NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:39

NRK - 20 Sep 18 kl. 20:57

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, EU, Frode Leversund, Gassco

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordsalgav , norsk, gass
Hegnar.no - 06 Sep 18 kl. 08:19

Oljeministeren vil gi full gass i norsk oljeproduksjon

Den ferske olje- og energiministeren Kjell-Børge Freiberg (Frp) vil ha full gass og produsere så mye norsk olje som mulig. Det vil klimaet tjene på, sier han..

VG - 05 Jun 18 kl. 14:08

«Norsk naturgass er en del av løsningen for Europa.»

Norge er i en særstilling for å hjelpe Europa å bli grønnere. Det gjelder også norsk gass. Raske og store utslippskutt i et land som Storbritannia har vært mulig takket være økt bruk av norsk gass..

Hegnar.no - 27 Sep 18 kl. 12:25

Sommerens rekordsalg av is ga solid Tine-resultat

Den varme sommeren bidro til rekordsalg for Tine-eide Diplom-Is. I tillegg drakk nordmenn mye iskaffe og iste, noe som ga svært gode tall for Tine..

E24 - 06 Sep 18 kl. 08:20

Oljeministeren vil gi full gass i norsk oljeproduksjon

Den ferske olje- og energiministeren Kjell-Børge Freiberg (Frp) vil ha full gass og produsere så mye norsk olje som mulig. Det vil klimaet tjene på, sier han..

P4 - 10 Jul 18 kl. 06:13

Rekordsalg av grillmat

Flere dagligvarekjeder melder nå om rekordsalg av grillmat. Det melder Nationen. I Meny har de solgt 12 prosent flere burgere enn i fjor, mens Kiwi rapporterer om vekst på opp mot 20 prosent på de viktigste grillmatvarene..

E24 - 30 Aug 18 kl. 13:22

Norsk olje og gass: – En tydelig talsmann

Olje- og energiminister Terje Søviknes går av som statsråd. Interesseorganisasjonen Norsk olje og gass håper og tror statsrådsskiftet ikke vil endre oljepolitikken. .

NRK - 21 Sep 18 kl. 07:35

Kapasiteten sprengt

All gass som tas opp fra Barentshavet kommer ikke fram til markedet. Det sier regionsjef Geir Seljeseth i Norsk Olje og gass. Kapasiteten på Melkøya utenfor Hammerfest er sprengt og næringen vurderer nå løsninger..

NRK - 27 Sep 18 kl. 12:27

Sommeren ga rekordsalg av is

Den varme sommeren bidro til rekordsalg for Tine-eide Diplom-Is. I tillegg drakk nordmenn mye iskaffe og iste, noe som ga svært gode tall for Tine. Driftsresultatet for andre tertial i 2018 ble 800 millioner kroner.

P4 - 05 Jul 18 kl. 17:49

Oljeproduksjonen økte i fjor

Oljeproduksjonen økte i fjor for fjerde året på rad, mens de totale utslippene gikk ned. Det viser en fersk rapport. Organisasjonen Norsk olje og gass mener det betyr at Norge styrker sin posisjon i verdenstoppen når det kommer til lave utslipp per produserte enhet olje og gass..

NRK - 14 Sep 18 kl. 01:58

Ber folk forlate hus med gass

Folk som bor i hus med innlagt gass i Boston-forstedene som er rammet av en rekke gasslekkasjer og branner, blir bedt om å forlate hjemmene side. Oppfordringen kommer delstatspolitiet i Massachusetts. De varsler at strøm og gass vil bli stengt av..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 15 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 30 minutter siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.

NRK - 15 minutter siden

Ingen gjennombrudd i drapssaken

Politiet har ingen mistenkte for drapet av en mann i 20-årene på Majorstuen i går, men jobber med flere spor og informasjon i saken, opplyser leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid..

NRK - 15 minutter siden

Ingen store skader etter flom

Det har blitt mindre skader enn fryktet etter flommen i Sauda i helgen, opplyser ordfører Asbjørn Birkeland. Kun fem hus har fått mindre skader i kjelleren som følge av vann. Dagen i dag brukes på å sjekke turstier langs elveløpet for flomskader..

NRK - 30 minutter siden

Siste nytt om drapet på Majorstua

Pressekonferanse på politihuset i Oslo i forbindelse med drapet på Majorstuen.

NRK - 30 minutter siden

Rapport: Vannkrisen på Gazastripen

Eksperter mener det er et tidsspørsmål før det bryter ut en epidemi på Gazastripen. Grunnen er mangel på rent vann og kloakk som går rett i havet. Ødelagte vann- og renseanlegg har ført til at 97 prosent av vannet på Gaza er uegnet som drikkevann..

NRK - 30 minutter siden

Finske forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 45 minutter siden

Stefan Löfven møtte Ulf Kristersson

Stefan Lofven møtte tirsdag formiddag Ulf Kristersson i sitt første forsøk på å få på plass en ny regjering i Sverige. Møtet mellom de to lederne for Socialdemokraterna og det borgerlige partiet Moderaterna varte i omtrent 20 minutter..

NRK - 45 minutter siden

Kongen inviterte Xi til Norge

Kinas president har takket ja til å besøke Norge etter å ha blitt invitert av kong Harald. Det bekrefter en talsmann for det kinesiske Utenriksdepartementet etter møtet mellom kongeparet og den kinesiske presidenten. Tidspunkt for besøket er ikke avgjort..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt