NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 02:06

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:03

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Ifølge Nationen er det tallet det høyeste noensinne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordsalgav , alkoholfritt, øl
Hegnar.no - 12 Jul 19 kl. 05:24

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Det er ny rekord..

NRK - 12 Jul 19 kl. 07:13

Rekord-år for alkoholfritt øl

I fjor vart det selt ti millionar liter alkoholfritt øl i Noreg. Det er ny rekord, seier NTB. Nikolay Bruusgaard i Ringnes peikar på at fleire butikkar no har eigne kjøleskap i butikken med alkoholfritt øl, som gjer det enklare å velje alkoholfritt..

E24 - 15 Mar 19 kl. 22:21

Nær 20 prosent vekst for alkoholfritt øl

Ringnes mener at den sterke veksten for alkoholfritt øl skyldes at den yngre delen av befolkningen er mer opptatt av helse, kontroll og hvordan de fremstår. .

Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 09:40

Rekordsalg for Volvo - Europa skuffer

Volvo kan glede seg over rekordsalg når vi nå går inn i sommermånedene for fullt. .

P4 - 12 Jul 19 kl. 07:40

Alkoholfritt tar av

Tror mer fokus på helse er årsaken..

Hegnar.no - 12 timer siden

Spår rekordsalg av båter

Rekordsommer i 2018 gir sterkt båtsalg for Nordkapp Boats..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 15:24

Rekordsalg for elsykler

- Vi trodde vi ville selge 50–60.000 elsykler i år, men dette tallet vil nok justeres kraftig opp, sier Trond Hansen i Norsk Sportsbransjeforening..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 13:14

Festivaler melder om rekordsalg

Festivalsommeren er i gang, og allerede til helgen venter Piknik i Parken mer enn 18.000 besøkende i Sofienbergparken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 3 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 3 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 3 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 4 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 4 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..

NRK - 4 timer siden

Aksjonister nekter å flytte seg

Vindkraftaksjonistene på Frøya har ingen planer om å flytte leiren sin i Nessadalen, sier aksjonsleder Eskil Sandvik til NRK. Sandvik sier at det ikke pågår arbeid på stedet, og at de har fått lov av grunneier til å være der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt