NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:39

NRK - 20 Sep 18 kl. 20:57

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, EU, Frode Leversund, Gassco

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordsalgav , norsk, gass
NRK - 30 Nov 18 kl. 19:28

Polen vil ha norsk gass

Polen har inngått avtale med Danmark om å bygge en rørledning i Østersjøen for å hente norsk gass via Danmark. Den 90 mil lange rørledningen skal etter planen være ferdig i oktober 2022. Målet er å bli mindre avhengig av russisk gass..

Dagbladet - 30 Nov 18 kl. 06:00

EU med både godt og dårlig nytt for norsk gass

EU-kommisjonens forslag til langtidsplan for klimapolitikken understreker den usikre framtida for norsk gass..

Hegnar.no - 06 Sep 18 kl. 08:19

Oljeministeren vil gi full gass i norsk oljeproduksjon

Den ferske olje- og energiministeren Kjell-Børge Freiberg (Frp) vil ha full gass og produsere så mye norsk olje som mulig. Det vil klimaet tjene på, sier han..

VG - 05 Jun 18 kl. 14:08

«Norsk naturgass er en del av løsningen for Europa.»

Norge er i en særstilling for å hjelpe Europa å bli grønnere. Det gjelder også norsk gass. Raske og store utslippskutt i et land som Storbritannia har vært mulig takket være økt bruk av norsk gass..

Hegnar.no - 27 Sep 18 kl. 12:25

Sommerens rekordsalg av is ga solid Tine-resultat

Den varme sommeren bidro til rekordsalg for Tine-eide Diplom-Is. I tillegg drakk nordmenn mye iskaffe og iste, noe som ga svært gode tall for Tine..

E24 - 06 Sep 18 kl. 08:20

Oljeministeren vil gi full gass i norsk oljeproduksjon

Den ferske olje- og energiministeren Kjell-Børge Freiberg (Frp) vil ha full gass og produsere så mye norsk olje som mulig. Det vil klimaet tjene på, sier han..

P4 - 10 Jul 18 kl. 06:13

Rekordsalg av grillmat

Flere dagligvarekjeder melder nå om rekordsalg av grillmat. Det melder Nationen. I Meny har de solgt 12 prosent flere burgere enn i fjor, mens Kiwi rapporterer om vekst på opp mot 20 prosent på de viktigste grillmatvarene..

E24 - 30 Aug 18 kl. 13:22

Norsk olje og gass: – En tydelig talsmann

Olje- og energiminister Terje Søviknes går av som statsråd. Interesseorganisasjonen Norsk olje og gass håper og tror statsrådsskiftet ikke vil endre oljepolitikken. .

NRK - 21 Sep 18 kl. 07:35

Kapasiteten sprengt

All gass som tas opp fra Barentshavet kommer ikke fram til markedet. Det sier regionsjef Geir Seljeseth i Norsk Olje og gass. Kapasiteten på Melkøya utenfor Hammerfest er sprengt og næringen vurderer nå løsninger..

NRK - 27 Sep 18 kl. 12:27

Sommeren ga rekordsalg av is

Den varme sommeren bidro til rekordsalg for Tine-eide Diplom-Is. I tillegg drakk nordmenn mye iskaffe og iste, noe som ga svært gode tall for Tine. Driftsresultatet for andre tertial i 2018 ble 800 millioner kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 30 minutter siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 1 time siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 2 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 2 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 2 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..

NRK - 3 timer siden

Oslo-ordfører er listetopp

Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV) er valgt til Oslo SVs listetopp for fire nye år i Oslo bystyre. Hun er også partiets ordførerkandidat for kommunevalget neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt