NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 01:22

NRK - 12 Jul 19 kl. 02:03

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Ifølge Nationen er det tallet det høyeste noensinne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordsalgav , alkoholfritt, øl
Hegnar.no - 12 Jul 19 kl. 05:24

Rekordsalg av alkoholfritt øl

I fjor ble det solgt ti millioner liter alkoholfritt øl i Norge. Det er ny rekord..

NRK - 12 Jul 19 kl. 07:13

Rekord-år for alkoholfritt øl

I fjor vart det selt ti millionar liter alkoholfritt øl i Noreg. Det er ny rekord, seier NTB. Nikolay Bruusgaard i Ringnes peikar på at fleire butikkar no har eigne kjøleskap i butikken med alkoholfritt øl, som gjer det enklare å velje alkoholfritt..

E24 - 15 Mar 19 kl. 22:21

Nær 20 prosent vekst for alkoholfritt øl

Ringnes mener at den sterke veksten for alkoholfritt øl skyldes at den yngre delen av befolkningen er mer opptatt av helse, kontroll og hvordan de fremstår. .

Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 09:40

Rekordsalg for Volvo - Europa skuffer

Volvo kan glede seg over rekordsalg når vi nå går inn i sommermånedene for fullt. .

P4 - 12 Jul 19 kl. 07:40

Alkoholfritt tar av

Tror mer fokus på helse er årsaken..

Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 13:24

Spår rekordsalg av båter

Rekordsommer i 2018 gir sterkt båtsalg for Nordkapp Boats..

Dagbladet - 20 Jul 19 kl. 07:58

Spår rekordsalg av båter

Rekordsommer i 2018 gir sterkt båtsalg for Nordkapp Boats..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 15:24

Rekordsalg for elsykler

- Vi trodde vi ville selge 50–60.000 elsykler i år, men dette tallet vil nok justeres kraftig opp, sier Trond Hansen i Norsk Sportsbransjeforening..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 13:14

Festivaler melder om rekordsalg

Festivalsommeren er i gang, og allerede til helgen venter Piknik i Parken mer enn 18.000 besøkende i Sofienbergparken..

NRK - 08 Aug 19 kl. 02:19

Varm sommer - rekordsalg av is

Fjorårets hete sommer førte til mye issalg, i hvert fall for Diplom-Is, som tjente mer penger enn noen gang, melder Finansavisen. Diplom-Is hadde en omsetning på over 1,1 milliard kroner i 2018. 60 prosent av salget var i sommermånedene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 1 time siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 2 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 2 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 2 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 3 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 4 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.

NRK - 3 timer siden

Spent før dom i India

Indiske styresmakter skjerpar tryggingstiltaka før høgsteretten i landet skal avgjere ei religiøs konflikt mellom hinduar og muslimar nord i landet. Det er blant anna innført forbod mot fyrverkeri og dronar før avgjerda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt