ikke ut til å gå ned foreløpig. I løpet av helgen ble det meldt om 400.

NRK - 45 minutter siden

BT: Øker smitteberedskap

Byrådet i Bergen vil bruke 36 millioner kroner på beredskap til et nytt potensielt koronautbrudd, ifølge Bergens Tidende. Styrket bemanning ved sykehjem, beredskapslager, og økt testkapasitet er blant tiltakene pengene skal gå til, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 1 time siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 1 time siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 1 time siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 1 time siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt